הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עוד תמונה עצובה של לברוני :-(

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
DSC_2699.JPG

DSC_2625.JPG

לברוני עם הצהוב,הבחור שחובש כיפה זה קאי גרין,פלקס עם הטרנינג.

מצרף גם סרטון עצוב :🙁

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
:(
הBB המועדף עלי

אכן, מראות קשים. מעניין אם הלהקה שלו עדיין קיימת

לברוני שחיף לאומת מה שהיה:suicide:
וקאי גרין למרות שהוא עומד שם אם בגדים רואים עליו שהוא טנק!עוד שנה באולימפיה יעשה טרור:Sync-0h5y1d7:

כמה שאנחנו מורעילים מפיתוח הגוף,חיים את זה כל היום.. זה רק מראה שגם האנשים ברמה הכי גבוה בעולם, מתי שהוא פורשים.

עבורנו זה מצער, אבל עבורו זה כנראה לא. הוא עשה את שלו, הוא רוצה להנות מהחיים עכשיו.. אז אני לא מבין מה ממש מצער בזה.

כמה שאנחנו מורעילים מפיתוח הגוף,חיים את זה כל היום.. זה רק מראה שגם האנשים ברמה הכי גבוה בעולם, מתי שהוא פורשים.

עבורנו זה מצער, אבל עבורו זה כנראה לא. הוא עשה את שלו, הוא רוצה להנות מהחיים עכשיו.. אז אני לא מבין מה ממש מצער בזה.

אני חושב שהוא לא ממש עשה את זה מבחירה אני לא יודע בדיוק למה הוא פרש אבל הבנתי היה לו משהו בכליות ולכן הוא פרש, נראה בגלל הכליות הוא פרש לא בגלל שעבר זמנו

מעניין מה האורך חיים של לברוני עכשיו אם הוא מתאמן סדיר, לוקח קצת חומרים ובכלל שומר על תזונה...

מעניין מה האורך חיים של לברוני עכשיו אם הוא מתאמן סדיר, לוקח קצת חומרים ובכלל שומר על תזונה...

אני משער שהתכוונת לשאול מה "אורח" החיים שלו? אם לא, זה נראה כאילו אתה רוצה לדעת כמה זמן הוא יחיה במצבו הנוכחי. 😉

חח צודק רק עכשיו שמתי לב:s59:

מה עצוב בנאדם היה בין הטובים בעולם והחליט להמשיך הלאה.
פיתוח גוף זה לא הכל בחיים, לעומת מה שחלקכם חושבים.

מה עצוב בנאדם היה בין הטובים בעולם והחליט להמשיך הלאה.
פיתוח גוף זה לא הכל בחיים, לעומת מה שחלקכם חושבים.
אם לקחת סמים שדופקים לך את המוח נקרא להמשיך הלאה , אז שיהיה

Back
למעלה תחתית