הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

6-7שעות שינה עדיפות על 8 שעות שינה ?

כללים בסיסיים:

לא משלימים ליטר מים שפספסת במהלך היום לפני השינה .
פלאפון ללא התראות , (פייסבוק,וואץאפפ)
.

אני כרגע על קלן אז אני סובל מהתעוררות לשירותים אבל בגדול , 1-2 כדורי מלטונין סוגרים לי את הסיפור .

אני מרגיש הכי טוב כשאני ישן 5 שעות או 12+
כל דבר בין 5-12 אני בקושי קם ובשעתיים שלוש לאחר כמו זומבי

הבעיה בלקום "טבעי" שזה אומר אצלי בין 9-10 שעות שינה . אין מצב גם לעבוד גם להתאמן וגם לבלות עם חברה .

שינה זה ביזבוז, אם לוקחים GABA לפני השינה אז אפשר להסתפק גם בלישון 4 שעות ולהרגיש ערניים

לא כל כך, אתמול זרקתי את הGABA שהיה לי מהחלון, אבל כשניסיתי לקחת כמה פעמים לפני השינה אז הספיק לי גם שלוש שעות שינה וזה מה שאומרים הרבה שניסו את זה.
זה שזה הספיק לך להרגשה הכללית לא אומר שזה בסדר מלכתחילה לנהוג ככה. לי מתאפשר 5 שעות שינה בלילה וזה מספיק לי לכן זה אומר שזה מומלץ? לכן זה אומר שעוד שעה או שעתיים ואפילו 3 לא יועילו?

זה שזה הספיק לך להרגשה הכללית לא אומר שזה בסדר מלכתחילה לנהוג ככה. לי מתאפשר 5 שעות שינה בלילה וזה מספיק לי לכן זה אומר שזה מומלץ? לכן זה אומר שעוד שעה או שעתיים ואפילו 3 לא יועילו?
לא היה על זה אף פעם מחקר אז אי אפשר לדעת

כללים בסיסיים:

לא משלימים ליטר מים שפספסת במהלך היום לפני השינה .
פלאפון ללא התראות , (פייסבוק,וואץאפפ)
.

אני כרגע על קלן אז אני סובל מהתעוררות לשירותים אבל בגדול , 1-2 כדורי מלטונין סוגרים לי את הסיפור .

המלטונין הזה באמת עוזר? מה קורה אם לוקחים באופן קבוע אין לזה השלכות?

המלטונין הזה באמת עוזר? מה קורה אם לוקחים באופן קבוע אין לזה השלכות?

עוזר מאוד , אני לפעמים לוקח 3 כשאני חייב ללכת לישון - תוך חצי שעה אני סופר ויאלים בעמידה .

לזמן ממושך לא יודע מהן תיהינה ההשלכות אבל אין סיבה לקחת על בסיס יומי זה לא כדורי שינה.
לוקחים בטעם .

עוזר מאוד , אני לפעמים לוקח 3 כשאני חייב ללכת לישון - תוך חצי שעה אני סופר ויאלים בעמידה .

לזמן ממושך לא יודע מהן תיהינה ההשלכות אבל אין סיבה לקחת על בסיס יומי זה לא כדורי שינה.
לוקחים בטעם .
איפה קונים?

דבר ראשון זה קשור לגיל. ככל שהגיל גבוה יותר, ישנים פחות וזה נובע מתהליכים פיזיולוגים רבים.
בגדול זה מאוד אינדבידואלי ותלוי בעיקר גנטית, כך שאני לא מאמין שאיי פעם יהיה מחקר קונקרטי בנושא.
אתה אמור בעיקרון לישון עד שאתה מתעורר ב״אופן טבעי״ בפעם הראשונה ללא חזרה לשינה לאחר מכן. לקום לשירותים באמצע הלילה או כל דבר שדומה לכך זה לא נקרא לקום ״טבעי״. את רוב האנשים זה ישים איפשהו בין 7-9 שעות שינה.
הגיוני וממצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית