רציתי לוודא לפני ייעוץ שאכן תוכלו לעזור לי.

תהילה

משתמש מתחיל
2
0
אני תהילה,כבת 20.שוקלת 55 ק"ג,גובה:160 ס"מ.
סובלת מזה ארבע שנים מהפרעות אכילה.
עברתי אנורקסיה,בולימיה,אישפוזים במחלקות הפרעות אכילה.ובעיקר,המון שינויים במשקל.
עד לפני שבועיים הייתי מבלמסת ומקיאה כל היום,עד שהחלטתי לשנות את זה.
התחלתי עם תפריט מאוזן של 1,200 במשקל 48 ק"ג.מה שהעלה אותי במשקל כ-10 ק"ג תוך שבוע(ל-58 ק"ג).
לפני שבוע העליתי את התפריט ל-1,600 ודווקא אז החלה קצת ירידה של תוך שלושה ימים.(ל-55 ק"ג)
וכעת אני תקועה במשקל כבר שלושה ימים .עם תפריט של 1,600 קל'.(עושה ספינינג 20 דק' ביום-כל יום.)
רציתי לדעת אם יש דרך לרדת קצת במשקל בלי לחזור להקאות,אלא על ידי תזונה נכונה וכושר.
מתלבטת גם אם להוריד מהתפריט חזרה ל-1,200.בקיצור:זקוקה להכוונה.
תוכלו לעזור לי?

שלום תהילה,

היו לנו כמה לקוחות שסבלו מאנורקסיה והשתקמו. הבעיה עם אנורקסיה ודומיה שזו מחלה נפשית יותר מפיזיולוגית. אנו אכן נוכל לעזור לך, אך את צריכה מבחינה נפשית להתחייב לתהליך שתעברי אצלנו.
קחי בחשבון שאני אבקש ממך לצאת לתפריט קלורי נטרלי (מאזן שלא תרדי או תעלי במשקל) למשך כשבועיים כדי לאזן את חילוף החומרים/המאזן ההורמונלי ועוד - כך שאת צריכה להיות מסוגלת נפשית לעשות זאת (זה אומר בשבילך לאכול באזור ה 1600-1800 קלוריות ליממה במשך השבועיים הבאים, יחד עם תוכנית אימונים שנבנה לך).
לפני כל כניסה לייעוץ ובכללי, אני ממליץ לך לעבור בדיקות דם כלליות כדי לבדוק שהעצירות/תקיעות בירידה במשקל זה לא משהו פיזיולוגי שדורש התייחסות. רשימת הבדיקות שאנו דורשים נמצאת כאן:
http://www.lbs.co.il/faq/14/

התחלתי עם תפריט מאוזן של 1,200 במשקל 48 ק"ג.מה שהעלה אותי במשקל כ-10 ק"ג תוך שבוע(ל-58 ק"ג).
העלייה במשקל כאן ברובה הייתה בנוזלים, מאחר ולא הכנסת פחמימות לגופך והקאת נוזלים + האוכל שהכנסת, לכן הייתה עלייה דרסטית במשקל כשחזרת לאכול פחמימות. זו גם אחת הסיבות שהמשקל שאת רואה הוא סה״כ מספר. זה לא חכמה לרדת 10 ק״ג בשבוע, אפשר אפילו לרדת יותר מכך מלייבש את הגוף לרמה אפסית. אבל כבר ראית על גופך שהמשקל הזה חוזר מהר מאוד. מנגד, אם יורדים במסת השומן אז המשקל לא חוזר כל כך מהר ולא חוזר כלל אם חוזרים לאכול באופן תקין, עם בקרה קלורית ובכללי ״לפי הספר״.

אם מוזמנת להירשם לייעוץ האישי באתר - תמיד אפשר לקבל החזר כספי מלא במידה ולא רואים שינוי גופני משמעותי לאחר 3 חודשי ייעוץ.

Back
למעלה תחתית