מידע סיכונים בקטוזיס

Sam31213

משתמש מתחיל
263
12
נק' מוניטין:
12
263
12
יש סיכונים בדיאטה האנבולית או כל דיאטה שדלה בפחמימות?
אשמח למאמרים או להסברים. לאחרונה שמעתי שיש סיכון לחלות בסרטן, זה נכון?
יש מצב שמסגנון התזונה הזו יש אפשרות לקבל סכרת עקב העומס על הלבלב לייצור אינסולין?

למה שיהיה עומס על הלבלב לייצר אינסולין?
בקתוזיס הלבלב מפריש כמויות קטנות של אינסולין רק בשביל למנוע מריכוז הקטונים בדם לעלות מעבר לרמה מסוימת ולהגיע למצב של קטואצידוסיס כמו שכתב pala.
בעייתי לדעת מה ההשפעה ארוכת הטווח של דיאטה קטוג'נית מכיוון שלא קיימים הרבה מחקרים כאלה לפי מה שידוע לי.. אבל יש מעקבים אחרי ילדים חולי אפילפסיה שמטופלים בדיאטה כזו ואני לא בטוח אבל נראה לי שאחרי 3 שנים בדיאטה נמצא לפעמים רק עומס על הכבד ובעיות מעיים קלות.
בקיצור אל תחשוש מCKD למיניהן.

• פותח/ת השרשור
http://www.kilogram.co.il/900/פחמימות-עדכמה-אנו-צריכים-אותן/
תקרא קצת אני חושב שתמצא תשובות, יש גם חלק שמדבר על קטוזיס
לגבי סיכון לסרטן, אני לא מכיר דבר כזה, אבל אם יש סימוכין או טענה כלשהי מעבר ל"שמעתי" אז תשתף:)

http://www.m.webmd.com/diet/high-protein-low-carbohydrate-diets?page=2
יש משהו הגיוני בכיתוב?(מקווה שהפוסט בסדר וחוקי מבחינת האתר)

מה לא אמין ומה כן לדעתך?
קראתי הרבה על ריח רע( לא יודע עד כמה זה באמת ריח) בגלל הקטונים, אבל דברים מעט הוצאו מהקשרם. וויטמינים ומינרלים חיונים אתה מקבל גם במזונות אחרים וגם בהעמסות. פגיעה בכליות, אין הוכחה חד משמעית והפגיעה היא מצריכה גדולה מאוד של חלבונים, לכן הגזימו. כולסטרול גבוהה וסכנות לב? מה? ממתי יש הוכחה לד משמעית לכך? והמחקרים סותרים ודווקא מוכיחים ההפך, שיש ירידה בכולסטרול. הם לא מצליחים להבדיל בין קטוזיס למצב החמור יותר, ולסיכום אוסטיאןפורוזיס וריח רע הם הסיכונים היחידים הרלוונטים מהמחקר הזה. ממתי הוא, 1980?

• פותח/ת השרשור
קראתי הרבה על ריח רע( לא יודע עד כמה זה באמת ריח) בגלל הקטונים, אבל דברים מעט הוצאו מהקשרם. וויטמינים ומינרלים חיונים אתה מקבל גם במזונות אחרים וגם בהעמסות. פגיעה בכליות, אין הוכחה חד משמעית והפגיעה היא מצריכה גדולה מאוד של חלבונים, לכן הגזימו. כולסטרול גבוהה וסכנות לב? מה? ממתי יש הוכחה לד משמעית לכך? והמחקרים סותרים ודווקא מוכיחים ההפך, שיש ירידה בכולסטרול. הם לא מצליחים להבדיל בין קטוזיס למצב החמור יותר, ולסיכום אוסטיאןפורוזיס וריח רע הם הסיכונים היחידים הרלוונטים מהמחקר הזה. ממתי הוא, 1980?

ממש עזרת לי! תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית