הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי ליפטינג

האמת שלפני כמה ימים מצאתי את הנעליים Adidas PowerLift Trainer ב150 שקל בארצות הברית, ואחרי שקראתי ביקורות פה על הנעל ישר קניתי למרות שאני לא כל כך צריך. היו שם עוד כמה זוגות במידה 10.5 10 ו12, מישהו מעוניין? אני יכול להביא פעם הבאה שאני שם, הבעיה זה משלוח מפה(קנדה וונקובר) לארץ, שיכול להיות מאד יקר (אני לא בדיוק יודע כמה)
מה עם 8 ו9?

איך הן בהשאווה לאולסטאר ? אתה גם מדדלפט ולוחץ איתן ?
עולם אחר מהאולסטאר, בחיים לא אחזור לאולסטאר אחרי תקופה של נעלי הרמת משקולות. עושה איתן הכל חוץ מהדדליפט שהוא עם אולסטאר.

חחחחחחחח יש ביקורת טובה למוכר, אז לא ממש מודאג.
בדיוק קיבלתי קצת כספים
ככה שברגע שאתה מקבל אני כנראה גם יזמין

רק אצלי הבעיה זה המידות כי יש לי רגל רחבה וקצרה..

יש לי מדריך במכון שמתאמן עם Reebok Crossfit Lifter,
נראה שהוא נהנה ממנה, הסתכלתי קצת והיא נראית יציבה מאוד, הסקוואט
שלו השתפר פלאים והוא עושה ATG בלי בעיה (מה שקודם לכן היה קשה יותר).
לא יודע איך הן בהשוואה לאחרות, אבל עושה רושם שהן מספיק טובות.
נמכרות בחולון באיזור תעשייה.

בדיוק קיבלתי קצת כספים
ככה שברגע שאתה מקבל אני כנראה גם יזמין

רק אצלי הבעיה זה המידות כי יש לי רגל רחבה וקצרה..
לפי מה שקראתי הנעליים עצמם רחבות אז זה דווקא די טוב. אישית הוא ביקש ממני למדוד את האורך של הרגל שלי(עד כמה שזה נשמע מוזר) ולפי זה הוא שולח את הנעליים.

לפי מה שקראתי הנעליים עצמם רחבות אז זה דווקא די טוב. אישית הוא ביקש ממני למדוד את האורך של הרגל שלי(עד כמה שזה נשמע מוזר) ולפי זה הוא שולח את הנעליים.
נחמד
יש מצב אתה שולח לי את הלינק בפרטי?

בעיקרון חשבתי עליהם בהתחלה אבל ראיתי את המחיר שלהם באתר של ריבוק וROUGE ואין לי תקציב של175 דולר בחול(וכנראה יותר בארץ) למרות שזה די אטרקטיבי כי אני גר בחולון(לא צריך להתעסק בויזה משלוחים וכו'..)

בעיקרון חשבתי עליהם בהתחלה אבל ראיתי את המחיר שלהם באתר של ריבוק וROUGE ואין לי תקציב של175 דולר בחול(וכנראה יותר בארץ) למרות שזה די אטרקטיבי כי אני גר בחולון(לא צריך להתעסק בויזה משלוחים וכו'..)
הוא שילם עליהן 350.

כנראה.
אם יש ספק כלשהו, הכל מקורי כמובן, זו חנות של Reebook, לא איזה דוכן בשוק.
אני יודע אמרתי אני גר בחולון ויצא לי להיות שם כמה פעמים(במרכז הזה, לא ספציפית בחנות). אבל עדיין זה מוזר שבחול מוכרים במחיר כפול בערך מבארץ שבדרך כלל זה הפוך.. לפחות יש משהו שאפשר להגיד שיותר זול אצלנו

יש מצב שהוא קנה את הנעליים במבצע?
כי באתר שלהם הנעליים עולות 150$
אני יודע אמרתי אני גר בחולון ויצא לי להיות שם כמה פעמים(במרכז הזה, לא ספציפית בחנות). אבל עדיין זה מוזר שבחול מוכרים במחיר כפול בערך מבארץ שבדרך כלל זה הפוך.. לפחות יש משהו שאפשר להגיד שיותר זול אצלנו
לא ידוע לי אם במבצע, תנסו לברר עם החנות עצמה אם מישהו מתעניין בנעליים.

נעליים מעולות, נתנו לי הרבה יציבות בסקוואט, מרגיש מאד מאד נוח ויציב.
385 ש"ח 😃
זה היה במבצע אבל מבצע הרבה מאד זמן לפי מה שראיתי, לך לבדוק אמור להיות עדיין מבצע.

ישך wei-rui שאפשר לקנות די בזול באינטרנט , יש לי זוג כזה מאוד מרוצה מהם. אם אתה רוצה להשקיע יותר (הרבה יותר) - Adidas pp II עולות בסביבות ה120$ בלי משלוח אחלה של נעלים מאוד מאוד מומלצות . אם אתה PL יש לאדידס נעלי Adidas PL שהם כמעט זהות ל PP II אבל עקב נמוך יותר(וגם המחיר).

• פותח/ת השרשור
ישך wei-rui שאפשר לקנות די בזול באינטרנט , יש לי זוג כזה מאוד מרוצה מהם. אם אתה רוצה להשקיע יותר (הרבה יותר) - Adidas pp II עולות בסביבות ה120$ בלי משלוח אחלה של נעלים מאוד מאוד מומלצות . אם אתה PL יש לאדידס נעלי Adidas PL שהם כמעט זהות ל PP II אבל עקב נמוך יותר(וגם המחיר).
אפשר לינק לווירואו שמומלצות ? ולנעליים של אדידס

נעליים מעולות, נתנו לי הרבה יציבות בסקוואט, מרגיש מאד מאד נוח ויציב.

385 ש"ח 😃
זה היה במבצע אבל מבצע הרבה מאד זמן לפי מה שראיתי, לך לבדוק אמור להיות עדיין מבצע.
אגב, אם היית בזמן האחרון בחנות-
הבנתי שיש שם מבצעים ומחירים טובים בכללי על בגדי ספורט.
יש מה לבוא? מבחר טוב? מחירים שווים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית