הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טסט

rockhead

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
שנייה לפני שאני מזמין אני רוצה לדעת מה עדיף.. טסט אנתת או פרופיונאט
נתונים
בן 25
194
שוקל 98
13% שומן
מתכנן לקחת פרופ כל יומייים 100 "מג כפול 12 שבועות
או טסט אנתת 500 מ"ג כל שבוע כפול 12 שבועות
מ6-12 וינסטרול בכדורים
10-12 קלן
pct בנוהל - נולבדקס 60 , 40 , 40 , 20 , 20 ,
כלומיד 200 , 150 , 100 , 100 , 50

מה אתם אומרים על זה בתור סייקל ראשון?

האמת שחשבתי על זה לגמרי. העיניין הוא שזה הראשון שלי.. לכן אני רוצה לראות איך הגוף שלי מגיב לטסט לפני שאני מערבב עוד חומרים.

אגב טרן ארוך לא רלוונטי לחלק השני של הסייקל?
זה סייקל ראשון. לא הייתי מכניס כלום מעבר לטסט בטח ובטח לא טרן שהוא אולי הסטרואיד החזק ביותר. הוא נקשר מאוד מהר לרצפטורים ומשבית את הציר בצורה קשה. מדובר גם ביותר מדי חומרים לסייקל ראשון.
אתה עדיין לא יודע איך תגיב למתן טסט ממקור אקסוגני. הגם שמסייקל ראשון של טסט בלבד ניתן לקבל תוצאות מדהימות.
באמת שאין צורך ביותר מ-500מ"ג שבועי של טסט לסייקל ראשון.
חוץ מזה, מה הלחץ? אני מניח שאם הכל יעבור חלק תמצא את עצמך בסייקל נוסף. תהיה הזדמנות לבחון חומרים נוספים.

זה סייקל ראשון. לא הייתי מכניס כלום מעבר לטסט בטח ובטח לא טרן שהוא אולי הסטרואיד החזק ביותר. הוא נקשר מאוד מהר לרצפטורים ומשבית את הציר בצורה קשה. מדובר גם ביותר מדי חומרים לסייקל ראשון.
אתה עדיין לא יודע איך תגיב למתן טסט ממקור אקסוגני. הגם שמסייקל ראשון של טסט בלבד ניתן לקבל תוצאות מדהימות.
באמת שאין צורך ביותר מ-500מ"ג שבועי של טסט לסייקל ראשון.
חוץ מזה, מה הלחץ? אני מניח שאם הכל יעבור חלק תמצא את עצמך בסייקל נוסף. תהיה הזדמנות לבחון חומרים נוספים.
גם נכון

• פותח/ת השרשור
טום, את הויני כבר בדקתי על עצמי.. וכבר הזמנתי רק את הפרופ בלי טרן.. ואת הויני אני אוסיף אך ורק אם אראה שהפרופ עובר לי חלק ואין שום בעיות.
מ

אמרתי קצר
ארוך יתחיל לעבוד רק באמצע הסייקל שלך
אני אגיד את האמת , ובטח יהיו פה עכשיו הרבה מתנגדים לדעתי , אבל לא אכפת לי , אני היתי מקצר את הסייקל ל9 שבועות , מחליף בקבוק של פרופ בבקבוק של ויני ונותן ויני רצוף 9 שבועות. קצת גדילן מצוי , זין על הכבד, לא יקרה כלום .
יהיה סייקל קטלני
אתה באמת רציני כשאתה כותב את זה?
זה רעיון גרוע.

טום, את הויני כבר בדקתי על עצמי.. וכבר הזמנתי רק את הפרופ בלי טרן.. ואת הויני אני אוסיף אך ורק אם אראה שהפרופ עובר לי חלק ואין שום בעיות.
מ
הייתי מקצר את הסייקל כמו שרשם @Isravil ל-9 שבועות. מדובר באסטר קצר, הוא ייכנס לפעולה די מהר.
של איזה חברה החומר אגב?

• פותח/ת השרשור
הייתי מקצר את הסייקל כמו שרשם @Isravil ל-9 שבועות. מדובר באסטר קצר, הוא ייכנס לפעולה די מהר.
של איזה חברה החומר אגב?

Xt Labs Gold
אעשה זאת.
שאלה לגביי ה - hcg. ממליץ ? כי קראתי בפורום שזה רצוי מאוד בעת הסייקל

אתה באמת רציני כשאתה כותב את זה?
זה רעיון גרוע.
אני יודע....
כל מה שאני כותב זה ספק רציני ספק ציני.
קודם כל כשכתבתי את זה לא שמתי לב שזה סייקל ראשון, ודבר שני כן זה מה שאני היתי עושה ככל הנראה, וכבר עשיתי סייקל כזה בעבר וזה היה הסייקל הכי טוב שעשיתי, פרופ / ויני 9 שבועות !
כן אני יודע שיש בעייה עם לקחת ויני יותר מ6 שבועות, אבל לדעתי האישי אפשר למשוך עוד קצת , כל אחד יחליט מה טוב לו..
יש כאלה שיגידו בכלל שזה רעל ועדיף לא לגעת בזה ויש שיגידו שאפשר להפריז קצת בתקופה של ויני ואני אחד כזה

אני יודע....
כל מה שאני כותב זה ספק רציני ספק ציני.
קודם כל כשכתבתי את זה לא שמתי לב שזה סייקל ראשון, ודבר שני כן זה מה שאני היתי עושה ככל הנראה, וכבר עשיתי סייקל כזה בעבר וזה היה הסייקל הכי טוב שעשיתי, פרופ / ויני 9 שבועות !
כן אני יודע שיש בעייה עם לקחת ויני יותר מ6 שבועות, אבל לדעתי האישי אפשר למשוך עוד קצת , כל אחד יחליט מה טוב לו..
יש כאלה שיגידו בכלל שזה רעל ועדיף לא לגעת בזה ויש שיגידו שאפשר להפריז קצת בתקופה של ויני ואני אחד כזה
בהקשר של שימוש ארוך ב- alkylated אוראליים אני נוטה להסכים. אפשר במרבית המקרים למשוך מעט יותר ועדיין להגיע להתאוששות מלאה של הכבד לאחר תקופה קצרה.
ישנם אוראליים שלא הייתי מאריך איתם לתקופת שימוש שמעבר ל-4 שבועות למשל כמו Methyl-1-Test וסופרדרול - ערכי הכבד מתדרדרים במהירות.
בכלל כדאי תמיד לחשוב על יחס תוצאות מסייקל לתופעות הלוואי. רוב המשתמשים יריצו יותר מסייקל בודד כך שכדאי לצמצם בתופעות הלוואי כתוצאה ממינונים מוגזמים ומשך ארוך מדי ולא אפקטיבי.
בלי קשר ישנם סטרואידים אוראליים אחרים הידועים ברעילותם המתונה על אף שהם alkylated (אנאבר, אורל טןרינאבול ואפיסטן) ומתאימים מאוד לסייקל חיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית