כדורי קלן

לורין

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום רציתי לדעת מה אני עושה לא בסדר,התחלתי לקחת קלן בארבעה ימים הראשונים 40 מל׳ ביום ואחר כך 80 מל׳ במשך שבועיים סך הכל, ובמשך השבועיים התאמנתי 5 פעמים בשבוע 40 דקות כל יום, פעם ריצה פעם אירובי,פעם משקולות,יש לציין שאני מתאמנת בבית,מבחינת תפריט אני לא ממש מקפידה אולי בגלל זה אני לא רואה תוצאות? אני שוקלת 57 גובה 65.

היי לורין

מדברייך יש משהו שאוטומטית עולה לי לראש ומאוד מעניין אותי- למה אישה שלא מקפידה על תזונה ואת האימונים שלה עושה בבית ולא בחדר כושר

צורכת קלן ? האם את מתאמנת וותיקה ? יש לך ניסיון עם זה ?

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני ממש לא בכושר ורק לא מזמן התחלתי להתאמן ורציתי לקצר תהליכים עם הקלן ששמעתי עליו שהוא גורם לחיטוב מהיר,ואני מתאמנת בבית כי יש לי 2 בנות קטנות ולא תמיד יש לי בייביסיטר אז נוח לי בבית אני שמה קלטת כושר בזמן הפנוי, לגבי תזונה אני משתדלת לשמור אבל כנראה שלא מספיק. שכחתי לציין שעשיתי שבועיים הפסקה והמשכתי עוד שבועיים של קלן,ולא ראיתי שום שינוי בגוף):

שלום רציתי לדעת מה אני עושה לא בסדר,התחלתי לקחת קלן בארבעה ימים הראשונים 40 מל׳ ביום ואחר כך 80 מל׳ במשך שבועיים סך הכל, ובמשך השבועיים התאמנתי 5 פעמים בשבוע 40 דקות כל יום, פעם ריצה פעם אירובי,פעם משקולות,יש לציין שאני מתאמנת בבית,מבחינת תפריט אני לא ממש מקפידה אולי בגלל זה אני לא רואה תוצאות? אני שוקלת 57 גובה 65.
את בוודאי מתכוונת מק"ג ולא מ"ל... שהרי כתבת כדורי קלן .
של איזה חברה הכדורים?
בסה"כ המינון מתאים בהתייחס למשקלך. מבחינת תפריט אני לא יודע מהכוונתך ב"לא מקפידה" אך קלן אינו תחליף לתזונה מתאימה. נסי לחתוך בפחמימה, קלן מתאים מאוד לסגנון פליאוליטי המוכוון תזונה דלת פחמימה.

• פותח/ת השרשור
חחחח כן מק״ג צודק,של clenodex והם עשו אותי כבדה ועייפה וההיתי בטוחה שההפך הם יעשו לי מרץ,זה נורמלי?

חחחח כן מק״ג צודק,של clenodex
לא קלנודקס. החברה היא סיירוקס.
מה שאומר שהכדורים בסדר, תופעות לוואי של רעד אמורות להיות מאוד מציקות עם סיירוקס אבל בסה"כ כפי שחשבתי, הבעיה אינה בכדורים.

חחחח כן מק״ג צודק,של clenodex והם עשו אותי כבדה ועייפה וההיתי בטוחה שההפך הם יעשו לי מרץ,זה נורמלי?
קלן אינו ממריץ (בניגוד לאפדרין למשל). מאידך העלאת לחץ הדם עלולה להיות מטישה.
אם את מרגישה צורך להתעורר, כוס קפה (אספרסו) תסגור לך את הפינה.
אבל הכי חשוב - תזונה. נסי לעקוב ולהקפיד כניסיון על תזונה דלת פחמימה. ועקבי לפחות במידת מה אחרי הגירעון הקלורי.
מבחינת אימונים קלן מגיב מעולה עם אימון אירובי עצים., אימון בבית בהתחשב בנסיבות זה מעולה ושוב, תזונה.

• פותח/ת השרשור
טוב כנראה שאם לא מקפידים על תזונה הכדור לא אפקטיבי אני אשתדל תודה רבה (-:

קלן אינו ממריץ (בניגוד לאפדרין למשל). מאידך העלאת לחץ הדם עלולה להיות מטישה.
אם את מרגישה צורך להתעורר, כוס קפה (אספרסו) תסגור לך את הפינה.
אבל הכי חשוב - תזונה. נסי לעקוב ולהקפיד כניסיון על תזונה דלת פחמימה. ועקבי לפחות במידת מה אחרי הגירעון הקלורי.
מבחינת אימונים קלן מגיב מעולה עם אימון אירובי עצים., אימון בבית בהתחשב בנסיבות זה מעולה ושוב, תזונה.
עדיף לשתות קפה נמס מאשר אספרסו אם מחפשים קפאין. בשוט אספרסו יש 80-100 מ״ג קפאין, בזמן שבכפית נס יתקבל מינון דומה.

עדיף לשתות קפה נמס מאשר אספרסו אם מחפשים קפאין. בשוט אספרסו יש 80-100 מ״ג קפאין, בזמן שבכפית נס יתקבל מינון דומה.
את ממש טועה...

אספרסו הרבה יותר טעים.

את ממש טועה...

אספרסו הרבה יותר טעים.
על טעם ועל ריח...
אספרסו גם פי כמה וכמה יותר יקר, צריך לקחת את זה בחשבון. מה גם שלא לכולם יש את החשק להחזיק מכונות בביתם, לנקות אותם, לקנות פולי קפה, לגרוס, לאחסן וכדומה.
ואל תתחיל אפילו עם המכונות נספרסו והקפסולות....

על טעם ועל ריח...
אספרסו גם פי כמה וכמה יותר יקר, צריך לקחת את זה בחשבון. מה גם שלא לכולם יש את החשק להחזיק מכונות בביתם, לנקות אותם, לקנות פולי קפה, לגרוס, לאחסן וכדומה.
ואל תתחיל אפילו עם המכונות נספרסו והקפסולות....
לי יש נספרסו...😉

בכל מקרה, העיקרון הובן. הוספה של החומר הפעיל שבפולי הקפה בכדי להמריץ...

• פותח/ת השרשור
האמת שאני שותה לפחות 5 כוסות קפה הפוך ביום שזה הרבה קפאין ובכל זאת אני מרגישה כבדות ועייפות,אולי הכדור לא מתאים לכל אחד):

האמת שאני שותה לפחות 5 כוסות קפה הפוך ביום שזה הרבה קפאין ובכל זאת אני מרגישה כבדות ועייפות,אולי הכדור לא מתאים לכל אחד):
אפשר להחליף חברה. סיירוקס ידועה בתופעות הלוואי.

איזה חברה מומלצת?
מומלץ זה מה שטוב לך. עבורי סיירוקס בסדר גמור. שלא תביני לא נכון, אף חברה (מהמוכרות בשוק) לא מוכרת קלן מזוייף.
ההחלפה קשורה בתופעות הלוואי.
ניתן לנסות מדיטק, קיימות ביקורות לא רעות בנוגע לאי הנעימות הכרוכה בתופעות הלוואי.

2 כפיות גדושות של קפה שחור , ושלום על ישראל.

אין תחליף לתזונה. אם את הגעת לתוספים ברמת קלן (תוספים זה שם יפה) זה מאוד חובבני החוסר דגש על תזונה. מעניין אותי מהי הבעיה שלך כמויות או מגוון?

5 כוסות קפה הפוך זאת כמות קלוריות אדירה, כוס שווה 100-150 קלוריות, בהנחה שאת אמורה לצרוך כ 1500 זה הרבה יותר מדי.

5 כוסות קפה הפוך זאת כמות קלוריות אדירה, כוס שווה 100-150 קלוריות, בהנחה שאת אמורה לצרוך כ 1500 זה הרבה יותר מדי.
ולכן הומלץ ע"י @Micros קפה שחור לטעמו (תעבור לאספרסו) וע"י עבדך הנאמן מנת אספרסו (וניל של נספרסו).

Back
למעלה תחתית