עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהנחה שאתה לא עובר את מידה 46/7איך אני בודק את המידה שלי לפי ס"מ כי אני לא כזה סגור על המידה שלי?
בהנחה שאתה לא עובר את מידה 46/7
http://shoesizeconverters.com/adidas.php
אני מניח שיש לך נעלי אדידס(מכל סוג שהוא) בבית,תבדוק מה המידה שלך בנעל אדידס רגילה וככה תהיה לך הערכה מה תהיה המידה.יצא לי 27 ס"מ (מידה 9 בUS) צריך לקחת חצי מידה אקסטרה?שזה עוד חצי ס"מ!
תיקח חצי מידה יותר מהמידה שלך באולסטארס.איך אני בודק את המידה שלי לפי ס"מ כי אני לא כזה סגור על המידה שלי?
שים מדרס קשיח וסגור עניין. כמה אנשים במידה 44.5 שמחפשים נעלי הרמת משקולות אתה חושב יש בארץ?וואלה לא מוותר יקפיץ את זה עוד 10 פעמים !!!
43.5* מידה מאוד פופולארית.שים מדרס קשיח וסגור עניין. כמה אנשים במידה 44.5 שמחפשים נעלי הרמת משקולות אתה חושב יש בארץ?
גרביים עבות יותר? לקשור ממש חזק?43.5* מידה מאוד פופולארית.
מדרס קשיח ירים את הרגל כלפי מעלה לא קדימה כפי שאני צריך /:
אם יש עוד פתרונות בשוק אתה מוזמן להציע 😃
גרביים לא פרקטי כי אני לא ילבש גרב בעובי 1.5 ס''מ במיוחד שהקיץ בפתח 😃גרביים עבות יותר? לקשור ממש חזק?
יאללה לך לצומת הלילה שים את החוטיני שהזמנת מאיבי ודפוק עבודה הלילה !נעליים בין הטובות בעולם, איך זה שאין מי שיקפוץ עליהן?
אם רק היה לי כסף 😭
מה עם לדחוף משהוא מקצה? אילתור כלשהוא... אני ממש מקווה שתצליח למצוא משהוא.. או קונה 😃גרביים לא פרקטי כי אני לא ילבש גרב בעובי 1.5 ס''מ במיוחד שהקיץ בפתח 😃
ולקשור חזק יתפוס לי את הכף רגל עם רווח בעקב , זה לא נוח ..
יאללה לך לצומת הלילה שים את החוטיני שהזמנת מאיבי ודפוק עבודה הלילה !