הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתכוננים לקיץ

fernan

משתמש מתחיל
29
8
נק' מוניטין:
31
29
8
שלום לכולם
אני בן 24
13-15% שומן
משקל 78 קג

סייקל קודם מבוסס על פרוהורמנים
Epistane\MMV3\T3\CLEN 6 שבועות.

אני רוצה להתחיל סייקל חדש של 8 שבועות
שהו:
50 test prop eod
100 tren ace ed
anavar 60mg ed
mod grf 80mcg חמש פעמים ביום
ghrp2 80mcg חמש פעמים ביום
HGH 2UI ed
caber כל 3 ימים
arimidex 0.5 ed

זהו סייקל חיטוב לכן אני מוסיף clen שבעים כן ושבעין לא וyohimbine hcl בשבועים שאני לא על clen
בנוסף אוסיף GW501516 20MG כל יום מחולק ב2 מנות יומיות.

הPCT יהיה
clomid 50\50\25\25
aromasin 20\20\20\20
nolva 20\20\20\20
MK2866 25\25\25\25

ולבסוף אסיים את החיטוב עם שבועים או שלושה של DNP אתחיל ב200MG ואעלה עד 500MG במידה ותופעות לוואי יהיו סבירות ואוכל להתמודד איתם.

חשוב לי לציין שיש לי כבר ניסיון עם כמט הכל מה שכתבתי חוץ מה TREN ACE והDNP,אבל תמיד יש פעם ראשונה.

עכשיו לשאלתי.
להשיג HGH בארץ או מח"ול? רוב הקניות שעשיתי היו מחו"ל אז אין לי מושג על מחירים בארץ ואם בכלל הHGH יכול להיות מזוייף.

יש טעם להוסיף NOLVA? נראה לי עם הCLOMID יספיק לא?

יש דבר כזה להשיג DNP בארץ?

...מחכה לתגובות שלכם,סליחה על הכתיבה אבל אני דרום אמריקאי ורק עליתי לפני שנתיים 😛

שלום לכולם
אני בן 24
13-15% שומן
משקל 78 קג

סייקל קודם מבוסס על פרוהורמנים
Epistane\MMV3\T3\CLEN 6 שבועות.

אני רוצה להתחיל סייקל חדש של 8 שבועות
שהו:
50 test prop eod
100 tren ace ed
anavar 60mg ed
mod grf 80mcg חמש פעמים ביום
ghrp2 80mcg חמש פעמים ביום
HGH 2UI ed
caber כל 3 ימים
arimidex 0.5 ed

זהו סייקל חיטוב לכן אני מוסיף clen שבעים כן ושבעין לא וyohimbine hcl בשבועים שאני לא על clen
בנוסף אוסיף GW501516 20MG כל יום מחולק ב2 מנות יומיות.

הPCT יהיה
clomid 50\50\25\25
aromasin 20\20\20\20
nolva 20\20\20\20
MK2866 25\25\25\25

ולבסוף אסיים את החיטוב עם שבועים או שלושה של DNP אתחיל ב200MG ואעלה עד 500MG במידה ותופעות לוואי יהיו סבירות ואוכל להתמודד איתם.

חשוב לי לציין שיש לי כבר ניסיון עם כמט הכל מה שכתבתי חוץ מה TREN ACE והDNP,אבל תמיד יש פעם ראשונה.

עכשיו לשאלתי.
להשיג HGH בארץ או מח"ול? רוב הקניות שעשיתי היו מחו"ל אז אין לי מושג על מחירים בארץ ואם בכלל הHGH יכול להיות מזוייף.

יש טעם להוסיף NOLVA? נראה לי עם הCLOMID יספיק לא?

יש דבר כזה להשיג DNP בארץ?

...מחכה לתגובות שלכם,סליחה על הכתיבה אבל אני דרום אמריקאי ורק עליתי לפני שנתיים 😛
הכתיבה שלך מצויינת! 🏋️😅

ראשית לגבי הסייקל הקודם, MMV3 אכן פרוהורמון (מעין dhea כמרכיב עיקרי) הגרסה הקודמת של lg ה-MMV2 כלומר הסטנודרול, לדעתי, היה לא רע (ביחס ל-ph די חלש), Epistane לעומתו הוא סטרואיד, מדהים שהוא עדיין OTC. במינון של 50מ"ג אפילו לשבעה שבועות הוא נותן תוצאות מדהימות.
סייקל חיטוב אוראלי המכיל סטרואיד methylated, פרוהורמון non-methylated ושורפי שומן. איך היו התוצאות? מה היה מינון ה-epistane ולאיזה משך?

לגבי hgh ישנם מספר דרכים לזהות זיוף, אני אפנה אותך לתחילתו של השרשור הבא :

http://www.lbs.co.il/threads/47781/

ישנה גם התייחסות לברנדים סיניים מסויימים.
מה התכנון לגבי הורמון הגדילה? לתקופת הסייקל בלבד?
תשיג מאיפה שאתה משוכנע שלא מזוייף.
כמו כן תוכל לערןך חיפוש על hgh בפורום ולמצא די הרבה התייחסויות מהעבר, כולל חברות סיניות שהציגו מבחני מעבדה ועוד.

כלומיד לא יספיק. בוודאי ובוודאי לא בסייקל המכיל טסט קצר וטרן קצר - מנגנוני הפעולה של כלומיד ונולבה שונים והם אינם תחליפיים. הצטייד בנולבה.
הסייקל שרשמת הוא סייקל חיטוב חזק מאוד. אולי מהחזקים שניתן להרכיב. אל תזלזל ב-pct.
בנוסף, היזהר עם השימוש בדוסטינקס. כל שלושה ימים ללא בעיות פרולקטין גבוה יכול להפוך בעייתי (החלשת מערכת החיסון למשל).
אין לך ניסיון עם טרן קצר, אני מקווה שאתה יודע לפחות שהוא אחד הסטרואידים העוצמתיים שאי פעם הכנסת לסייקל.
בנוגע ל-DNP, הייתי מוותר, השימוש כרוך ביותר מדי משאבים נפשיים, לא שאלת על כך ולכן לא אוסיף.

האם המינונים של הטסט והטרן הם להזרקה בודדת?

אם אתה שואל אותי ה-ostarine מיותר, אתה משתמש בטרן קצר, אתה אפילו עלול להזיק לתוצאות הסייקל מאחר והם מתחרים על אותם הרצפטורים. גם דומים בתוצאות (אלא שהטרן כמובן הרבה יותר חזק).

בנוגע לשורפי השומן, נראה לי שעדיף להיכנס בסוף עם קלן וT3 במקום לקפץ משורף שומן לאחר ולהוסיף שורפים אקזוטיים ויקרים כמו ה-gw5015.

סייקל מאוד מורכב ויקר : סטרואידים, פפטידים, שורפי שומן, sarm...גם אם יש לי השגות, הרי שוב, לא ביקשת עצה ונראה שאתה סגור על עצמך. בהצלחה ותעדכן.

אני לא מבין גדול אבל ניראה שאתה מישתמש בטנק לצוד ציפור קטנה. אם תגיע לאחוז שומן לא טיבעי תוכל להחזיק בו מעט זמן.לעומת זאת ליגדול יש לך לאן.

חבילה חבילה הכנסת , אני משתמש רק בטסט פרופ וטרן קצר ואני די מבסוט מהתוצאות , אני יכול לשחק עם המטרות גם להרים כבד וגם לחטב . אל תילך על יותר מידיי דברים להעמיס זה לא הכי טוב . אם כבר לך על פרופ , טרן פלוס gh בהצלחה

• פותח/ת השרשור
שלום.

תודה על התגובות לגבי הסייקל הקודם היהה מוצלח מאוד,הוא היה במשך 7 שבועות ועליתי 8 LBM וירדתי 2% שומן.
עכשיו הHGH אני מתכנן להשתמש במשך חצי שנה כולל הסייקל+פיסיטי+ברידג(osta-s4-gw).
הבעיה זה להשיג HYGE לא מזוייף...

תודה על העצה של נולבה אני אוסיף לרשימה
לגבי הOSTA היוו לי תוצאות מעולות בעבר\זה שמר על כל מה שעליתי ואף עליתי קילו יותר,בעיניי זה חובה בכל הסייקלים העכשווים

הDNP יעזור לי לשרוף את שאר השומן, זה עכשיו בחורף או לעולם לא.
בן דוד שלי ישתמש בזה במשך 3 שבועות וירד 12 קילו ושמר על השרירים שלי כי הDNP הוא אנטיקטבולי אז החלטתי לנסות.

אין לי פידבק טוב על T3 = קצת תוצאות וריבאונד מגעיל

TREN\CLEN מעניין אותי איך השילוב

הGW מעולה!!! אין דברים כאלה שורף שומן ושיפר את סיבולת לב ראה שלי ברמות אדירות. GW\ECY זה סטאק אדיר

עוד משהו הסיקל לא יעשה IM אלה SUBQ.יש לי ניסיון עם SUSTANON מוזרק בשריר אז זה לא שאני מפחד ממחטים אלה שיש מחקרים שמוכיחים שרמת הספיגה של טסט בשכבת השומן היא זהה לרמת הספיגה בשריר,רק שלוקח טיפה יותר זמן,אני מעדיף את זה מאשר לחורר את השריר כל יומיים במשך חודשיים,הטרן מתחת לאור לא גורם לTREN COUGH,

תודה

שלום.

תודה על התגובות לגבי הסייקל הקודם היהה מוצלח מאוד,הוא היה במשך 7 שבועות ועליתי 8 LBM וירדתי 2% שומן.

לגבי הOSTA היוו לי תוצאות מעולות בעבר\זה שמר על כל מה שעליתי ואף עליתי קילו יותר,בעיניי זה חובה בכל הסייקלים העכשווים

בן דוד שלי ישתמש בזה במשך 3 שבועות וירד 12 קילו ושמר על השרירים שלי כי הDNP הוא אנטיקטבולי אז החלטתי לנסות.

הGW מעולה!!! אין דברים כאלה שורף שומן ושיפר את סיבולת לב ראה שלי ברמות אדירות. GW\ECY זה סטאק אדיר

עוד משהו הסיקל לא יעשה IM אלה SUBQ.יש לי ניסיון עם SUSTANON מוזרק בשריר אז זה לא שאני מפחד ממחטים אלה שיש מחקרים שמוכיחים שרמת הספיגה של טסט בשכבת השומן היא זהה לרמת הספיגה בשריר,רק שלוקח טיפה יותר זמן,אני מעדיף את זה מאשר לחורר את השריר כל יומיים במשך חודשיים,הטרן מתחת לאור לא גורם לTREN COUGH,

תודה

DNP - חומר מיוחד יותר טוב מ70% מהדברים שאתה שוקל להכניס, לא לשכוח לעשות ריקון פחמימות לפני ההתחלה איתו.
T3- הוא טוב עם סטרואידים אבל גרוע בלי מבחינת איבוד השריר.

אני פחות מתרגש מפרוהורמונים במיוחד עקב המגבלות שלהם, מילא כל עוד אתה לא מכניס סינטטיים מלאים לתפריט אז עידוד הורמונלי ע"י פרוהורמון זה משהו סבבה.

לגבי הזרקת SQ - בגדול אין בעיה, אבל אני לא רואה אותך מזריק 2CC לתוך שומן, זה לא נוח, נעים ואתה עלול לגרום להצטלקויות ועיוות רקמתי אם תזריק יותר מדיי שמן לאיזור.

אם אתה שואל אותי ה-ostarine מיותר, אתה משתמש בטרן קצר, אתה אפילו עלול להזיק לתוצאות הסייקל מאחר והם מתחרים על אותם הרצפטורים. גם דומים בתוצאות (אלא שהטרן כמובן הרבה יותר חזק).

אפרופו רצפטורים של טרן...האם הדקה וטרן מתחרים על אותם רצפטורים ?...סתם שאלה שחשבתי עליה ...

אפרופו רצפטורים של טרן...האם הדקה וטרן מתחרים על אותם רצפטורים ?...סתם שאלה שחשבתי עליה ...
ראשית, טעות שלי, ה-osta נכנס ב-pct.
בנוגע לרצפטורים, אני אדייק. יש רק סוג אחד הקשור בסטרואידים אנאבוליים והם הרצפטורים האנדרוגניים. חלק מהסטרואידים נקשרים מהר יותר מאחרים.
הטרן נקשר מאוד מהר ומכאן שב"תחרות" ההיקשרות הוא ינצח.
אז כן, הם מתחרים על אותם הרצפטורים, אך אם כיוונת לסיבה מדוע לא לשלב בינהם ניתן למנות מספר סיבות (אינם סינרגיים, השבתת ייצור הטסט הקשה, אולי תגובה פרולקטינית), הרצפטורים אינם אחת מהן.

שלום.

תודה
  • מה מינון ה-Epistane בסייקל הקודם?
  • T3 בשילוב עם קלן מאוד סינרגי. שורף חזק בסוף הסייקל. עם המינונים של הטרן לא תאבד כמעט שריר אם בכלל.
  • שים לב שאתה על טרן כבסיס (100MG ED). מינון די גבוה. מאחר ואין לך ניסיון עם טרן כדאי אולי שתשקול שוב. יוצא לך סייקל מאוד אנדרוגני (האנאבר לא נחשב...).
  • אתה בטוח לגבי השיעול?

• פותח/ת השרשור
40\40\50\50\50\60\70

שבועים האחרונים הסיידס היו קשים.

ניסיתי T3 במינון של 50mcg וירדתי יפה אבל אחרי שיפסקתי עליתי את כל השומן בחזרה תוך שבוע.

כן,לפי מה שהבנתי טרן גבוה וטסט נמוך כרוך בפחות סיידס,בנוסף אני לא רוצה להתנפח במים עם טסט 100ED

ולגבי השיעול אני די משוכנע שזה נכון. לנסות ולראות

מה זה בדיוק gw501516
מדובר בסוג של פיתוח של חברת תרופות שנקטע. המחקרים הראשוניים נראו מבטיחים כשהתרכובת התגלתה כאגוניסט לרצפטורי -pparD.
המכאניזם יכול להיות מתואר בפשטנות משהו כגורם לגוף להעדיף שומנים/שמנים מסוגיהם על פני גלוקוז כדלק.
מיד הפך לתוסף ונוצל בענפי ספורט שונים וכמובן נאסר.
נאמר שבנוסף לתכונות שריפת השומן הוא גם משפר ביצועים.
... אני דבק בקלן ואפי.

קראתי קצת זה ניראה כמו החומר המושלם במיוחד למי שמשלב בדיבילדינג וספורט נוסף . בפועל מישהו התנסה איתו בפורום? מידע נוסף?

חבר אני לא יודע איך זה בדרום אמריקה אבל זה נראה לי קצת מוקדם לסייקל חיטוב לקיץ .. עד שיגיע כבר קיץ אתה בטוח לא תשב על האחוזים שהסייקל יביא אותך

חבר אני לא יודע איך זה בדרום אמריקה אבל זה נראה לי קצת מוקדם לסייקל חיטוב לקיץ .. עד שיגיע כבר קיץ אתה בטוח לא תשב על האחוזים שהסייקל יביא אותך
תאמין לי החבר׳ה הברזילאים בורכו בגנטיקה טובה , אני יודע על מה אני מדבר ח

מדובר בסוג של פיתוח של חברת תרופות שנקטע. המחקרים הראשוניים נראו מבטיחים כשהתרכובת התגלתה כאגוניסט לרצפטורי -pparD.
המכאניזם יכול להיות מתואר בפשטנות משהו כגורם לגוף להעדיף שומנים/שמנים מסוגיהם על פני גלוקוז כדלק.
מיד הפך לתוסף ונוצל בענפי ספורט שונים וכמובן נאסר.
נאמר שבנוסף לתכונות שריפת השומן הוא גם משפר ביצועים.
... אני דבק בקלן ואפי.
מדוע עצרו את הפיתוח? באמת היו מיקרים של סרטן? בכל מקום אני רואה אינפורמציה אחרת

מדוע עצרו את הפיתוח? באמת היו מיקרים של סרטן? בכל מקום אני רואה אינפורמציה אחרת
החברה הספציפית נטשה את הפיתוח. הוא כמובן נמכר כ-researched liquid אז כאמור מפותח....
בנוגע לסרטן קיימים מחקרים סותרים בנוגע לגידולים סרטניים בעכברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית