עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפני שאתה הולך על מהלך כזה תבדוק טוב טוב את החוקיות שבדבר הזה ומה המדיניות של ישראל ותאילנד לגבי המהלך שלך ... תבדוק את הרווחיות לעומת הנזק ורק אז תחשוב על ׳איך לזהות חומר אמיתי׳ במדינה זרה
אגב יש סיכויי לקנות שם דברים בבתי מרקחת - אבל השאלה היא איך להביא את זה ומה הנזק שיכול להיגרם !
אי אפשר לדעת אחי מי יחכה שם במכס בא נגיד המזל משחק פהליאור צודק אני מתכוון להביא רק לשימוש עצמי לסייקל 1 בלבד השאלה האם גם אז תהייה בעיה עם זה?
אז מה אתה אומר אם יש לי מרשם לגרס רפואי בארץ ואני טס איתו לחו'ל לטאילנד הכל בסדר ? 20 שנה כלא אפשר לקבל על זה וגם עונש מוות.חח לא צריך להגזים לא חושב שיעשו לו בלאגן עם הוא מביא את החומר רפואי ושלא לסחר רק לשימוש עצמי אבל בכל מקרה זה מה שאני חושב היום אי אפשר לדעת אם איזה מניאק ייקח את החוק לידיים ויחרים לך את זה במכס
רק בגלל התגובה שלך המגוכחת אין לי כח להגיב , מי לוקח סייקל של אנבר 300 כדור זה לא לשימוש עצמי . דבר שני זה שאתה מקשר גראס לסטרואידים זה מראה שאתה לא מבין , אם אתה קונה אנבר רפואי זה לא מגיע בשקית בתפזורת על מה אתה מדבר חחאז מה אתה אומר אם יש לי מרשם לגרס רפואי בארץ ואני טס איתו לחו'ל לטאילנד הכל בסדר ? 20 שנה כלא אפשר לקבל על זה וגם עונש מוות.
בטח שיש בזה בעיה של חוקיות לך תסביר פה במכס שזה וינסטרול או אנאבאר לשימוש עצמי כשזה נראה כמו אקסטזי... ולך תסביר להם ש-300 כדור זה לשימוש עצמי אין להם ידע בזה פה. מבחינתם תיכול לסחור בזה פר כדור...זה ישראל פה ידפקו אותו הכי חזק שאפשר.
אני לא יודע אם מותר לדבר על זה כאן, אבל באמת יש מצב שאני טס לתאילנד בקרוב או בשנה הבאה בלי קשר... בקרוב זה אמור להיות תוספת להנאה שלי 😃
בכל מקרה, הבנתי שאין בעיה להוציא משם חומרים בבתי מרקחת, ככה שאם יעצור אותי שוטר עם בקבוקי טסט אין לי מה לפחד?
ואני מכיר מחברים שמכירים אישית אנשים שטסים לשם ומביאים משם דברים, השאלה היא כיצד הם עושים זאת? אם באמת אני רוצה להביא איתי כמות לשימוש עצמי, האם זה כל כך בעייתי? לא חוקי? מבחינת תאילנד? ישראל?
אם זה נוגד את חוקי הפורום נא למחוק את הודעתי 😃
רבותי הבעיה פה זה לא המכס בארץ כי בארץ הקודש עו״ד טוב יסדר כל בעייה ! הבעייה הגדולה פה זה מה המדיניות של תאילנד לגבי הברחת סטרואידים לשימוש עצמי ע״י תיירים ...
כלא רימונים זה קייטנה לעומת כלא בתאילנד...
לא מבין אנשים לפעמים ... בשביל לחסוך 1000 שקל יעשו אין ספור מהלכים הזויים , למה שלא תחשוב איך להרוויח יותר כסף כדי שתוכל לקנות כל דבר בארץ בלי בעייה
תבדוק טוב טוב את המדיניות של תאילנד לגבי הוצאת סטרואידים מהמדינה
אז מה אתה אומר אם יש לי מרשם לגרס רפואי בארץ ואני טס איתו לחו'ל לטאילנד הכל בסדר ? 20 שנה כלא אפשר לקבל על זה וגם עונש מוות.
בטח שיש בזה בעיה של חוקיות לך תסביר פה במכס שזה וינסטרול או אנאבאר לשימוש עצמי כשזה נראה כמו אקסטזי... ולך תסביר להם ש-300 כדור זה לשימוש עצמי אין להם ידע בזה פה. מבחינתם תיכול לסחור בזה פר כדור...זה ישראל פה ידפקו אותו הכי חזק שאפשר.
אתה לא צריך עו"ד בשביל מכס. במקרה הגרוע מחרימים לך - זה לא אקסטות.
לגבי הוצאת סטרואידים מתאילנד, אתה כנראה לא מכיר את החוקים
שמע בגדול אתה צודק לא צריך בכלל להתעסק עם זה , אם אפשר להסתדר פה בארץ אז למה ללכת רחוקלגבי החוקיות והמדיניות של תאילנד לגבי סטרואידים אין לי מידע רב, כן זה נכון!
השאלה האם לך יש מידע מדויק ואמין לגבי המדיניות , וגם אם כן - לא אתה ולא אף אחד לא יכול לתת הבטחה של 100% שזה בסדר להוציא משם חומרים ללא שום הסתבכות כל שהיא אפילו קטנה ביותר !
בוא נניח שמותר להוציא מתאילנד חומרים מה יקרה עם הוא יפול שם על איזה פקח מכס טירון או שסתם על איזה אהבל שיחליט לעקב אותו ולעשות בדיקה לזה או לא יודע מה.. האם שווה הלחץ והכאב ראש על מנת לחסוך כמה גרושים?
יש אין ספור תרחישים אפשריים שיכולים לקראת .. למה בכלל להגיע למצב כזה במדינה זרה ומוזרה כמו תאילנד ?
לגבי החוקיות והמדיניות של תאילנד לגבי סטרואידים אין לי מידע רב, כן זה נכון!
השאלה האם לך יש מידע מדויק ואמין לגבי המדיניות , וגם אם כן - לא אתה ולא אף אחד לא יכול לתת הבטחה של 100% שזה בסדר להוציא משם חומרים ללא שום הסתבכות כל שהיא אפילו קטנה ביותר !
בוא נניח שמותר להוציא מתאילנד חומרים מה יקרה עם הוא יפול שם על איזה פקח מכס טירון או שסתם על איזה אהבל שיחליט לעקב אותו ולעשות בדיקה לזה או לא יודע מה.. האם שווה הלחץ והכאב ראש על מנת לחסוך כמה גרושים?
יש אין ספור תרחישים אפשריים שיכולים לקראת .. למה בכלל להגיע למצב כזה במדינה זרה ומוזרה כמו תאילנד ?