הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

AVI ASAF

מצב
השרשור נעול

moneypower

משתמש מתחיל
37
2
נק' מוניטין:
-4
37
2
אני לא יודע אם הוא קורא פה או לא, אבל הבן אדם לא טבעי בשום מצב, פגשתי את הבחור לפני כמה שנים כשהיה צעיר יותר ורזה יותר שעוד היה אפשר להאמין שהוא טבעי, אבל מאז שעבר להתאמן בחדר כושר הוא גדל בצורה מהירה מדי וכרגע שוקל 85 קילו והוא לא גבוה כל כך. למישהו יש הסבר איך הוא גדל ככה? הוא על אחוז שומן מאוד נמוך ותמיד היה ככה גם במהלך הגדילה.

דרך אגב זה ג'ינו שמתפתח או שאני טועה?

למישהו יש הסבר איך הוא גדל ככה? הוא על אחוז שומן מאוד נמוך ותמיד היה ככה גם במהלך הגדילה.

דרך אגב זה ג'ינו שמתפתח או שאני טועה?

נראה לי הוא מתאמן, ממליץ גם לך להתחיל להתאמן.

אני לא מבין משהו, באמת

למה להתעסק בקקה ולרדוף אחרי אלו שמתיימרים להיות טבעיים? או שהם באמת ככה ופשוט זה אחד ל....

אכפת לך אם הוא או כל אדם אחר נראה איך שהוא נראה עם או בלי חומרים?

לך תתאבד על סקוואט ודדליפט במקום לחשוב על מי מוזרק או לא

מאיפה אתה כל כך סמוך ובטוח שהוא לא טבעי? אתה מכיר אותו אישית? יודע מה הוא עושה או לא עושה בחדרי חדרים? ראית בדיקות מעבדה שלו?

לא על כל דבר יש תשובה מוחלטת. פעם גם אותי עניין כל הבולשיט הזה ולא לקח לי הרבה זמן להבין שזה התעסקות בקקה שלא תורמת לשום דבר. אישית, אני לא מאמין לסיפורי הטבעי שלו אבל מצד שני גם לא מאמין לכל מי שאומר שהוא משתמש בצורה עיוורת כי אין לי באמת אפשרות לבדוק את זה בצורה רצינית (אין לי מספיק ידע ואני לא מכיר אותו אישית), לפחות לא במקרה שלו. עצה שלי, תבוא לחדר כושר, תתרכז באימון שלך ועזוב בצד את כל המסביב. זה סתם מיותר.

• פותח/ת השרשור
בקיצור בתמונה שרואים ביוטיוב זה ג'ינו או לא?

מה אכפת לך מה הוא טוען
והוא לא נמוך הוא 1.85 והבחור עצום במציאות.. תהיה בטוח 😃

• פותח/ת השרשור
ראיתי את הבחור ודיברתי עם הבחור ויש לו פאקן ג'ינו ולהיות עצום אחרי סייקל זה לא ביג דיל

ראיתי את הבחור ודיברתי עם הבחור ויש לו פאקן ג'ינו ולהיות עצום אחרי סייקל זה לא ביג דיל
ואללה? סייקל וזהו - אתה ישר קולמן מינימום.

אז בוא פרסם תמונות שלך לפני, תעשה סייקל, תפרסם תמונות אחרי - ונראה אם אתה עצום.

רמז: אתה לא תהיה.

אבל רק בשביל הספורט... יאללה חבל על הזמן המחט מחכה לתחת

• פותח/ת השרשור
ואללה? סייקל וזהו - אתה ישר קולמן מינימום.

אז בוא פרסם תמונות שלך לפני, תעשה סייקל, תפרסם תמונות אחרי - ונראה אם אתה עצום.

רמז: אתה לא תהיה.

אבל רק בשביל הספורט... יאללה חבל על הזמן המחט מחכה לתחת
אתה מעודד שימוש בחומרים לא חוקיים?

אתה מעודד שימוש בחומרים לא חוקיים?
אני מעודד להיות הגיוני ואובייקטיבי.

באת לפורום הזה ופתחת אשכול שכל כולו מוקדש לבחור בשם אבי אסף והאם הוא טבעי או לא.

ובחדות קבעת שהוא לא. מאותן סיבות שציינת.

באמת שזה לא משנה מה הוא עושה ומצידי שיעשן סמים ויזיין סודניות בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב כל לילה.

השורה התחתונה היא איך הוא נראה -ככה הספורט הזה מתנהל ואלו המדדים להצלחה.

ועל הדרך, רק כדי לסבר את האוזן, סייקל סטרואידים לא הופך אותך למר עולם.

הספורט הזה הוא עניין של התמדה מכל הבחינות. זה אורח חיים.

אז בבקשה במקום לבזבז זמן על מי נראה איך ומה הוא לוקח - כמו שאמרתי - תתעסק במה שאתה יכול להשיג ולא אחרים

image.jpg

בשכונה הישנה שלי הייתי רואה אותו מתאמן SW כל יום כמעט.

גבר לך שים לו טבעת וסגור סיפור..בשביל מה פתחת תפוסט הזה???מה אכפת לך מה הוא כן ומה הוא לא..
תיהיה בטוח שהוא עובד קשה מאוד
אז לך לחדר כושר ותשבור ברזלים,או שתפתח עוד פוסט על האנטומיה של השד של קולמן

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית