הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר למפרקים

rockhead

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
אני כרגע צורך וינסטרול בזריקות EAD מג 100 ושביררתי על החומר ראיתי שזה מייבש את המפרקים.
אז ביררתי על מה כדאי לתסף את עצמי ולא פעם המליצו לי על אנימל פלקס..
היום הזרקתי את הזריקה ה 5 שלי ולמרות הכאב העז עשיתי אימון אירובי..
מסוף האימון ועד עכשיו אני מרגיש כאבים בכמה מפרקים, בנוסף אני מרגיש "קליקים" בכל מיני מפרקים בגוף

השאלה שלי האם אין מנוס מכאבי המפרקים הללו או שיש חומר אחר שיכול לעזור יותר.
תודה!

אני כרגע צורך וינסטרול בזריקות EAD מג 100 ושביררתי על החומר ראיתי שזה מייבש את המפרקים.
אז ביררתי על מה כדאי לתסף את עצמי ולא פעם המליצו לי על אנימל פלקס..
היום הזרקתי את הזריקה ה 5 שלי ולמרות הכאב העז עשיתי אימון אירובי..
מסוף האימון ועד עכשיו אני מרגיש כאבים בכמה מפרקים, בנוסף אני מרגיש "קליקים" בכל מיני מפרקים בגוף

השאלה שלי האם אין מנוס מכאבי המפרקים הללו או שיש חומר אחר שיכול לעזור יותר.
תודה!
לויני תופעת לוואי ידועה וזה כאבי מפרקים, חלק מקבלים אותה וחלק לא. אני ואתה מחסרי המזל.
אתה יכול להוסיף גלוקוזאמין 4 גרם ו-msm במינון של 1 גרם.
לחילופין ניתן להוסיף לסייקל דקה במינון נמוך אבל זה יחייב גם טסט - זו דרך קצת עקלקלה אבל כנראה שישפר את המצב.
אפשרות אחרת היא להחליף באנאבר או בפרימו, למרות שאני לא יודע מה המטרה (יש סגולות לסטנוזולול שלא תשאב מפרימו או אנאבר) או מה התקציב (האחרונים יקרים).
הדרך העדיפה לדעתי לטיפול בבעיית המפרקים היא לוותר על הויני. המפרקים שלך חשובים, לא היית רוצה להרגיש שמחדירים לך מחט למרכז המפרק בכל פעם שאתה מרים משקולת ורודה.

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא לייבש מעט את הגוף בנוסף לתפריט התזונה הקפדני שלי להגיע למיצוי מקסימלי של התקופת חיטוב.

אני אראה אם זה ממשיך ככה ולאחר מכן אתחיל לדרדר אמצעים, אם הגלוקוזאמין לא יעבוד בכלל אני כנראה אפסיק עם הויני למרות שכרגע אני
מסוגל לחיות עם הכאב הזה רק שאני מקווה מאוד שזה לא יתדרדר.
לויני תופעת לוואי ידועה וזה כאבי מפרקים, חלק מקבלים אותה וחלק לא. אני ואתה מחסרי המזל.
לחילופין ניתן להוסיף לסייקל דקה במינון נמוך אבל זה יחייב גם טסט - זו דרך קצת עקלקלה אבל כנראה שישפר את המצב.
אפשרות אחרת היא להחליף באנאבר או בפרימו, למרות שאני לא יודע מה המטרה (יש סגולות לסטנוזולול שלא תשאב מפרימו או אנאבר) או מה התקציב (האחרונים יקרים).
הדרך העדיפה לדעתי לטיפול בבעיית המפרקים היא לוותר על הויני. המפרקים שלך חשובים, לא היית רוצה להרגיש שמחדירים לך מחט למרכז המפרק בכל פעם שאתה מרים משקולת ורודה.

אני קורא פה לא מעט בפורום וקורא הרבה מן התגובות שלך , תודה רבה רבה, החברס הקבועים שעונים פה עוזרים לרבים אחרים בלי לדעת אפילו, אז שוב תודה!

המטרה שלי היא לייבש מעט את הגוף בנוסף לתפריט התזונה הקפדני שלי להגיע למיצוי מקסימלי של התקופת חיטוב.

אני אראה אם זה ממשיך ככה ולאחר מכן אתחיל לדרדר אמצעים, אם הגלוקוזאמין לא יעבוד בכלל אני כנראה אפסיק עם הויני למרות שכרגע אני
מסוגל לחיות עם הכאב הזה רק שאני מקווה מאוד שזה לא יתדרדר.

אני קורא פה לא מעט בפורום וקורא הרבה מן התגובות שלך , תודה רבה רבה, החברס הקבועים שעונים פה עוזרים לרבים אחרים בלי לדעת אפילו, אז שוב תודה!
בכיף, תעדכן.

מניסיון שלי עם גלוקוזמין וכל התוספים שמכילים פורמולות למינהם הם לא ממש עובדים... חבל על הכסף אלא אם אתה רוצה לעזור לבית מרקחת.. 😃
אגב יש לך מזל שלא לקחת כדורים - עוד יותר כואב.
זריקות של פרימו יכולות לעזור אבל זה ׳אננטט׳ עד שהוא יתחיל לעבוד , הסייקל שלך יגמר. כך טסט פרופיונט , הוא יפחית את הכאב (ישמן מעט את המפרקים) אבל לא לגמרי... זה ידידי האופציה הטובה ביותר כמו כן גם ישפר את הסייקל

מניסיון שלי עם גלוקוזמין וכל התוספים שמכילים פורמולות למינהם הם לא ממש עובדים... חבל על הכסף אלא אם אתה רוצה לעזור לבית מרקחת.. 😃
אגב יש לך מזל שלא לקחת כדורים - עוד יותר כואב.
זריקות של פרימו יכולות לעזור אבל זה ׳אננטט׳ עד שהוא יתחיל לעבוד , הסייקל שלך יגמר. כך טסט פרופיונט , הוא יפחית את הכאב (ישמן מעט את המפרקים) אבל לא לגמרי... זה ידידי האופציה הטובה ביותר כמו כן גם ישפר את הסייקל
Primo-tabs.
גלוקוזאמין יכול לעזור. זה לא נכון שהם לא ממש עובדים. Q10 לא עובד? זה ניסוי מהיר וזול.

חבילה של גלוקוזמין (הפורמולות שמוכרים) עולה בסופר פארם בסביבות ה300-400 ש״ח לחודש חודשיים - היעילות של זה בתווך הקצר להפחתה של כאבים במפרקים מוטלת בספק גדול - ומניסיון האישי שלי זהו בזבוז כסף ופיתוח תיקוות שווא... מוצר זה אולי יכול לעזור לקשישים , אולי!
אבל לשים 400 ש״ח על תוסף תזונה שלא ממש עובד זה מה שנקרא ׳להיות פראייר׳ רבותי

חחחחח 400 שקל ... מי משלם כלכך הרבה .. הייתי אומר איפה להשיג ב *** שקל שילוב של גלוקוזאמין עם כונדרואיטין ו MSM ל 4 חודש בקפסולות אבל זה אסור פה .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית