הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם מישהו מכיר את החברה?

Gil252

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
האם מישהו מכיר את החברה הזו?

אם כן האם היא טובה? והאם מספיק מחומר זה מינון של אמפולה כל יומיים (זה פרופיונאט רפואי) על מנת לקבל תוצאות יפות? תודה לעוזרים..

קבצים מצורפים

• IMG_0329.JPG
    IMG_0329.JPG
    KB 60 · צפיות: 251
טסטוסטרון פרופיונט רפואי ! מאוקראינה , קטלני ועובד ... אבל אני ניסתי אותו ב2006-2007 ... היום אני לא יכול להגיד אם הוא אורגינל או זיוף , תבדוק בגוגל עם החברה עוד קיימת ועוד מייצרת טסט פרופ
היתי אומר 50-50 תלוי באמינות של הספק
במידה ואמיתי אפשר וצריך להוסיף עוד חומר לסייקל במידה ואתה נותן אמפולה אחת יום כן יום לא
50מ״ג טסט באמפולה,
אם זה סייקל טסט סולו, אז או יום כן יום לא 100 מ״ג או כל יום. 50 מ״ג

• פותח/ת השרשור
טסטוסטרון פרופיונט רפואי ! מאוקראינה , קטלני ועובד ... אבל אני ניסתי אותו ב2006-2007 ... היום אני לא יכול להגיד אם הוא אורגינל או זיוף , תבדוק בגוגל עם החברה עוד קיימת ועוד מייצרת טסט פרופ
היתי אומר 50-50 תלוי באמינות של הספק
במידה ואמיתי אפשר וצריך להוסיף עוד חומר לסייקל במידה ואתה נותן אמפולה אחת יום כן יום לא
50מ״ג טסט באמפולה,
אם זה סייקל טסט סולו, אז או יום כן יום לא 100 מ״ג או כל יום. 50 מ״ג

מה השם של החברה? (זו לא תמונה שאני צילמתי זו תמונה שהדילר שלח לי)
וחוץ מזה אמפולה אחת של פרופיונאט רפואי לא אמורה להכיל 100 מ״ג חומר??

מה השם של החברה? (זו לא תמונה שאני צילמתי זו תמונה שהדילר שלח לי)
וחוץ מזה אמפולה אחת של פרופיונאט רפואי לא אמורה להכיל 100 מ״ג חומר??
מי אמר שרפואי חייב להכיל 100 מ׳ זה רק בחברות ag
לגבי החברה לא זוכר את שמה צריך לחפש באינטרנט - חברה מאוקראינה לא יודע אם היום עוד מיוצרת
אגב לפי התגובה ׳הדילר הראה לי בתמונות׳ אני יכול להסיק 2 מסקנות :
1- הוא לא דילר , הוא מתווך, אין לא סחורה עליו הוא פשוט מזמין ממישהו ביותר זול וגוזר עליך קופון של כמה מאות במקרה הטוב...
2-האמינות של החומר מוטלת בספק..

• פותח/ת השרשור
לגבי החברה לא זוכר את שמה צריך לחפש באינטרנט - חברה מאוקראינה לא יודע אם היום עוד מיוצרת
1- הוא לא דילר , הוא מתווך, אין לא סחורה עליו הוא פשוט מזמין ממישהו ביותר זול וגוזר עליך קופון של כמה מאות במקרה הטוב...

1. הוא כן דילר כי יש לו סחורה עליו התמונה זה פשוט כי מישהו לקח את זה מימנו בשבילי אז הוא שלח לי לפלאפון לפני הקניה..
2.חשבתי שפרופיונאט רפואי מכיל 100 מ"ג בדיוק בכל אמפולה, כמו שסוסטנון רפואי מכיל 250 מ"ג בדיוק באמפולה, וכך גם אננתת רפואי, לא?

בכל מקרה אשמח אם תגיד באיזה מינון השתמשת על עצמך (וכן אני יודע שעל כל אחד זה משפיע אחרת וזה תלוי באלף ואחת דברים)

עשיתי בזמנו עם החומר הזה סייקל קצר של 30 יום ,
אמפולה של הפרופ הזה יום כן יום לא
ואמפולה של וינסטרול (זמבון) יום כן יום לא
היה סייקל סבבה לפי זכרוני , היה סייקל חיטוב לגבי מינונים הכן סוסטנון ואננטט (טסטווירון דיפוט - לפי שמו הרפאוי המשווק בארץ) מיוצרים במינון של 250מ׳ חומר פעיל ,
אבל הפרופ האוקראיני מיוצר במינון של 50מ׳ כי מטרתו היא טיפול רפואי ולא לשימוש בספורט ולכן רק חברות ag מייצרים פרופ ב 100 מ׳ לcc ויש כאלה שכם מייצרים אננטט וסוסטנון ב300 או אפילו 350 לcc אבל ברפואה אין מינונים כאלה

פרופ כביכול הוא לא רפואי לפי מה שאני יודע הוא וטרינרי כמו טרן , לא מייצרים פרופ ברפואה וכן הוא 50 מג וב UG מייצרים 100 מג , זה מה שאני יודע

פרופ כביכול הוא לא רפואי לפי מה שאני יודע הוא וטרינרי כמו טרן , לא מייצרים פרופ ברפואה וכן הוא 50 מג וב UG מייצרים 100 מג , זה מה שאני יודע
לא נכון !
בפרופ משתמשים או לפחות היו משתמשים ברפואה וזה נכון גם למיטן / דיבול
אומנם יש הגיון בדבריך אך החברה שהבחור צילם היא חברה רפואית , לא רפואית מתאילנד/הודו אלא חברה רצינית אגב רוצה לשמוע משהו מצחיק...
לפני כ 10-12 שנים חברת ׳תרו׳ (אולי אני מתבלבל לגבי החברה כי זה היה ישן) הישראלית היתה מייצרת דקה רפואית , כן כן דקה ישראלי שמתועדת בכל הספרות הרפואית הישראלית
היה נקרא ׳דקה דורבולין׳
והיו מוכרים את זה בחפיסות עם 2 אמפולות של 1cc עם מינון של 50 מ״ג ל1 cc

לא נכון !
בפרופ משתמשים או לפחות היו משתמשים ברפואה וזה נכון גם למיטן / דיבול
אומנם יש הגיון בדבריך אך החברה שהבחור צילם היא חברה רפואית , לא רפואית מתאילנד/הודו אלא חברה רצינית אגב רוצה לשמוע משהו מצחיק...
לפני כ 10-12 שנים חברת ׳תרו׳ (אולי אני מתבלבל לגבי החברה כי זה היה ישן) הישראלית היתה מייצרת דקה רפואית , כן כן דקה ישראלי שמתועדת בכל הספרות הרפואית הישראלית
היה נקרא ׳דקה דורבולין׳
והיו מוכרים את זה בחפיסות עם 2 אמפולות של 1cc עם מינון של 50 מ״ג ל1 cc
אם זיכרוני אינו בוגד בי, (אחרי הכל חלפו 15 שנה), הדקה הישראלי אכן היה במינון של 50 מ"ג, אך הוא היה נקרא "דקה נורולון". הייתי משתמש במזרקים של 10 cc..

האמת שנתקלתי בחומרים וטרינרים טרן פינפלקיס , ונתקלתי גם בפרופ שמתוסף עם אסטרדיול לשימוש בחיות אז ככה שאיני באמת יודע אם השימוש ברפואה בבני אדם הוא היה שימושי כי לפי מה שהבנתי שלא השתמשו או משתמשים בטסט פרופ כיום או בכלל רק מייצרים באנדרגראונד

אם זיכרוני אינו בוגד בי, (אחרי הכל חלפו 15 שנה), הדקה הישראלי אכן היה במינון של 50 מ"ג, אך הוא היה נקרא "דקה נורולון". הייתי משתמש במזרקים של 10 cc..
נכון זה היה דקה ננדרלון, היתה חפיסה בצבע ירוק אם לבן ואדום
אגב באותה התקופה היה גם דקה של אורגנונן (זה היה דקה דורבולין) גם באמפולות של 50 מ״ג לcc
נראה לי שאז בכלל לא היה נפוץ כל כך האנדרגראונד , היה רק רפואי, אבל מה אני מבלבל בשכל זה היה מזמן והיתי ילד ללא ניסיון בקיצור מר גילורי תתחיל את הסייקל כבר אני סקרן לדעת איך החומר משפיע ....
תעדכן

נכון זה היה דקה ננדרלון, היתה חפיסה בצבע ירוק אם לבן ואדום
אגב באותה התקופה היה גם דקה של אורגנונן (זה היה דקה דורבולין) גם באמפולות של 50 מ״ג לcc
נראה לי שאז בכלל לא היה נפוץ כל כך האנדרגראונד , היה רק רפואי, אבל מה אני מבלבל בשכל זה היה מזמן והיתי ילד ללא ניסיון בקיצור מר גילורי תתחיל את הסייקל כבר אני סקרן לדעת איך החומר משפיע ....
תעדכן
נכון, רק שהדקה הישראלי עלה 10 שח. בהקשר של UG בסוף 98' השוק הוצף (ע"י יהודי גדול מיימדים) בויאלים וטרינריים תוצרת אוסטרליה, חומרים טובים במחירים טובים. וטרינרי ליגלי הוא אומנם לא UG , אך היו מספר נשמות טובות שטענו שהחומר מיוצר עבורו בלבד (מה שבדיעבד לא נשמע כל כך מופרך). כך או כך, זאת היתה תקופה של mega doses במחירים שווים לכל כיס..

נכון, רק שהדקה הישראלי עלה 10 שח. בהקשר של UG בסוף 98' השוק הוצף (ע"י יהודי גדול מיימדים) בויאלים וטרינריים תוצרת אוסטרליה, חומרים טובים במחירים טובים. וטרינרי ליגלי הוא אומנם לא UG , אך היו מספר נשמות טובות שטענו שהחומר מיוצר עבורו בלבד (מה שבדיעבד לא נשמע כל כך מופרך). כך או כך, זאת היתה תקופה של mega doses במחירים שווים לכל כיס..
יכול להיות שמדובר בחברת ג׳ורוקס האגדית של היהודי השרירי מארץ הקודש ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית