הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט אנטט כמות בויאל

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
אני בסייקל הראשון שלי משתמש בטסט אנטט וסיימתי שבוע שלישי עכשיו בעיקרון עליתי שלוש וחצי קילו אמי מזריק פעמיים בשבוע 250 זה אומר בשבוע אחד 500
לפי מה שהבנתי בקבוק צריך להספיק ל5 שבועות ככה ולי זה תכיף עומד להיגמר
כשקיבלתי אותם עם היו סגורים בתוך קופסא וגם עם הדבר האפור הזה עליהם אז נראה חדש ,
מה אתם חושבים ?

אני בסייקל הראשון שלי משתמש בטסט אנטט וסיימתי שבוע שלישי עכשיו בעיקרון עליתי שלוש וחצי קילו אמי מזריק פעמיים בשבוע 250 זה אומר בשבוע אחד 500
כשקיבלתי אותם עם היו סגורים בתוך קופסא וגם עם הדבר האפור הזה עליהם אז נראה חדש ,
מה אתם חושבים ?
מה שאתה מתכוון להגיד (או לרשום) שהויאל היה אטום סטרילי , כל העניין הזה עם המיליגרם בעייתי חלק בחברות האנדרגראונד לא מדייקים במיליגרמים ויש קצת פחות סתם דוגמא כך את הווינסטרול הזה של וורמודג׳

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 40 · צפיות: 198
מה אתם חושבים ?
מעבר למה שרשם @LiorKim יכול להיות שאת ממלא את המזרק יותר מדי?
בנוסף, כמה מ"ג למ"ל יש?
אני יוצא מתוך נקודת הנחה שראית שכמות החומר בכ"א מהויאלים זהה.

מעבר למה שרשם @LiorKim יכול להיות שאת ממלא את המזרק יותר מדי?
בנוסף, כמה מ"ג למ"ל יש?
אני יוצא מתוך נקודת הנחה שראית שכמות החומר בכ"א מהויאלים זהה.
טום צודק , רוב הסיכויים שאתה מוציא כל שאיבה 1.1-2 cc בלי לשים לב והתוצאה היא : החומר נגמר מהר וגם נניח שקיבלת בוויאל קצת פחות חומר אז זה יהיה 9.5 cc
אין מצב שתקבל פתאום 7cc או משהו כזה.
לי תמיד זה קורה הם נגמרים יותר מהר מהצפוי והזריקה האחרונה זה תמיד 0.5-6cc
כעיקרון לדעתי תנסה לשאוב 0.9ccככה זה יספיק ל5 שבעות

כשאתם שואבים את החומר למזרק עם 21G , תשאבו את החומר שנשאר בתוך הכובע של המחט ואז תחליפו ל23g ותזריקו, אני חוסך ככה לא מעט חומר .

כשאתם שואבים את החומר למזרק עם 21G , תשאבו את החומר שנשאר בתוך הכובע של המחט ואז תחליפו ל23g ותזריקו, אני חוסך ככה לא מעט חומר .
גם נכון!
אבל הכי טוב זה ... לקנות עוד בקבוק לא להתקמצן ולהזריק 1.5 cc

אז אני חולק עליך , ראשית - אל תזריק אם אתה בספק שהחומר שלך מדולל. תחליף מותג.

שנית , אל תטעה את האנשים , מכיוון שלרוב מזריקים 1.5מיל שמדובר בפרופ ולא באננטט שהמקובל הוא 2 מיל בשבוע = 500מג טסט.

בשורה התחתונה , אם ברשותך חומר שאתה לא בטוח בו - אל תזריק , מהסיבה הפשוטה שיכול להיות שיש גם מעל המינון ואתה מזריק יותר מדי.

להזריק מעל למינון זה לתת יד לאנשים שמרמים אותנו , אם יש ספק אין ספק!

אז אני חולק עליך , ראשית - אל תזריק אם אתה בספק שהחומר שלך מדולל. תחליף מותג.

שנית , אל תטעה את האנשים , מכיוון שלרוב מזריקים 1.5מיל שמדובר בפרופ ולא באננטט שהמקובל הוא 2 מיל בשבוע = 500מג טסט.

בשורה התחתונה , אם ברשותך חומר שאתה לא בטוח בו - אל תזריק , מהסיבה הפשוטה שיכול להיות שיש גם מעל המינון ואתה מזריק יותר מדי.
זה לא שאני מפקפק בחומר , ואני לא מטעה אנשים , שכל אחד יזריק כמה שבא לו 1 או 4 cc זה לא ענייני, אבל לגבי המינון והדיוק שלו אז אני לא בוטח באף חברת
ag גם בחברות הכי טובות אני בטוח שיש אנדראוס של 10-15 אחוז ואין שום קשר לזה שאנחנו נותנים יד או לא נותנים יד ליצרנים , כי המצב הוא מצב קיים ואין שום קשר למה שנעשה הוא לא ישתנה , תמיד יהיו רמאים יתמיד יהיו גברים בתחום הזה כסף יעוור עיניי צדיקים ויסלף אוזני חכמים

זה לא שאני מפקפק בחומר , ואני לא מטעה אנשים , שכל אחד יזריק כמה שבא לו 1 או 4 cc זה לא ענייני, אבל לגבי המינון והדיוק שלו אז אני לא בוטח באף חברת
ag גם בחברות הכי טובות אני בטוח שיש אנדראוס של 10-15 אחוז ואין שום קשר לזה שאנחנו נותנים יד או לא נותנים יד ליצרנים , כי המצב הוא מצב קיים ואין שום קשר למה שנעשה הוא לא ישתנה , תמיד יהיו רמאים יתמיד יהיו גברים בתחום הזה כסף יעוור עיניי צדיקים ויסלף אוזני חכמים
אני לא מסכים עם מה שאתה טוען אני דווקא חושב שלא כולם מדללים מינונים זה דעתי

אני לא מסכים עם מה שאתה טוען אני דווקא חושב שלא כולם מדללים מינונים זה דעתי
פה יש בינוי אי הסכמה לגבי האמונה באנשים ,,, אני לוקח כל דבר בערבון מוגבל ולא בוטח בכל אחד במ100 אחוז...
המשפט שכתבתי לגבי כסף מעוור זה משפט מאוד עתיק והוא מאוד נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית