הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הבלוג החדש של Kevin Levrone - השינוי שלו

חביבי
1.זה שהוא רשם לא אומר מאומה רבים טובים וגדולים רשמו במהלך השנים המון דברים שהתבררו לאחר מכן כלא נכונים אפשר לקחת דוגמאות לאורך ההיסטוריה של פיתוח הגוף (כמו לדוגמא כשראיינו את ארנולד והוא "הופתע לגלות " שיש שימוש בסטרואידים בתחרות ארנולד קלאסיק שהוא מספנסר )
2.צר לי אבל בעולם הזה אין הרבה טבעי תפקחו את העיניים כאמור כמו שמשה רשם נראה עוד חודשיים שלוש ולדעתי לא יהיה צל של ספק בנושא

ודרך אג אני מאוד ממליץ לכם לראות את הסרט BIGGER ,STRONGER ,FASTER שיפקח לכם את העיניים קצת

אני מקווה שלא הפניתה את ההסבר המלומד הזה לכיווני

וואלה?
אחת משתיים:
1. אתה טוען שאני לא יודע לתרגם כמה מילים פשוטות מאנגלית לעברית
2. אתה חבר אישי של לברוני ויודע שעל אף מה שהוא רשם שם בפירוש (ובמילים פשוטות וברורות) הוא התכוון למשהו אחר

הגבתי לאותם דברים שאתה כתבת / תירגמת. הוא אדיוט שהוא חושב שהוא מאבד שומן ומעלה שריר, אתה מאוד נאיבי אם אתה מאמין לכל השטויות ש BB כותבים.

מה זה 😲
1:34

LOL Levrone

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא נראה לי שהוא ככה ללא חומרים.

הגבתי לאותם דברים שאתה כתבת / תירגמת. הוא אדיוט שהוא חושב שהוא מאבד שומן ומעלה שריר, אתה מאוד נאיבי אם אתה מאמין לכל השטויות ש BB כותבים.

מישל, תקרא שוב את ההודעה הראשונה שלי (אליה אתה הגבת) ותבין שנאיביות רחוקה ממני.
היית יכול להסתפק בלתזכר שלא צריך להאמין לכל מילה של BB, זה ידוע לכולם...גם לי.

קודם כל הוא עשה התקדמות חבל על הזמן. עלה בצורה מטורפת!

אתם שוכחים שהוא היה -pro bb. זה אדם שהיה עם מסה מטורפת כל החיים.

מין הסתם אם היה לכם יד 57+ וחזה כמו שדה המראה, וגב כמו מגרש כדורגל, הבנתם תעיקרון, גם אתם הייתים עולים כך.

מה שמצחיק, שאתם רואים מישהו שמתקדם בצורה כל כך קצרה, ישר "חומרים". במידה והוא היה לוקח זה רק השבוע ה-3, החומרים בזמן הזה רק מתחילים לפעול אחרי 3-4 שבועות, אז מין הסתם המסה שהוא עלה בנתיים טבעית.

הוא כבר לא מתחרה או משהו, אין לו סיבה לשקר.

אתם שוכחים שהוא היה עם מסה מטורפת, ושבאמת יש זיכרון שריר. הזיכרון שריר שלו גדול מאוד, לכן הוא מתקדם בקצב כזה.
יכול להיות נחמד, עם תעלו לכאן את הלוג,מידי פעם מתורגם לעברית.. תודה על העידכונים.

את מי שזה מעניין, קייון עומד על 98.6 קילו,(217 פאונד)
היקף יד 19אינץ'=48 ס"מ.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה טבעי בארצות הברית (בל נשכח את המסה המטורפת של תוספי התזונה למינהם שקיימים באופן חופשי לציבור ) ובנוסף למגבלות הרפואיות שלו אין לו שום בעיה לIGF1 או GH או מה שלא יהיה
טבעי הוא לא בכל אופן
ונכון שיש לMUSCLE MEMORY אפקט אנבולי חזק
אבל מי שפעם רכב על אופניים תמיד ירצה לרכוב על אופניים (פילוסופיה בגרוש)
נו מה הבעיה במסה של התוספי התזונה שקיימים חופשי לציבור, מי אמר שהם לא חוקיים או שהם הופכים אותך ל "לא טבעי", גם אפדרין, קלן ויהומבין עדיין משאירים אותך בקנה מידה הטבעי, לא טבעי זה אחד ששיחק עם ההורמונים שלו בצורה משמעותית כזו שהובילה למהפך משמעותי ולאיזשהוא "זעזוע" בגוף שיכול גם להשאר אי שם לכל החיים (לדוגמא כוח).

הבלוג של לברוני עצוב בדיוק כמו כל התקופה שלו לאחר הפרישה!

הוא היה אחד מהבאדיבילדרים הגדולים בהיסטוריה לדעתי וללא ספק אחד מהאהובים עלי...סימטריה ופרופורציות באמת נדירות...

אבל...
לא מספיק הפארודיה הטיפשית שהוא עשה על פיתוח גוף(הסרטון שבפוסט).
עכשיו הוא גם פותח בלוג שטותי שמזלזל באינטילגנציה שלנו ושלו....עלה 7.5 קילו שריר וירד 2 קילו שומן בשבועיים/שלושה(ממש הגיוני..:nono:)
הוא יכול להגיד מכאן עד מחר שהוא טבעי...בהנחה שהתמונות אכן מצולמות בהפרש של 2-3 שבועות
הוא לא דובר אמת....
הוא לא הבאדיבילדר הראשון או האחרון שלא מציג את האמת במלואה..

לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב בעצמי

הבלוג של לברוני עצוב בדיוק כמו כל התקופה שלו לאחר הפרישה!

הוא היה אחד מהבאדיבילדרים הגדולים בהיסטוריה לדעתי וללא ספק אחד מהאהובים עלי...סימטריה ופרופורציות באמת נדירות...

אבל...
לא מספיק הפארודיה הטיפשית שהוא עשה על פיתוח גוף(הסרטון שבפוסט).
עכשיו הוא גם פותח בלוג שטותי שמזלזל באינטילגנציה שלנו ושלו....עלה 7.5 קילו שריר וירד 2 קילו שומן בשבועיים/שלושה(ממש הגיוני..:nono:)
הוא יכול להגיד מכאן עד מחר שהוא טבעי...בהנחה שהתמונות אכן מצולמות בהפרש של 2-3 שבועות
הוא לא דובר אמת....
הוא לא הבאדיבילדר הראשון או האחרון שלא מציג את האמת במלואה..

מילים בסלע.

• פותח/ת השרשור
עודכן

מעדכון אחרון באתר שלו -
הבחור עובר לחיטוב. מילא זה שלטענתו הוא על 8%, אבל הקטע הבא תפס את עיני:

I plan on training heavy but with higher reps. 12-15 reps, instead of 6-8 reps. Working the fast-twitch muscle, sculpting, losing fat and increasing conditioning and performance

הנחתי כי בתקופת חיטוב (+ פחמימה נמוכה) כדאי לעבוד כבד, אבל להגביל את מספר החזרות.
האם בכלל יש 'מקובלה' בענין הזה?

חביבי
1.זה שהוא רשם לא אומר מאומה רבים טובים וגדולים רשמו במהלך השנים המון דברים שהתבררו לאחר מכן כלא נכונים אפשר לקחת דוגמאות לאורך ההיסטוריה של פיתוח הגוף (כמו לדוגמא כשראיינו את ארנולד והוא "הופתע לגלות " שיש שימוש בסטרואידים בתחרות ארנולד קלאסיק שהוא מספנסר )
2.צר לי אבל בעולם הזה אין הרבה טבעי תפקחו את העיניים כאמור כמו שמשה רשם נראה עוד חודשיים שלוש ולדעתי לא יהיה צל של ספק בנושא

ודרך אג אני מאוד ממליץ לכם לראות את הסרט BIGGER ,STRONGER ,FASTER שיפקח לכם את העיניים קצת
אתה יכול להביא לינק לסרט?

בRXMUSCLE יש בדיקת דם שעשו לו, והוא יצא נקי. פריק גנטי? עוד חסר-מיוסטאטין? "זיכרון שרירים" המיתולוגי?

Back
למעלה תחתית