עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי סאקוני "טריגון-3" שקניתי בזמנו עם התלוש הקרבי (אני משער שאין את הדגם הזה, זה היה לפני שנתיים 🙄) אבל אני בהחלט ממליץ ללכת על סאקוני.
נעל ממש יפה ועם תג מחיר שכזה היא בוודאי איכותית.
אני לא יודעת מה להגיד לך אבל אני לא הייתי קונה נעל במחיר כזה.
בכלל, אני נגד קניה של פריטי לבוש במחיר מופרז.
ב900 ש''ח הייתי קונה 2 זוגות שהיו מספקות אותי.
סאקוני עלה 700 שקל, ואסיקס 900, והוא גם אמר שאסיקס נחשבת יותר טובה, אז הלכתי על אסיקס
בגלל זה שאלתי אם יש למישו משו להציע אולי המוחר בחנות לא מבין אני יודע
אם היית קורה היית רואה שקניתי אותה ב 180 עם התלוש הצבאי
קוראת*
שמתי לב לתלוש שקיבלת מהצבא.
גם בלי התלוש היה נשאר לך 720 וגם בפחות מזה אפשר לרכוש נעל איכותית.
מדדת ? היא נוחה לך? ניסית לרוץ טיפה איתה בחנות? (לא צוחק, עשיתי את זה לפני שקניתי)
בעיקרון הכי חשוב זה ההרגשה של הרגל בתוך הנעל, מציע לך בכל זאת לנסות אולי לחזור לחנות ולשגע ת'מוכר לפני שאתה מחליט סופית שזאת הנעל שלך, זה הבריאות של הרגל והברכיים שלך אחרי הכל![]()
אחת הנעליים הטובות תאמין לי אני מבין בזה לא מעט:D
לך על זה
זה לאנשים עם בעיות ברגליים למרות שכן גם לאסיקס יש תמיכה כזאת או אחרת עם התמיכה לא הייתה מתאימה לו ברגל הוא היה מרגיש את זה ישראי אפשר לדעת המחיר לא אומר כלום.
מה שאומר זה שאם יש לך זווית ברגל או משהו בסיגנון אתה צריך דגם אחר לגמרי ואפילו ב400 שקלים זה לא משנה , זה הכל תלוי ברגל שלך ובמשטח של הנעל יש נעליים שלא מותאמות לאנשים מסויימים ואנשים לא מבינים את זה.
אני ממליץ ללכת על זה כפרוייקט קטן וללכת לחנות הזו:
http://www.pro-sport.co.il/
אתה רץ שם 2 דקות על ההליכון שעושה לך אנליזה לכף רגל , זה מה שאני עשיתי כי תאחלס עם הבירכיים והרגלים לא מתעסקים וזה משהו שאתה עושה כמעט על בסיס יומי (ריצה או מה שזה לא יהיה) , אז נסיעה מסכנה לת"א תחסוף ממך הרבה כאב ראש וסבל אולי בעתיד מפעת קנייה של נעל שלא מתאימה לצרכים האישיים שלך.
הבעיה שגם זווית של 10 מעלות זה קריטי ואתה לא תדע עד שלא תבדקזה לאנשים עם בעיות ברגליים למרות שכן גם לאסיקס יש תמיכה כזאת או אחרת עם התמיכה לא הייתה מתאימה לו ברגל הוא היה מרגיש את זה ישר
סמוך עליי אני עושה את זה כמעט 10 פעמים ביום כשבן אדם שם נעל עם תמיכה שלא מתאימה לבעיה שלו הוא ישר מרגיש שמשו מציק לו באחת המקומות ברגלהבעיה שגם זווית של 10 מעלות זה קריטי ואתה לא תדע עד שלא תבדק
סתם נעל יקרה לא שווה משו עדיף את הדגמים אחרים של NBמה אומרים על הNB ZIP? איך הנעל לריצות על אספלט?
מצטער על ההקפצה.