סרטון Mike O'Hearn באימון ידיים אינטנסיבי

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
Optimum Nutrition העלה לאחרונה סרטון בו הוא מארח את Mike O'Hearn ויחד עם Steve Cook (דמות מוכרת מ- Bodybuilding.com ומעולם הפיטנס), באימון ידיים אינטנסיבי.

אם נדלג על פמפומי הבייספס, יש לנו התנהגות מביכה של Barbell biceps curls in the squat rack ולאחר מכן משהו יותר מרשים, Reverse Grip Bench Press עם 4 פלטות של O'Hearn.

רציתי להעלות את זה בשרשור אחר בו הזכירו את O'Hearn מכיוון שלא חשבתי שזה ראוי לשרשור משלו, אך השרשור המקורי ננעל.

הבנאדם יותר חזק מדוב גריזלי....

פשוט עוצמה , אין מילה אחרת .

יופי של וידאו .

image.jpg

חחחחחחחחחחחח איפה המצחיק שאמר שהוא טבעי?

Reverse grip בלי מוטות ביטחון? יום אחד זה ייגמר רע...

אף אחד לא אמר פה שהוא טבעי...הוא טוען שהוא טבעי והוא גיבור על שנועד להגן על המין האנושי...פלוס מינוס

אף אחד לא אמר פה שהוא טבעי...הוא טוען שהוא טבעי והוא גיבור על שנועד להגן על המין האנושי...פלוס מינוס
אל תתווכח, היו המון נושאים של ילדים לא חכמים במיוחד שטענו שהוא טבעי, ואפילו התווכחו איתי על זה.
בקיצור, חלאס להתעסק בשטויות.

סבבה מי שחושב באמת שהוא טבעי אז חיי בסרט

נראה מגניב להתאמן עם אנשים כאלה שדוחפים בסטים וכול זה.
והוא באמת חזק באופן מפחיד.

אחד האנשים הנרקיסיסטים שיצא לי לראות עד שכבר הייתי חייב להסיר את הfollow בפייסבוק.

אחד האנשים הנרקיסיסטים שיצא לי לראות עד שכבר הייתי חייב להסיר את הfollow בפייסבוק.

כן אבל הוא נרקיסיסט מהנחמדים, לא מהמנייאקים.
והוא עושה 4 פלטות יד אחורית 🙌

מה זה הreverse grip bench press הזה??במה זה שונה מבנץ רגיל חוץ מהאחיזה?

• פותח/ת השרשור
דגש לתלת-ראשי.

השאלות שלך מוצדקות. זה אכן תרגיל לא מומלץ. אולי אפילו אידיוטי.

נראה כמו כרטיס בכיוון אחד לsnap city...מייק הזה באמת חיה אבל מגוכח שהוא טוען שהוא טבעי

לדעתי אם כל החיים שלך וכל מה שבנית מבוסס על שקר זה קצת עצוב אבל מה אני יודע.
הרי חלק מה"מיתוג" שלו מעבר לזה שהוא חזק זה עצם זה שהוא טוען שהוא היה טבעי מאז ומעולם.

אחי חפש תמונות שלו ממר עולם הטבעי..הוא לוקח את שוורצנגר שם בהליכה סירטונים*

Back
למעלה תחתית