הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן של סיירוקס

Obsession

משתמש מתחיל
67
46
נק' מוניטין:
207
67
46
התחלתי סייקל ראשון של קלן. התחלתי עם כדור אחד של 40 ומיד אחרכך כדור של קפאין . שמעתי שכדור קפאין בשילוב עם קלן מגביר את האפקט . במשך היום היו לי דפיקות לב חזקות מאוד , הרבה מאוד שתן , ורעידות . ממחר אני מגביר ל80 מג למשך שבועיים. עכשיו השאלה האם מסוכן לשלב קלן עם קפאין?

התחלתי סייקל ראשון של קלן. התחלתי עם כדור אחד של 40 ומיד אחרכך כדור של קפאין . שמעתי שכדור קפאין בשילוב עם קלן מגביר את האפקט . במשך היום היו לי דפיקות לב חזקות מאוד , הרבה מאוד שתן , ורעידות . ממחר אני מגביר ל80 מג למשך שבועיים. עכשיו השאלה האם מסוכן לשלב קלן עם קפאין?
זה אינדיבידואלי ובכל מקרה מגביר בעיקר את תופעות הלוואי. בנוסף, תוספת קפאין מוסיפה מרץ שאינו כ"כ קיים בקלן.
לא הייתי ממליץ להפסיק עם קפאין שכן זה עלול להחמיר תופעות של כאבי ראש אצל מי שמורגלים בשתיית קפה באופן יומיומי, פשוט לשמור על צריכת קפה מתונה (נניח עד 3 מנות אספרסו וניל ביום)

מעבר לכך את הכדורים של סיירוקס ניתן לחצות וכדאי. יש פס - תשתמש בו. אל תהיה עצלן.
כל תופעות הלוואי המעיקות מוגברות כתוצאה מקפיצה במינונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית