D DEKA300 משתמש מתחיל 151 5 נק' מוניטין: 9 0 151 5 7/6/09 #1 שעמתי שאחרי סייקל ארוך של 4 חודשים ושיודעים בבזמן הקרוב לא הולכים לעשות סייקלים עדיף בPCT לכחת גם פרוויורון במשך 30 יום 25מג לאזן את ההורמונים בגוף מה אתם אומרים
שעמתי שאחרי סייקל ארוך של 4 חודשים ושיודעים בבזמן הקרוב לא הולכים לעשות סייקלים עדיף בPCT לכחת גם פרוויורון במשך 30 יום 25מג לאזן את ההורמונים בגוף מה אתם אומרים
D DEKA300 משתמש מתחיל 151 5 נק' מוניטין: 9 0 151 5 21/6/09 פותח/ת השרשור #21 נכתב ע"י Big_gilad: אתה לא יכול בלי האלכוהול שלך אה יא שמן?חחחח תמשיך להתחטב וחלאס אם הוודקה רדבול כל שני וחמישי 🤡 לחצו כדי להרחיב... לא קשור סתם שאלתי אני יגיד לך תאמאת לא שתיתי כבר 4 חודשים ולא מפריעה לי גם ומי שותה וודקה רדבול רק וודקה אם לימונדה\לימנענע לשבת אל 4 כוסות גדולות כאלו אחלה סטלה שבעולם Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י Big_gilad: אתה לא יכול בלי האלכוהול שלך אה יא שמן?חחחח תמשיך להתחטב וחלאס אם הוודקה רדבול כל שני וחמישי 🤡 לחצו כדי להרחיב... לא קשור סתם שאלתי אני יגיד לך תאמאת לא שתיתי כבר 4 חודשים ולא מפריעה לי גם ומי שותה וודקה רדבול רק וודקה אם לימונדה\לימנענע לשבת אל 4 כוסות גדולות כאלו אחלה סטלה שבעולם