הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העצור שהמדינה מעלימה מהעיתונות

אם הוא הפגין איפה שאני חושב שזה, אז לא כזה איכפת לי.

חוץ מזה שלשמאל הקיצוני (לא בטוח אם הוא אחד מהם) יש נטייה להעצר כאשר הם "רק הפגינו" ואז צצים סירטונים שמראים אחרת...

הפוסט הזה יותר מידי כללי והוא לא נכנס לפרטים ככה שאני גם לא הצלחתי להבין מה קרה שם בדיוק זה שהוא "הפגין" זה כללי מידי...

• פותח/ת השרשור
הפוסט הזה יותר מידי כללי והוא לא נכנס לפרטים ככה שאני גם לא הצלחתי להבין מה קרה שם בדיוק זה שהוא "הפגין" זה כללי מידי...
נכנסתי לפוסט ולא כל כך הצלחתי להבין מי עצור ולמה. אשמח לקבל עוד מידע.
מורה תיכון שהפגין נעצר והמדינה הגישה נגדו כתב אישום... הוא במעצר כבר שבועיים,המצחיק הוא שאם היה מפרק למישהו את הפנים היה במעצר בית.
ולא שמעו על זה בשום מקום,וזה לא עוטר לפרסום.

אם הוא הפגין איפה שאני חושב שזה, אז לא כזה איכפת לי.

חוץ מזה שלשמאל הקיצוני (לא בטוח אם הוא אחד מהם) יש נטייה להעצר כאשר הם "רק הפגינו" ואז צצים סירטונים שמראים אחרת...
עזוב מה הוא עשה..נגיד שזה פחות חשוב ונתון לויכוח.
התקשורת מעלימה את זה ממך! וזה הכי נוראי..תפרסם ותביא את דעתך,אבל ברגע שהתקשורת והמדינה מעלימים ממך מידע שכזה על מפגינים מבחינת דעה (גם אם זה אומר להחזיר לערבים את השטח ולסגוד לבדואים) ...זאת התחלה של דיכוי דמוקרטי - ואם אתה חושב שזה יפגע רק בשמאל ולא בכל המדינה, אתה חי בסרט

זה לא דיכוי דמוקרטי ולא בייצים, יש מקומות שצריך לדחוף גרב לפה של התקשורת בכל מקרה רובה שמאל נגד המדינה...
מה גם שבעידן האינטרנט היום אין מושג כזה "צו איסור פרסום" ועדיף לא לפרסם בכלל מאשר לפרסם בהטיה שמאלנית...

• פותח/ת השרשור
זה לא דיכוי דמוקרטי ולא בייצים, יש מקומות שצריך לדחוף גרב לפה של התקשורת בכל מקרה רובה שמאל נגד המדינה...
מה גם שבעידן האינטרנט היום אין מושג כזה "צו איסור פרסום" ועדיף לא לפרסם בכלל מאשר לפרסם בהטיה שמאלנית...
אני רחוק מלהיות שמאלני.
אבל ברגע שתתחיל לדכא קבוצות בדמוקרטיה (על דעותיהם),אתה מתחיל פה כדור שלג שהולך רק לגדול ובסוף כולם יפגעו

אין מה לתת דוגמאות, אין מעצמה אחת היום בעולם שלא משתיקה את התקשורת שלה...
מה שדולף לתקשורת והתקשורת עושה מזה פיל זה לא 1% מימה שבאמת מתרחש
מהידע הדל שלי שאולי קצת יותר מאדם ממוצע הייתי עד לכל כך הרבה מקרים כאלה כמו בכתבה ויותר גרועים
במדינות כמו ארה"ב/רוסיה/בריטניה זה יותר גרוע וזה לא מפריע אלה להפך משמר את האיזון שלהם.
יש דברים שהתקשורת לא צריכה לדעת לטובת המדינה ולטובת האזרחים שחיים בא במיוחד שלרוב התקשורת היא השמאל.

• פותח/ת השרשור
אין מה לתת דוגמאות, אין מעצמה אחת היום בעולם שלא משתיקה את התקשורת שלה...
מה שדולף לתקשורת והתקשורת עושה מזה פיל זה לא 1% מימה שבאמת מתרחש
מהידע הדל שלי שאולי קצת יותר מאדם ממוצע הייתי עד לכל כך הרבה מקרים כאלה כמו בכתבה ויותר גרועים
במדינות כמו ארה"ב/רוסיה/בריטניה זה יותר גרוע וזה לא מפריע אלה להפך משמר את האיזון שלהם.
יש דברים שהתקשורת לא צריכה לדעת לטובת המדינה ולטובת האזרחים שחיים בא במיוחד שלרוב התקשורת היא השמאל.
האיזון שיש ברוסיה מדהים מה אני אגיד לך

בכל מקרה,דיברתי על הסתרת מידע שכולל דעות דמוקרטיות..לא סודות מדינה וכ'ו

האיזון שיש ברוסיה מדהים מה אני אגיד לך

בכל מקרה,דיברתי על הסתרת מידע שכולל דעות דמוקרטיות..לא סודות מדינה וכ'ו
בין סודות מדינה לדעות דמוקרטיות יש גבול מאוד דק
וכן האיזון ברוסיה הוא מעולה, אם אתה משווא אותו למעצמה אחרת כמו ארה"ב.
גם את הימין וגם את השמאל הקיצוני צריך להשתיק, עם כל החופשיות שנתנו היום המדינה שלנו רק מדרדרת.

• פותח/ת השרשור
בין סודות מדינה לדעות דמוקרטיות יש גבול מאוד דק
וכן האיזון ברוסיה הוא מעולה, אם אתה משווא אותו למעצמה אחרת כמו ארה"ב.
גם את הימין וגם את השמאל הקיצוני צריך להשתיק, עם כל החופשיות שנתנו היום המדינה שלנו רק מדרדרת.
ממש אין גדול דק
אתה באמת חושב שאם להשתיק דעות (דהיינו- אני חושב שהמדינה חרא וצריכה לתת את כל שטחיה לסוריה) זה אותו דבר כמו להשתיק סודות מדינה? (לדוג' - יש לנו פצצת אטום והיחידים שיכולים להפעיל אותה הם שמעון משה ואבנר והיא נמצאת מתחת לבית ספר מלכיאלי).
לדעתי אתה סתם אומר את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית