עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלהקה האוהבה עלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוניטין מוניטיןןןחחחח ישן וטוב! אגב, מה דעתך על סונטה ארקטיקה? אוהבת? כי יש לי גם קעקוע שלהם 😃
תסתכל שוב.. הפעם למטה יותר.. לקראת כף היד.. 😃הלהקה האוהבה עלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוניטין מוניטיןןן
חחחח ישן וטוב! אגב, מה דעתך על סונטה ארקטיקה? אוהבת? כי יש לי גם קעקוע שלהם 😃
חחח אני שומע גם דת' ובלאק.. הייתי פעם שומע יותר, היום פחות [בהתחלה הייתי ממש כבד, אחר כך התרככתי לסונטה ואז לפלור].האמת שהם בסדר, הייתי בהופעה שלהם במסגרת המטאלקאמפ בסלובניה.. דיי משעשע כשהזמר עושה יודל 🤣
אני עשיתי קעקוע של פינק פלויד.. אוהבת אותם אבל המשפט שקיעקעתי מלווה אותי שנים וזה המוטו שלי
צפה בקובץ המצורף 13901
דרך אגב הקעקוע שעל הגב שלי מפברואר, עוד לא עברה שנה..😳 אני יותר בקטע של גראולים ודת'/בלאק מטאל... (ראה תמונת פרופיל, אח אמון אמארת'♥)
חח אצלי 26.יש לי 18GB של מוזיקה, קצת חופר לצלם את המסך על הכל D:
אהמ...איפה kamelot? in flames ?? גם:
מה דולפין פשוט תדמיין את השיחה של הילד שלך כשהוא שואל אותך מה יש לך על הידחחחחחחחחחחחחחחח "שיגעון חולף".
כפרה עליך, את הזמרת הזו אני מעריץ ולא מפסיק לאהוב כבר למעלה מ-3 שנים.
אין דבר כזה שיגעון חולף. כמו שאמרת - ג'סטין ביבר זה שיגעון חולף. תעדכן אותי מה החלטת
זמרים ואמנים אמיתיים אתה אוהב לנצח - כי הקול לא משתנה. השירים לא משתנים. ואם הפסקת לאהוב - זה אומר שמעולם לא אהבת.
זו הבעיה בדור של היום, אתם שומעים מה שמשמיעים לכם ברדיו, כל חודש שיר חדש והשירים הישנים הולכים לפח.
אני לעומתך שומע שירים כבר למעלה מ-10 שנים, משנות ה-70, משנות ה-80, משנות ה-90 - והם לא נמאסים עליי בחיים.
אני אתן לך דוגמא: יש לי סמל של להקה על פרק כף היד. את הלהקה הזו הערצתי ברמה מטורפת. היום? הסולן כבר מזדקן ולא מגיע לרבע ממה שהגיע בעבר. הם? פנו לכיוון מוזיקלי אחר, כיוון שאני לא סובל, ולומר לך את האמת? אני כמעט כבר לא שומע אותם. אבל מה? אני לא מתחרט על הקעקוע. אני גאה בו. אני אוהב אותו. למה? כי זה לא משנה לאיזה כיוון הלהקה הזו הלכה, וזה לא משנה שהסולן הזדקן והוא כבר לא כמו בעבר - הסמל הזה מסמל את התקופה שעברת עם הלהקה, הוא מסמל כל מילה בשיר והוא מסמל כל חיוך שעלה לך. הוא מסמל פרק בחיים שלך, ועל זה לא מתחרטים.
כך גם אני יודע שלעולם לא אתחרט על הקעקוע שעל היד שלי, כי להבדיל ממך - לי אין שום "שגעונות חולפים". מה אתה חושב, שכל החדר שלי מלא בפוסטרים שלה ואני חותך ורידים וצורח את השם שלה כל יום, "תעשי לי ילד!!!!"? ממש לא. אני מעריך אותה ואת האומנות שלה.
מי אמר שיש לי שיגעונות חולפים מה מעריך אותה מה הקשר לקעקע אותה על היד.. .ואת האמונות שלה לך תביא ביד
והכי מצחיק? ההתנשאות שלך: "אין שום משמעות, סתם זמרת על היד". מאיפה אתה יודע שאין שום משמעות? לך אין שום משמעות. אתה לא יודע מה היא בשבילי, אתה לא יודע אילו תקופות בחיים עברתי לצד הקול שלה והשירים שלה, אתה לא יודע כלום. "אף אחד לא שמע עליה"? זה שאתה לא שמעת עליה לא אומר שאף אחד לא שמע עליה, כי לזמרת הזו יש מיליוני מעריצים ברחבי העולם. וגם אם אף אחד לא היה שומע עליה - ממתי עושים קעקועים בשביל אחרים? אתה זה שטענת שקעקועים צריכים משמעות - אז דווקא אם אף אחד לא שמע עליה זה מראה שלקעקוע הזה יש משמעות, ושזה לא שיגעון חולף כמו ג'סטין ביבר, בדיוק בגלל ש"אף אחד לא שמע עליה".
אני חותך אם איי פעם נפגשת איתה
בקיצור, הוצאת את עצמך מטומטם שחבל על הזמן. לך תעשה קעקוע של דולפין ותתחרט עליו, אני עושה קעקועים קצת יותר בעלי משמעות.
אני רוצה להגיד לו את מה שאני חושב לא כמו אנשים שרואים תחרא הזה וכדי לא לאכזב אומרים וואי איזה יפה אני בפורום באינטרנט לא באלי להיות צבועחברה מה זה ההערות העלובות האלה?! בעיקר של מקרנה היצור מה זה ההתנסחות הזו ״כתף כמו מחלה, זיפט״ נשמע כמו איזה דתי מסיונר.. ולנושא עבודה מדהימה ומברוק אחי.. אשמח לדעת מי המקעקע לא ראיתי הרבה עבודות כאלה בארץ..
האמת שהם בסדר, הייתי בהופעה שלהם במסגרת המטאלקאמפ בסלובניה.. דיי משעשע כשהזמר עושה יודל 🤣
אני עשיתי קעקוע של פינק פלויד.. אוהבת אותם אבל המשפט שקיעקעתי מלווה אותי שנים וזה המוטו שלי
צפה בקובץ המצורף 13901
דרך אגב הקעקוע שעל הגב שלי מפברואר, עוד לא עברה שנה..😳 אני יותר בקטע של גראולים ודת'/בלאק מטאל... (ראה תמונת פרופיל, אח אמון אמארת'♥)
חי בסרט שאנשים אומרים לי שזה יפה כדי לא לאכזב. מי שלא חושב שזה יפה פשוט לא מגיב. זה שאתה לא אוהב לא אומר שאחרים לא אוהבים.מה דולפין פשוט תדמיין את השיחה של הילד שלך כשהוא שואל אותך מה יש לך על היד
אני רוצה להגיד לו את מה שאני חושב לא כמו אנשים שרואים תחרא הזה וכדי לא לאכזב אומרים וואי איזה יפה אני בפורום באינטרנט לא באלי להיות צבוע
מה דולפין פשוט תדמיין את השיחה של הילד שלך כשהוא שואל אותך מה יש לך על היד
תמצאי לי, אני אשים 😃למה אין סמל של ברוכה הבאה?! @Moshe
כן, שמע קטע הזוי
את הקעקוע על הגב עשיתי אצל מיכאל מקיפוד, שבעיניי הוא המקעקע הכי טוב בארץ והוא ברמה עולמית.
אחרי זה, כשתכננתי פורטרייט, ראיתי שמיכאל לא יתאים לי כי הוא מתמחה יותר בעבודות מופשטות ולא בריאליסטיות, כי יש לו בעיה לדייק בפרטים קטנים, אז חיפשתי מקעקע אחר; ואז ראיתי את המקעקע שנחשב להכי טוב בעולם בעבודות ריאליסטיות, הייתי בשוק! הוא גר באוקראינה אז ביררתי כמה הוא לוקח, הוא אמר שהוא לוקח 2200 דולר ליום. אמרתי לא תודה, והמשכתי לחפש פה בארץ. פתאום במקרה הגעתי לפייסבוק של אלכסנדר יאניצקי, ואני קולט את העבודות שלו, כמעט אחד לאחד כמו של ההוא מאוקראינה! אותה עבודה עם לבן, אותו דיוק בפרטים, עבודות ריאליסטיות מטורפות.. קיצר הקטע ההזוי הוא שיומיים אחרי שהחלטתי שאני מתקעקע אצלו, צירפו אותו לצוות של קיפוד חחח
בסוף לקח לי 2200 שקל ולא 2200 דולר [שזה גם הזוי עם ה-2200]
שמע זה הזוי שקרה לי אותו דבר.. עשיתי שרוול אצל מיכאל.. והוא באמת תותח ועשה עבודה מדהימה..
ואז לא מזמן ישבתי אצלם להמשיך עם השרוול ובידיוק הכרתי את ה"עובד החדש" שלהם וראיתי עבודות שלו ונדהמתי עד כמה שהוא תותח...
היחיד בארץ כרגע ברמה כזאת... והוא למד הכל לבד בבית מול המחשב.. זה הזוי.. ובידיוק רציתי לעשות משהו ריאליסטי על היד השניה, הם הציאו לי לעשות שרוול ריאליסטי לCONVENTION באמסטרדת בקיץ... שאלכס יתחרה שם עם השרוול שלי.. ,עד אכשיו עשינו 3 מפגשים... וואוו... איזה רמה , מרוב שהוא מקעקע כזה ריאלסטי ויפה , אנשים שלא אוהבים קעקועים לא יכולים שלא להגיב ולאהוב את הקעקועים האלה..
ואגב אלכס רוצה להתקעקע אצל הזה מאוקראינה אבל ההוא לא מסכים משום מה...
ואגב לכל המגיבי נאצה... יש לי כבר כמאת 2 שרוולים שלמים מקועקים עד הכף יד... בלי-משעמות-ביכלל ביכלל... לא סובל לקעקע משמעות.
אני את הדברים המשעמותיים שלי שומר לעצמי, לא צריך שאנשים יראו עליי שאני אוהב ככה וככה.
שים תמונה