AVI ASAF

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
שיעבוד כמה שהוא רוצה, עובד עליכם יותר נכון, זה שהוא על פרוהורמונים ואומר שהוא טבעי זה הכי מגעיל, ג'ינו לא נהיה סתם.
וכמעט כל בן אדם מעלה בסייקל ראשון כמה קילוגרמים טובים של מסה בלי קשר לתוכנית שהוא עושה וסוג אימונים אז מספיק לזיין את השכל. הוא עושה תרגילים טובים ומתאמן חזק אבל בקבוצה שלו יש עוד מלא בחורים שמתאמנים בדיוק אותו הדבר ולא נראים ככה

שיעבוד כמה שהוא רוצה, עובד עליכם יותר נכון, זה שהוא על פרוהורמונים ואומר שהוא טבעי זה הכי מגעיל, ג'ינו לא נהיה סתם.
וכמעט כל בן אדם מעלה בסייקל ראשון כמה קילוגרמים טובים של מסה בלי קשר לתוכנית שהוא עושה וסוג אימונים אז מספיק לזיין את השכל. הוא עושה תרגילים טובים ומתאמן חזק אבל בקבוצה שלו יש עוד מלא בחורים שמתאמנים בדיוק אותו הדבר ולא נראים ככה

זה לא שאנשים פה מאמינים שהוא טבעי,פשוט לא אכפת להם אם הוא טבעי או לא.
ולמה אתה כלכך עצבני,לא חבל להתעצבן בגלל שטויות כאלו?
שנה טובה

זה לא שאנשים פה מאמינים שהוא טבעי,פשוט לא אכפת להם אם הוא טבעי או לא.
ולמה אתה כלכך עצבני,לא חבל להתעצבן בגלל שטויות כאלו?
שנה טובה

כי זה דפוק,הוא מעביר מסר שאפשר להגיע לגודל ולחיטוב הזה על ידי sw ו5חודשים בחדר כושר.
ואז אנשים מתחילים לעשות sw כמו מסכנים,ומתבאסים על החיים שלהם שהם בקושי גדלים.

סתם הומו נרקיסיסט שתופס יותר מידי מעצמו
רחוק להגיע הוא לא יגיע

אני לא מבין על מה השנאה , העצבים והקנאה.

אז הבחור לא טבעי , כמו רובינו פה - ואם הוא משתמש , אז מה הבעיה ?

גם כשאני הולך בים ואנשים אומרים לי וואו אחי מה אתה אוכל ? אני אגיד שאני מזריק? לא , כי זה לא עניינם ! זה עניין שלי עם עצמי.
אני אומר שאני שותה 3 סקופים של גיינר ביום והם יורדים ממני.

הקיצור:

תתעסקו בחיים שלכם עצמכם ואל תדחפו את האף לעניינים של אחרים - האשכול הזה איבד מהטעם שלו עקב הקנאה שלכם ואני רואה לנכון לנעול אותו.

המסר נאמר ברוח טובה , ביום שתפסיקו לשפוט אנשים ולהתעסק בעצמכם חייכם יהיו יפים יותר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית