הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולצות LBS - כולם להיכנס!!!

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
אהלן,

חשבנו על רעיון לעשות חולצות של LBS, השאלה היותר גדולה שלנו היא כמה באמת יתעניינו וכמה באמת ירכשו אחת כזו וילכו איתה, בואו נגיד ככה העיצוב של החולצה יהיה יפה ללא ספק על זה אפשר לסמוך עלי, העניין הלוגיסטי כמעט ולא מהווה בעיה, העיקרון הוא כמה מכם ירצו את זה באמת? גופיה או T-SHIRT? עד איזה סכום הייתם משלמים על חולצה שכזו (אני לא מחפש להרוויח, החולצות מבחינתנו נועדו כדי לפרסם את האתר)?
ואם יש לכם הצעות, הערות ודברים אחרים אתם מוזמנים.

יותר הגיוני שזה יהיה גופיה,כי בכל זאת קהל היעד הוא אנשים בחדר כושר.
נראה איך יראה העיצוב אולי נרכוש אחת ;)

בשביל המטרה הייתי קונה חולצה או שתיים.

ואם הם יצאו יפה אז בכלל
😃

T-Shirt אלא אם מדובר בגופיה יפה ולא כמו סבא רגילה...
איזור ה-50 ש"ח

ואחלה רעיון :}~

חולצת T. (בלי ציורים מיותרים)
מחיר 50 ש"ח בערך

TSHIRT ב50 שקל נשמע בסדר גמור בהנחה שהיא תראה טוב 😃
עוד חולצה לחדר כושר בלבד לאוסף 😃

ללא ספק t shirt
לא נעים גופיה עם כל הבז'אז'ים בחוץ 😍
אבל תעשו משהו מגניב !!!!!!!!!

חולצה T ב 50-60
גופייה הייתי קונה רק אם היא בצורה של הטייגר ספורט הם יושבות עלי פצצה הייתי משלם גם 90 (אורך מתאים, צר במותן, וכתפיות דקות)
אם היא בגזרה של פיטבול לא הייתי קונה כי היא לא יושבת טוב (ארוכה מדי, כתפיות עבות ורחבה במותניים)

טי שרט נשמע סבבה אבל תעלה סקיצה של העיצוב ותגיד באיזה צבעים החולצה תיהיה כי צהוב לא בא בחשבון תעשו תכלת מתכתי כזה כמו הלוגו.... וכנראה תצטרך רק מידות S

טי שרט נשמע סבבה אבל תעלה סקיצה של העיצוב ותגיד באיזה צבעים החולצה תיהיה כי צהוב לא בא בחשבון תעשו תכלת מתכתי כזה כמו הלוגו.... וכנראה תצטרך רק מידות S

משה צריך XXXXXXXL עם כל המסה שלו 😃)))

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית