הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ PCT

• פותח/ת השרשור DEKA300
  • פורסם בתאריך

DEKA300

משתמש מתחיל
151
5
נק' מוניטין:
9
151
5
שעמתי שאחרי סייקל ארוך של 4 חודשים ושיודעים בבזמן הקרוב לא הולכים לעשות סייקלים

עדיף בPCT לכחת גם פרוויורון במשך 30 יום 25מג לאזן את ההורמונים בגוף מה אתם אומרים

קישקוש מקושקש פרוירון הוא סטרואיד לכל דבר וגורם לפידבק שלילי של יצור טסט בצורה טבעית אם תקח פרוירון במהלך ה PCT אתה תשאר סגור ויצור הטסט שלך לא יחזור לרמתו הטבעית

• פותח/ת השרשור
קישקוש מקושקש פרוירון הוא סטרואיד לכל דבר וגורם לפידבק שלילי של יצור טסט בצורה טבעית אם תקח פרוירון במהלך ה PCT אתה תשאר סגור ויצור הטסט שלך לא יחזור לרמתו הטבעית

אז יש לך משוג למה יש אנשים שחושבים שה זה טוב לכחת את זה בPCT

למה הם חושבים ככה? אולי ביגלל הסייקל הייה מאוד יבש ?

אני אישית חושב לכחת ב אחרי סייקל חיטוב של נגיד פרימובול מסטרוןן וינסטרול אנבר וחומרים מהסוג אזה PCT חוריגון ונולבדקס זה מספיק לPCT אחרי סייקל חיטוב לא?

אבל אם אתה יכול לתנת הסבר קצת למה יש אנשים מאוד מיצקועים שחושבים ככה זה מבלבל אתה מבין ..

אז יש לך משוג למה יש אנשים שחושבים שה זה טוב לכחת את זה בPCT

למה הם חושבים ככה? אולי ביגלל הסייקל הייה מאוד יבש ?

אני אישית חושב לכחת ב אחרי סייקל חיטוב של נגיד פרימובול מסטרוןן וינסטרול אנבר וחומרים מהסוג אזה PCT חוריגון ונולבדקס זה מספיק לPCT אחרי סייקל חיטוב לא?

אבל אם אתה יכול לתנת הסבר קצת למה יש אנשים מאוד מיצקועים שחושבים ככה זה מבלבל אתה מבין ..

קודם כל הם זה מה שהם אומרים אז הם לא מבינים כלום.
אתה יכול להשתמש ב-פרווירון כגשר בין סייקל לסייקל לדוגמא עם עשית סייקל דקה+טסט במשך 10 שבועות אתה יכול להשתמש בפרווירון למשך 4 שבועות ואז לעבור ישר לסייקל של טסט+טרן נגיד במקרה הזה הפרווירון משמש כגשר בין הסייקלים אבל בשופ פנים ואופן לא לוקחים פרווירון במהלך ה PCT החומר הוא חומר אנדרוגני לכל דבר החומר הפעיל בפרווירון הוא masterlon
שהוא נגזרת של DHT ו DHT הוא תוצר לוואי של טסט (טסט מומר ל DHT בגוף ברקמות סמויימות) פרווירון סוגר את הפרת הטסט הטבעי כמו כל חומר אחר ולכן לקחת אותו בתקופת ה PCT זה דבילי.
לפרווירון יש אינטראקציה עם האנזים AR (שממיר טסט לאסטרוגן) כך שאפשר להשתמש בו במהלך הסייקל כאשר רוצים לשמור על רמות אסטרוגן נמוכות יחסית אולי בגלל זה יש אנשים שחושבים שאפשר לקחת אותו גם ב PCT אבל זה חומר אנדרוגני לכל דבר ויגרום להשבתה של הפרשת ה-טסט הטבעי שלך.

אני מקווה שההסבר ברור

אם משלבים פרו-וירון, זה בזמן הסייקל בלבד, בד"כ משלבים אותו עם חומרים יבשים על מנת לשמור על החשק המיני.

אתה יכול להשתמש ב-פרווירון כגשר בין סייקל לסייקל לדוגמא עם עשית סייקל דקה+טסט במשך 10 שבועות אתה יכול להשתמש בפרווירון למשך 4 שבועות ואז לעבור ישר לסייקל של טסט+טרן נגיד במקרה הזה הפרווירון משמש כגשר בין הסייקלים אבל בשופ פנים ואופן לא לוקחים פרווירון במהלך ה PCT החומר הוא חומר אנדרוגני לכל דבר החומר הפעיל בפרווירון הוא masterlon
שהוא נגזרת של DHT ו DHT הוא תוצר לוואי של טסט (טסט מומר ל DHT בגוף ברקמות סמויימות) פרווירון סוגר את הפרת הטסט הטבעי כמו כל חומר אחר ולכן לקחת אותו בתקופת ה PCT זה דבילי.
לפרווירון יש אינטראקציה עם האנזים AR (שממיר טסט לאסטרוגן) כך שאפשר להשתמש בו במהלך הסייקל כאשר רוצים לשמור על רמות אסטרוגן נמוכות יחסית אולי בגלל זה יש אנשים שחושבים שאפשר לקחת אותו גם ב PCT אבל זה חומר אנדרוגני לכל דבר ויגרום להשבתה של הפרשת ה-טסט הטבעי שלך.

אני מקווה שההסבר ברור
אתה יכול להרחיב עוד על מה שהדגשתי

• פותח/ת השרשור

אני מקווה שההסבר ברור

אז אתה אומר בישביל לאזן את רמות הטסט בגוף ו לישמור אל הסייקלהכי טוב לכחת חוריגון ונולבדקס זה מספייק לPCT כוכלומיד חייב או אם אני ירגיש צורך אני הכיח ?

אתה יכול להרחיב עוד על מה שהדגשתי

זה פשוט אם אתה לדוגמא יש לך סייקל מאסה (בדרך כלל אסטרים ארוכים) נגיד טסט+דקה ומייד לאחר הסייקל אתה רוצה להמשיך לסייקל חיטוב נגיד טסט+מסטרון אבל אתה לא רוצה להתחיל את הסייקל כשעוד יש לך טסט ודקה בדם אלה אתה רוצה לתת להם להתנקות מהגוף אתה יכול לקחת בתקופה הזאת (בדרך כלל 4 שבועות) פרווירון כדי לשמור על רמות אנדרוגניות בדם ולא הכנס למצב של down time ולאח שהטסט והדקה עזבו את מחזור הדם והתפנו מהגוף אתה יכול להתחיל את שלב החיטוב של הסייקל אני מקווה שזה ברור עם לא תשאל

אז אתה אומר בישביל לאזן את רמות הטסט בגוף ו לישמור אל הסייקלהכי טוב לכחת חוריגון ונולבדקס זה מספייק לPCT כוכלומיד חייב או אם אני ירגיש צורך אני הכיח ?

כ PCT אני תמיד ממליץ על HCG 1500 יחידות כל 4 ימים למשך 16 יום כלומיד 100מג למשך 30 יום ונולבה 20 מג למשך 45 יום זאת השיטה היחידה שמצאתי שמגובה רפואית ומחקרית.
זה לא אומר שדרכים אחרות לא עובדות:)

זה פשוט אם אתה לדוגמא יש לך סייקל מאסה (בדרך כלל אסטרים ארוכים) נגיד טסט+דקה ומייד לאחר הסייקל אתה רוצה להמשיך לסייקל חיטוב נגיד טסט+מסטרון אבל אתה לא רוצה להתחיל את הסייקל כשעוד יש לך טסט ודקה בדם אלה אתה רוצה לתת להם להתנקות מהגוף אתה יכול לקחת בתקופה הזאת (בדרך כלל 4 שבועות) פרווירון כדי לשמור על רמות אנדרוגניות בדם ולא הכנס למצב של down time ולאח שהטסט והדקה עזבו את מחזור הדם והתפנו מהגוף אתה יכול להתחיל את שלב החיטוב של הסייקל אני מקווה שזה ברור עם לא תשאל
הבנתי מה אתה מתכוון אבל מה אם הPCT אחרי הסייקל הראשון?
והאם אפשר לעשות זאת למספר בלתי מוגבל של סייקלים או ש2 זה המקסימום ?
ואם אני רוצה לעשות 2-3 סייקלים של מאסה לפני החיטוב לקחת פרווירון 4 שבועות בינהם ואז PCT בסוף
או שעדיף PCT של חודשיים-שלושה אחרי כל סייקל ?

הבנתי מה אתה מתכוון אבל מה אם הPCT אחרי הסייקל הראשון?
והאם אפשר לעשות זאת למספר בלתי מוגבל של סייקלים או ש2 זה המקסימום ?
ואם אני רוצה לעשות 2-3 סייקלים של מאסה לפני החיטוב לקחת פרווירון 4 שבועות בינהם ואז PCT בסוף
או שעדיף PCT של חודשיים-שלושה אחרי כל סייקל ?

זה כל הקטע של גשר אתה לא עושה PCT בין הסייקלים.
לגבי טווח הזמנים שאפשר לעשות זה בעיקרון זה מוגבל בקטע הכלכלי אתה יודע חומרים עולים כסף אבל אין מניעה לעשות את זה לאורך זמן אני מכיר אנשים שנשארו על חומרים במשך שנה רצוף רק מה צריך לקחת בחשבון שככל שאתה יותר זמן על חומרים ככה יקח לך יותר זמן להתאושש מבחינת
הפרשת ההורמון בצורה טבעית.

זה כל הקטע של גשר אתה לא עושה PCT בין הסייקלים.
לגבי טווח הזמנים שאפשר לעשות זה בעיקרון זה מוגבל בקטע הכלכלי אתה יודע חומרים עולים כסף אבל אין מניעה לעשות את זה לאורך זמן אני מכיר אנשים שנשארו על חומרים במשך שנה רצוף רק מה צריך לקחת בחשבון שככל שאתה יותר זמן על חומרים ככה יקח לך יותר זמן להתאושש מבחינת
הפרשת ההורמון בצורה טבעית.
הבנתי.. אבל בכל זאת אפילו אם עושים 3 סייקלים בשיטה הזו הPCT צריך להיות HCG 1500 יחידות כל 4 ימים למשך 16 יום כלומיד 100מג למשך 30 יום ונולבה 20 מג למשך 45 יום וכמה זמן התאוששות עד לסייקל אחרי זה? חודשיים-שלושה?
עוד שאלה קצת לא קשורה טסט דקה וטרן ודיבול/אנדרול? סטק אפשרי כמובן לא בישבילי אלה למתאמן שמתחרה אם ניסיון של 10 שנים + בסייקלים)
תודה על ההתיחסות גבר

טוב אז ככה.
לגבי תכנית ה PCT אז כן אין קשר לסייקל שאתה לוקח לבין ה PCT התכנית הזאת בגלל ההשפעה הסינרגטית של התרופות השונות תביא אותך להתאוששות מלאה בתוך 45 יום.

לגבי תחילת הסייקל לאחר ה PCT ממ אתה יכול כבר מייד אחרי רק קח בחשבון שלשחק עם האיזון ההורמנלי של הגוף לעיתים כל כך תכפות זה לא מומלץ אני אוהב לקחת כמה חודשים מנוחה בין סייקל לסייקל ובכלליות אני לא ממליץ לעשות יותר מ 3 סייקלים בשנה לא רק בגלל הנושא של האיזון ההורמונלי אלה בגלל נזקים לטווח ארוך שיכולים להיות.

לגבי הסייקל שהצעת אין צורך בכל כך הרבה חומרים אני הייתי מוותר על המרכיב ההאורלי פה (אני בכלל אנטי אורלים הנזק לא שווה את התוצאות) טסט\דקה\טרן זה סייקל קטלני אני לא רואה למה צריך להוסיף פה את הדיבול\אנדרול חבל על הבריאות ועל הכסף

כ PCT אני תמיד ממליץ על HCG 1500 יחידות כל 4 ימים למשך 16 יום כלומיד 100מג למשך 30 יום ונולבה 20 מג למשך 45 יום זאת השיטה היחידה שמצאתי שמגובה רפואית ומחקרית.
זה לא אומר שדרכים אחרות לא עובדות:)

100 כלומיד למשך 30 יום זה לא יותר מידי ? הבנתי מרופא שזה יכול לדפוק תבלוטה
וגם אם המינון נורמלי עדיין צריך לרדת בהדרגה לא לחתוך ישר מ100 ?

זה לא נכון לגבי הירידה ההדרגתית במינון. לגבי המינון עצמו... בגלל זה מגבילים את התקופה לחודש יותר מזה וכן יכולה להיות ירידה בתפוקה של בלוטת היותרת בוא נגיד שלא הייתי עובר את ה100 מג כלומיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית