הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי ליפטינג

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
ערב טוב ושנה טובה לכולם
אני רוצה לקנות נעלי ליפטינג (לפווארליפטינג), חשוב לי שיהיו עמידות איכותיות זולות ונוחות כמה שאפשר, אני עושה גם HB וגם LB, אני בגובה 170 והתקציב שלי עד אזור ה100$ אולי אפשר לחרוג קצת.
יש המלצות לנעל טובה ומקום לקנות ? כמה שיותר זול יותר טוב.
תודה

לדעתי 100 דולר זה זול מדי לנעל חדשה.
יש לך גם משלוח וגם יכול להיות מע"מ
הרי לא כל המקומות שולחים לארץ ככה שאם תשתמש בשירות של כתובת אמריקאית (עשיתי את זה כמה פעמים אין עם זה בעיה וזה מגיע עד הבית) אתה תשלם להם על השירות איזה 20 דולר בערך.

http://www.lbs.co.il/threads/48475/
בין הנעליים הזולות והמצויינות שיש בשוק היום .. שווה את התוספת מחיר שנתתי בשביל ראש שקט ושנים הבאות .
adidas-power-perfect-ii1.jpg

עוד כמה ימים זה אצלי .. חוסך ממך את ההמתנה מכס ומשלוח ..

יש לסל ספורט שני זוגות נעלי משקולות שנראות טוב, אחת 400 שקל והשניה 500

• פותח/ת השרשור
נגיד הDO-WIN עולות 50-70 דולר, הנעליים של ריבוק עולות 70 דולר ואני בטוח שיש עוד נעליים באזור.

אם אתה לא ממהר אישית הזמנתי את הdo win ושיגיעו אין לי בעיה לצלם ולתת עליהם ביקורת

האמת שלפני כמה ימים מצאתי את הנעליים Adidas PowerLift Trainer ב150 שקל בארצות הברית, ואחרי שקראתי ביקורות פה על הנעל ישר קניתי למרות שאני לא כל כך צריך. היו שם עוד כמה זוגות במידה 10.5 10 ו12, מישהו מעוניין? אני יכול להביא פעם הבאה שאני שם, הבעיה זה משלוח מפה(קנדה וונקובר) לארץ, שיכול להיות מאד יקר (אני לא בדיוק יודע כמה)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית