הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי ליפטינג

אם כבר פולשים לתחום הביגוד
אני צריך בגדי ספורט חדשים דחוף...מעס ללכת עם חולצות "עד מתי נוב10" 😃

אגב, אם היית בזמן האחרון בחנות-
הבנתי שיש שם מבצעים ומחירים טובים בכללי על בגדי ספורט.
יש מה לבוא? מבחר טוב? מחירים שווים?
כן, הנחות גדולות (עד 70%) ומבחר מעולה (קניתי שם כמה מכנסיים וחולצות וגם אמא שלי מתאמנת כמעט ורק עם בגדים משם).

כן, הנחות גדולות (עד 70%) ומבחר מעולה (קניתי שם כמה מכנסיים וחולצות וגם אמא שלי מתאמנת כמעט ורק עם בגדים משם).
האם תוכל להסביר לי איפה החנות הזאת בדיוק? יש דרך להגיע בתחבורה ציבורית?

האם תוכל להסביר לי איפה החנות הזאת בדיוק? יש דרך להגיע בתחבורה ציבורית?
ריבוק עודפים
טלפון: 03-5599214
כתובת: המלאכה 1 חולון, פרימיום סנטר
שעות פתיחה: א'-ה': 9:300-21:00. ו': 9:30-14:00. מוצאי שבת - מצאת השבת ועד שעה משתנה

לעזאזל אץכם אני גר בכפר סבא, וכמעט כל חנות ספורט עודפים נמצאת בעיר הזאת...בכפ"ס אין כלום :(

האמת שלפני כמה ימים מצאתי את הנעליים Adidas PowerLift Trainer ב150 שקל בארצות הברית, ואחרי שקראתי ביקורות פה על הנעל ישר קניתי למרות שאני לא כל כך צריך. היו שם עוד כמה זוגות במידה 10.5 10 ו12, מישהו מעוניין? אני יכול להביא פעם הבאה שאני שם, הבעיה זה משלוח מפה(קנדה וונקובר) לארץ, שיכול להיות מאד יקר (אני לא בדיוק יודע כמה)

צריך להבחין בין שני הזוגות שנראים כמעט אותו דבר:

Adidas Power Perfect 2:
adidas-powerperfect2.0.jpg

Adidas Power Lift Trainer:
adidas-red-side_2.jpg

הזוג הראשון מיועד אך ורק להרמת משקולות ו-PL ועולה כרגע 75$ באתר של אדידס, הזוג השני הוא יותר רב-תכליתי ובעיקרון ממותג לכיוון הקרוספיט (ועולה כרגע 45$ באתר של אדידס לצבעי לבן/שחור).

הביקורת שיש בפורום היא על הנעל הראשונה, אני חושב של- @SweetBamba היה את הזוג השני והוא יכול לחוות עליהן דעה.

Adidas Power Perfect 2:

adidas-red-side_2.jpg

הזוג הראשון מיועד אך ורק להרמת משקולות ו-PL ועולה כרגע 75$ באתר של אדידס, הזוג השני הוא יותר רב-תכליתי ובעיקרון ממותג לכיוון הקרוספיט (ועולה כרגע 45$ באתר של אדידס לצבעי לבן/שחור).

הביקורת שיש בפורום היא על הנעל הראשונה, אני חושב של- @SweetBamba היה את הזוג השני והוא יכול לחוות עליהן דעה.
כן היו

היו בסדר גמור בסה"כ..לא יצא לעשות איתם דדליפט כבד בגלל הפריצה
אבל לסקוואט הם היו סבבה

Adidas Power Perfect 2:

adidas-red-side_2.jpg

צודק באמת התבלבלתי, קניתי את הזוג השני. בכל מקרה ייצא לי 37 דולר אחרי מיסים והנעל מרגישה סבבה לגמרי.

כן היו

היו בסדר גמור בסה"כ..לא יצא לעשות איתם דדליפט כבד בגלל הפריצה
אבל לסקוואט הם היו סבבה
הי אני מצטער שאני מתפרץ לאשכול אבל רציתי לשאול אותך מספ' דברים (מתנצל שאני מחזיר אותך לעבר 😛)
1 האם אתה עושה דדליפט\סקוואט בגלל הפריצה?
2.האם אתה משתמש באמצעים מסויימים \ נמנע מדברים מסויימים בגלל הבלט
3.עושה תרגילים ספציפים כמו פזיוטרפיה קבוע על מנת לשמור על הבלט?

• פותח/ת השרשור
יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות את הנעליים החדשות של ריבוק ?

הי אני מצטער שאני מתפרץ לאשכול אבל רציתי לשאול אותך מספ' דברים (מתנצל שאני מחזיר אותך לעבר 😛)
1 האם אתה עושה דדליפט\סקוואט בגלל הפריצה?
2.האם אתה משתמש באמצעים מסויימים \ נמנע מדברים מסויימים בגלל הבלט
3.עושה תרגילים ספציפים כמו פזיוטרפיה קבוע על מנת לשמור על הבלט?
1.לא לא עושה
2.אמממ עבודות שדורשות ממך לעמוד הרבה זמן זה מציק
3.כל מיני מתיחות לשמור על גמישות של עש"מ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית