הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל טורינבול

מצב
השרשור נעול

eldad206

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
סיימתי סייקל טורינובול 8 שבועות ואני רוצה לעשות עוד אחד א.מתי אוכל להתחיל את השני ?ומה ההשפעה של הסייקל ל הכבד? הבנתי שהוא קצת נפגע במהלך הסייקל
והאם כדי לחטב עם אנאבר או עם קלן אני מודע לחומרים הנוספים שאפשר לקחת אך לא מעוניין בהם מי שיכול לעזור אודה לו מאוד !
שיהיה אחלה יום

סיימתי סייקל טורינובול 8 שבועות ואני רוצה לעשות עוד אחד א.מתי אוכל להתחיל את השני ?ומה ההשפעה של הסייקל ל הכבד? הבנתי שהוא קצת נפגע במהלך הסייקל
והאם כדי לחטב עם אנאבר או עם קלן אני מודע לחומרים הנוספים שאפשר לקחת אך לא מעוניין בהם מי שיכול לעזור אודה לו מאוד !
שיהיה אחלה יום
אנאבר וקלן מתאימים לחיטוב אבל מאוד שונים. אנאבר הוא סטרואיד אוראלי וככזה הוא בעל רעילות מסויימת לכבד (גם אם נמוכה). קלן אינו סטרואיד ואינו עמיד במעבר ראשון בכבד וככזה לא משפיע על תפקודו.
בטרם תמשיך עם סייקלים אוראליים נוספים כדאי שתערוך בדיקת תפקודי כבד. לא יזיק גם להריץ pct של טמוקסיפן במשך ההפסקה (אע"פי שהשפעת הטורינבול על הציר מינורית) בכדי להחזיר את הגוף להומאוסטאזיס ולרסן את רמות האסטרוגן בטרם תשוב להשתמש בסטרואיד אוראלי נוסף.
אם אתה מתעקש לרוץ עם סטרואידים אוראליים בלבד (בחירה רעה ולא אפקטיבית) עשה זאת כך :

Week 1-8 : oral turinabol
Week 1-8 : Liv52 / milk thystile
Week 9-12 : pct - nolva
Week 9-11 : clen
Week 13-16 : Liv52
וחזור על התהליך

• פותח/ת השרשור
לגבי החברה אני לא יודע.. זה משנה מה היא החברה לכמה סייקלים של טורי אפשר לעשות ?
ולגבי המשך סייקל אוראלי שזה לדעתך לא טוב ..מאיזו בחינה לא טוב ?

שיהיה אחלה יום
אתה מרוצה מהתוצאה ולכן אתה רוצה עוד אחד? ? .

לגבי החברה אני לא יודע.. זה משנה מה היא החברה לכמה סייקלים של טורי אפשר לעשות ?
ולגבי המשך סייקל אוראלי שזה לדעתך לא טוב ..מאיזו בחינה לא טוב ?
העניין הוא שחלק מהחומרים משביתים את הציר, כמעט כולם פוגמים בייצור הטסטוסטרון ע"י הגוף (ולכן מחייבים הוספתו ), כמעט כולם מזיקים לכבד, מה שמחייב צריכתם לזמן מוגבל בלבד ולכן מקשה על קבלת תוצאות איכותיות ולבסוף, מרבית המשתמשים חושבים משום מה שאין צורך ב-pct (כמוך למשל) מה שגורם לאבד רווחים מהסייקל ונזקים נוספים מחוסר ההתאוששות הכרוך.

• פותח/ת השרשור
קודם כול כן אני מרוצה ממנו
ואני יודע מה שמספרים לי ומה שאני קורא. לא מצאתי הרבה על הטורי כסייקל כי תמיד זה היה עם עוד כמה חומרים בתוך הסייקל ולכן הגעתי לפה כדי לשאול אני לא חושב שצריך או לא צריךPCT אני לא יודע פשוט ידידי ובגלל זה אני שואל אם תגיד לי שכן עם הסבר כמו שהסברת על הייצור הטסט אני אודה לך זה חדש לי העולם הזה אני לא בא עם דעה

ואני יודע מה שמספרים לי ומה שאני קורא. לא מצאתי הרבה על הטורי כסייקל כי תמיד זה היה עם עוד כמה חומרים בתוך הסייקל ולכן הגעתי לפה כדי לשאול אני לא חושב שצריך או לא צריךPCT אני לא יודע פשוט ידידי ובגלל זה אני שואל אם תגיד לי שכן עם הסבר כמו שהסברת על הייצור הטסט אני אודה לך זה חדש לי העולם הזה אני לא בא עם דעה
סבבה... רק שאתה אחרי 8 שבועות עם סטרואיד אוראלי ואלו נושאיפ שמבררים לפני. סייקל לא עשית כי לא עשית pct.
העובדה שאין הזרקות לא הופכת את החומרים ליותר "קלים". למעשה מ"ג למ"ג חלק מהסטרואידים האוראליים הם החזקים ביותר שיש.

איזה סייקל זה במספר (ראשון ,שני ) ?
מה היתה מטרתו ?
מה היו ההשגים ?
אני פשוט מתעניין כי אני שוקל לנסות את החומר...

ביררתי לפני ואמרו לי שלא צריך תקרא למה שעשיתי איך שבא לך אני מבין שאתה לא רוצה לעזור אלא לצאת שמוק אז תודה ולהתראות
אתה מוזמן להעיף אותי מהאתר ואז לקבל מזה אורגזמה לדחוף אותה לתחת ראשון
מסה
6 קילו עלייה עם איבוד של 3 אחוזי שומן
תצליח !
אחי אני לא חושב שנתנו לך טורינאבול אלא דיבול חח

• פותח/ת השרשור
מה זה סייקל?

סייקל=מחזוריות, זו התקופה בה המשתמש לוקח את הסטרואידים, מכיוון שהסטרואידים הינם הורמונים סינתטיים, הגוף מקבל אותם חיצונית, בתקופה הזו הגוף מפסיק לייצר את ההורמון טסטוסטרון, לכן יש לקחת את הסטרואידים לתקופה מוגדרת שנגיע אליה בהמשך
מתוך האתר שלכם אגב לא מאמין שחבר שלי יעבוד עליי או שנתנו לו משהו אחר ואגב ראיתי כדורי די בול וזה לא אותו כדור ...

מה זה סייקל?

סייקל=מחזוריות, זו התקופה בה המשתמש לוקח את הסטרואידים, מכיוון שהסטרואידים הינם הורמונים סינתטיים, הגוף מקבל אותם חיצונית, בתקופה הזו הגוף מפסיק לייצר את ההורמון טסטוסטרון, לכן יש לקחת את הסטרואידים לתקופה מוגדרת שנגיע אליה בהמשך
מתוך האתר שלכם אגב לא מאמין שחבר שלי יעבוד עליי או שנתנו לו משהו אחר ואגב ראיתי כדורי די בול וזה לא אותו כדור ...
זה כי ענית לו בעצבים חח הוא בסך הכל מנסה לעזור לך

• פותח/ת השרשור
עצבים ? תראה את כול המלל אחי הוא התעצבן עלי כי בנושא רשמתי ??? במקום שאלה כמו שצריך

עצבים ? תראה את כול המלל אחי הוא התעצבן עלי כי בנושא רשמתי ??? במקום שאלה כמו שצריך
באמת ענית לא לעינין. סך הכול הוא מרגיש אחריות מסויימת ורוצה לעזור לך.
ביררתי לפני ואמרו לי שלא צריך תקרא למה שעשיתי איך שבא לך אני מבין שאתה לא רוצה לעזור אלא לצאת שמוק אז תודה ולהתראות
אתה מוזמן להעיף אותי מהאתר ואז לקבל מזה אורגזמה לדחוף אותה לתחת ראשון
מסה
6 קילו עלייה עם איבוד של 3 אחוזי שומן
תצליח !
מה הנתונים הסופיים של מישקל גובה ואחוזי שומן? לפי מה שאתה מספר התוצאה טובה אפילו לסייקל טסט לחודשיים

אני לא התעצבנתי. אני אף פעם לא מתעצבן בפורום, רחוק מכך.
אני גם סיימתי להטיף לך מוסר.
רשמתי לך כיצד לבצע סייקל אוראלי. ציטוטים מחוץ להקשר מהאתר הם חסרי משמעות כשאתה מצהיר בריש גלי שאתה לא מבין כלום. אני בסה"כ עוזר לך להבין מה טוב בשבילך.
לגבי השאלה שלך על אנאבר או קלן, חשוב שתדע שאנאבר קשה מאוד להשגה וכמו ש@Liorkim ניסה להסביר שים לב שבמקרים רבים מדובר בדיבול במינון נמוך.
בנוגע לקלן, אתה מוזמן לערוך חיפוש ולקרא נעוצים -תוצף במידע.

אגב pst
זה שלא עשיתי זה לא כזה נורא, עדיף כמובן לעשות אבל עם לא עשית לא קרה כלום אבל להבא תדאג לארגן pst כמו שצריך על מנת לשפר את הסייקל

תן לנו קצת נתונים עליך:
איזה חברה היה הטורינבול ?
איזה מינון לקחת ?
קמה אתה שוקל, כמה א״ש

לא צריך PCT לדעתי מסייקל של טורינבול לבד תעשה הפסקה תקח מנקי כבד אולי ואז תעשה שוב ,קח הפסקה כמו של סייקל רגיל

לא צריך PCT לדעתי מסייקל של טורינבול לבד תעשה הפסקה תקח מנקי כבד אולי ואז תעשה שוב ,קח הפסקה כמו של סייקל רגיל
נראה לי שפותח האשכול כבר פרש מהפורום ולא נראה פה מרגע שפתח את האשכול

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית