כאב בברך

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך

Rhino

מושעה
3,940
3,418
נק' מוניטין:
11,056
3,940
3,418
כבר הרבה זמן יש לי כאב בברך כמו 'דקירה' קטנה
זה הופיע עד היום בשני מקומות - כשאני נוסע על אופניים בעמידה, פשוט כואב לי מדי, וכאב לי ממש קצת מדי פעם כפשטתי את הרגל (עם משקל גוף)
בימים האחרונים הכאב החמיר רמה שיש לי דקירה חזקה כל פעם שאני פושט את הרגל. יש לי כאבים גם כשאני נכנס לסטאפ של דדליפט. בסקוואט אני לא ממש מרגיש את הכאב, אם אני עושה חצי סקוואט אני מרגיש, בסקוואט מלא לא
מה זה יכול להיות?
@yonizarkh

• פותח/ת השרשור
DOWN יש לי תור לפיזיותרפיסט ליום שישי הבא, בינתיים - מישהו פעם חווה פציעה כזו? כדאי לי לעשות סקוואטים אם לא כואב לי בסקוואטים כבדים?(עם משקל גוף כואב לי.. מוזר, אני יודע)
מישהו??

DOWN יש לי תור לפיזיותרפיסט ליום שישי הבא, בינתיים - מישהו פעם חווה פציעה כזו? כדאי לי לעשות סקוואטים אם לא כואב לי בסקוואטים כבדים?(עם משקל גוף כואב לי.. מוזר, אני יודע)
מישהו??
יש לי אותו בעיה כמו שלך, אתה יכול לעדכן לאחר הביקור שלך אצל המומחה?

• פותח/ת השרשור
איפה הכאב? ברך זה מפרק, זה איזור גדול.
כשאני פושט את הרגל אני מרגיש את הכאב בחלק העליון של הברך, מרגיש דקירה קטנה. אני לא יודע איך לפרט יותר, אני לא מכיר מושגים שקשורים לברך

כבר הרבה זמן יש לי כאב בברך כמו 'דקירה' קטנה
זה הופיע עד היום בשני מקומות - כשאני נוסע על אופניים בעמידה, פשוט כואב לי מדי, וכאב לי ממש קצת מדי פעם כפשטתי את הרגל (עם משקל גוף)
בימים האחרונים הכאב החמיר רמה שיש לי דקירה חזקה כל פעם שאני פושט את הרגל. יש לי כאבים גם כשאני נכנס לסטאפ של דדליפט. בסקוואט אני לא ממש מרגיש את הכאב, אם אני עושה חצי סקוואט אני מרגיש, בסקוואט מלא לא
מה זה יכול להיות?
@yonizarkh

היי ,
יש הרבה סיבות שיכולות לגרום לכאב הזה. קשה מאוד לומר מה הסיבה מבלי לבדוק אותך. וגם אחרי בדיקה , לא בטוח שניתן לומר מה הסיבה בדיוק.
נסה לקבל כמה שיותר מידע מהפיזיותרפיסט ותשתף כאן.

היי ,
יש הרבה סיבות שיכולות לגרום לכאב הזה. קשה מאוד לומר מה הסיבה מבלי לבדוק אותך. וגם אחרי בדיקה , לא בטוח שניתן לומר מה הסיבה בדיוק.
נסה לקבל כמה שיותר מידע מהפיזיותרפיסט ותשתף כאן.
סיכוי גדול שזה שחיקה של הסחוס, לא?

סיכוי גדול שזה שחיקה של הסחוס, לא?

רוב המשתתפים בפורום הזה הם צעירים בריאים בני 20 פחות או יותר.
"שחיקת סחוס" (מושג קצת בעייתי , כי יש תת קטגוריות של פגיעה בסחוס) זה משהו שלא מוצאים בדרך כלל בגיל הזה. למעט אולי ספורטאים שמבצעים פעילויות בעצימות ונפחים גבוהים או אנשים עם נטייה גנטית ספציפית.

• פותח/ת השרשור
הייתי אצל הפיזיותרפיסט אתמול -
הוא אמר לי שיש לי פלטפוס דיי רציני (והוא מתפלא שלא שמו לב לזה קודם) וכנראה הרגל שלי קורסת בזמן הסקוואט מה שגורם לכאבים. הוא שם לי מעין רצועות כאלה מסביב לברך בצבע שחור ואמר לי ללכת איתם ב3-4 ימים הבאים

הייתי אצל הפיזיותרפיסט אתמול -
הוא אמר לי שיש לי פלטפוס דיי רציני (והוא מתפלא שלא שמו לב לזה קודם) וכנראה הרגל שלי קורסת בזמן הסקוואט מה שגורם לכאבים. הוא שם לי מעין רצועות כאלה מסביב לברך בצבע שחור ואמר לי ללכת איתם ב3-4 ימים הבאים
גם לי יש פלטפוס ואת אותו הדבר, זה קורה לך שאתה פושט את הרגל בזווית של 120 מעלות נכון? חוץ מזה אתה מרגיש עוד כאבים כאילו שהרגלים שלך שחוקות? והרצועות האלה עזרו לך?

• פותח/ת השרשור
גם לי יש פלטפוס ואת אותו הדבר, זה קורה לך שאתה פושט את הרגל בזווית של 120 מעלות נכון? חוץ מזה אתה מרגיש עוד כאבים כאילו שה
כואב לי בעיקר כשאני פושט את הרגל, לא יודע באיזו זווית
הרצועות לא ממש עזרו.. האמת שהכאב משתפר בהדרגתיות (למרות שאני כבר מזמן בלעדיהם)
אם אני רץ אני לפעמים מרגיש שכואב לי לנעול את הרגל בעמידה
בינתיים אני סובל את הכאב בשקט, מה לעשות

כואב לי בעיקר כשאני פושט את הרגל, לא יודע באיזו זווית
הרצועות לא ממש עזרו.. האמת שהכאב משתפר בהדרגתיות (למרות שאני כבר מזמן בלעדיהם)
אם אני רץ אני לפעמים מרגיש שכואב לי לנעול את הרגל בעמידה
בינתיים אני סובל את הכאב בשקט, מה לעשות
משתמש בפואם רולר? קריסה יכולה להוביל ללחץ עצום של מקרבי הירך וכל השרירים האחראים על רוטציות למיניהן. שיחרור שלהן יכול להוביל להפחתה משמעותית בעומס. אתה גם יכול להתמקד בפזיוטרפיה ואם באמת יש קריסה ברורה של הברכיים, אפשר לעבוד עלים עם תרגיל עזר(פרסמתי אחד בלוג שלי) בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית