הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יצאה פריצה למכשירי אייפון/אייפד ל iOS7 (JailBreak)

• פותח/ת השרשור
לא קשורה, אבל גם נראה שלא בדיוק עובדת. נתקע לי האייפון על הלוגו - הייתי מחכה לבנתיים

• פותח/ת השרשור
גם לי נתקע כוסעמק!! איך אני משחרר אותו?
אין, צריך לעשות restore. תלחץ על כפתור ההפעלה + כפתור הבית כשהפלאפון מחובר למחשב ותעשה restore דרך itunes
זה כנראה קרה לכל מי ששידרג את הפלאפון שלו OTA (משמע דרך הפלאפון עצמו על גבי wi-fi ולא ע״י iTunes)

אין, צריך לעשות restore. תלחץ על כפתור ההפעלה + כפתור הבית כשהפלאפון מחובר למחשב ותעשה restore דרך itunes
זה כנראה קרה לכל מי ששידרג את הפלאפון שלו OTA (משמע דרך הפלאפון עצמו על גבי wi-fi ולא ע״י iTunes)
הבעיה שהמחשב לא מוצא לי אותו, אני לוחץ על שניהם והוא נכבה לשנייה ושוב מופיע לי הלוגו. באייטונס לא מופיע לי בצד AVIV IPHONE כמו בדרך כלל.
מה לעשות?

• פותח/ת השרשור
הבעיה שהמחשב לא מוצא לי אותו, אני לוחץ על שניהם והוא נכבה לשנייה ושוב מופיע לי הלוגו. באייטונס לא מופיע לי בצד AVIV IPHONE כמו בדרך כלל.
מה לעשות?
אתה צריך להמשיך להחזיק את כפתור הבית + כפתור ההפעלה עד שיופיע לך לוגו של אייטונס עם כבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית