הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן של Kalpa Pharmaceuticals

מצב
השרשור נעול

DannyG

משתמש פעיל
377
86
נק' מוניטין:
89
377
86
לא ראיתי אפילו פעם אחת שהמוצר הוזכר בפורום בצורה כלשהי לפי חיפושים שהרצתי.
מישהו ניסה?

לא ראיתי אפילו פעם אחת שהמוצר הוזכר בפורום בצורה כלשהי לפי חיפושים שהרצתי.
מישהו ניסה?

אני אישית לא , למה אתם לא הולכים עם הזרם ומנסים לנסות תמיד חארטות חדשות? יש כמה סוגים מועטים שאנשים המליצו עליהם אז לכו עליהם..

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא , למה אתם לא הולכים עם הזרם ומנסים לנסות תמיד חארטות חדשות? יש כמה סוגים מועטים שאנשים המליצו עליהם אז לכו עליהם..
זה הכל בגלל עניין של זמינות.
אם הייתי יכול הייתי הולך בכיף על מדיטק או סיירוקס

זה ממש לא חרטה חדשה!!!
קלן של קלפא במידה והוא המקורי הוא פצצתי ביותר..אגב רוב הסיכויים אפילו בטוח שהוא מקורי כי תאורלים לא מזייפים בארץ ...בכל מקרה יש לי נסיון עם קלפא האמיתי...לך על זה

זה ממש לא חרטה חדשה!!!
קלן של קלפא במידה והוא המקורי הוא פצצתי ביותר..אגב רוב הסיכויים אפילו בטוח שהוא מקורי כי תאורלים לא מזייפים בארץ ...בכל מקרה יש לי נסיון עם קלפא האמיתי...לך על זה
זה קלן... מה יש לזייף? מה כבר אפשר לזייף? מה ייתן לזייף?...
זה כמעט כמו לזייף אקמול...

זה הכל בגלל עניין של זמינות.
אם הייתי יכול הייתי הולך בכיף על מדיטק או סיירוקס
זמינות של מה? לא בטוח שיהיה לך כזה כיף עם סיירוקס... 😉

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא חרטה חדשה!!!
אחלה אז אני הולך על זה. תודה.
זמינות של מה? לא בטוח שיהיה לך כזה כיף עם סיירוקס... 😉
אין כרגע במלאי מדיטק וסיירוקס מאיפה שאני מזמין ונישאר רק החברה הזאת.

יש אקמול איכותי ויש אקמול סוג ז
ואוראלים לא הכי סטרילים יותר מסוכנים מנוזל של חברת UN שעוד איך שהוא הבנזיל אלכוהול שומר על סטרליזציה...לא פעם ולא פעמיים אנשים שלקחו אוראלים הגיעו במקרה הטוב למיון אגב מדינת ישראל שוחה בקלן של סיירוקס אבל לדעתי קלפא יותר איכותי ובכלל קלפא אמיתי נחשב לרמה גבוהה

יש אקמול איכותי ויש אקמול סוג ז
ואוראלים לא הכי סטרילים יותר מסוכנים מנוזל של חברת UN שעוד איך שהוא הבנזיל אלכוהול שומר על סטרליזציה...לא פעם ולא פעמיים אנשים שלקחו אוראלים הגיעו במקרה הטוב למיון אגב מדינת ישראל שוחה בקלן של סיירוקס אבל לדעתי קלפא יותר איכותי ובכלל קלפא אמיתי נחשב לרמה גבוהה
נו... קלן עובר מטאבוליזציה שונה לחלוטין מסטרואיד אוראלי. על מה אנחנו מתווכחים? מה זה אקמול סוג ז'?
אפשר להגיד את זה על הכל... יש קלן יותר טוב ויש קלן פחות טוב, החומר הפעיל הוא זהה בשניהם והוא במינון הנכון.
האם נתקלת בקלן מזוייף?
האם נתקלת באנאבר מזוייף?

מה אתה רציני??
ברור שנתקלתי בקלן מזוייף ובמיוחד באנבר מזוייף..אתה יודע שהיה נגלה של בלקן בכדורים שהקלן והוינסטרול היו גיר??

מה אתה רציני??
ברור שנתקלתי בקלן מזוייף ובמיוחד באנבר מזוייף..אתה יודע שהיה נגלה של בלקן בכדורים שהקלן והוינסטרול היו גיר??

ההבדל בין קלן מזויף לבין אנאבר מזויף הוא כמו ההבדל בין סוסיתא לבנטלי.

מה אתה רציני??
כי אנאבר הוא כדור יקר המשווע לזיוף. קלן לעומתו לא.
בלקן שהוא גיר... מודה שנשמע לי מוזר, שוב, תבדיל בין קלן לסטרואידים אוראליים.
אני לא מתווכח על זה יותר... (מ-ע-כ-ש-י-ו)

כל העניין פה שבחור שאל שאלה על קלן של קלפא וקיבל תשובה של למה להתעסק בחרטה שיש מדיטק וסיירוקס אבל בעצם מה שיש לו ביד יותר טוב משני החברות הנ״ל...בקיצור אם מישהו לא ניסה ולא מכיר חברה שפשוט יגיד לא מכיר או שלא יגיב

כל העניין פה שבחור שאל שאלה על קלן של קלפא וקיבל תשובה של למה להתעסק בחרטה שיש מדיטק וסיירוקס אבל בעצם מה שיש לו ביד יותר טוב משני החברות הנ״ל...בקיצור אם מישהו לא ניסה ולא מכיר חברה שפשוט יגיד לא מכיר או שלא יגיב

או שיש מצב הפוך שיש מישהו שהוא כל יודע ומגיב על כל תגובה ונותן את המילה האחרונה.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית