הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שפעת באמצע סייקל

גילי

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
0
55
0
חטפתי אתמול שפעת ואני באמצע סייקל האם להמשיך אותו רגיל או להפסיק יום יומיים שהשפעת תחלוף ואז להמשיך בסייקל(דקה+טסט+דיאנבול)

כנראה תפסת צינון קל בלי קשר לסייקל,או שבמקרה כי גרוע יש לך TEST FLU וגם זה עובר תוך כמה ימים

• פותח/ת השרשור
את הTEST FLU עברתי כבר כאן מדובר בשפעת אני

אני אם חום.ו כאבי גרון חזקים ואני בספק אם להמשיך את הסייקל או לעצור ליום יומיים ואז להמשיך שוב מה אתם ממליצים

איו מה לעצור ליום יומיים אם זה עובר לך תוך כמה ימים תמשיך כרגיל אם לא תשבור את הסייקל ותצא ל PCT

• פותח/ת השרשור
מנהליי האתר נראה לי שאתם טיפה התחרפנתם פתחתי

אשכול חדש ונושא חדש .אז מה קרה אז פתחתי אשכול חדש מה העניין מה הקשיחות מדובר בנושא חדש ולמה כול דבר שאני שואל אתם נועלים לי את הנושא מדובר בנושא חדש .כל דבר אתם מעירים אל תעשה ככה. ויש נהלים ככה. אתם פשוט מגזימים מזה השטיות האלה נהלים שמאלים מה אתם בצבא באמת אם כול הכבוד לא צריך להשתגע

צריך לקרוא חוקים ולכבד אותם, אלו החוקים באתר מה לעשות האתר לא דמוקרטי וזכותנו שזה יהיה כך, אתה בא לבקש עזרה באתר כמו שעונים לך ומכבדים אותך תכבד את חוקי האתר והסדר שבו.
אתה לא היית בחיים בפורום ולא יודע איך מתנהל פורום, ככה מתנהל פורום לא כל שנייה פותחים נושא ושרשור חדש כי זה עושה בלאגן ולא נאה לאחר מכן בעין.

זה קורה בדרך כלל שאתה מציג לגוף חומר חדש שהוא עף פעם לא ראה אתה חווה סמפטומים של שפעת בדרך כלל זה עובר תוך כמה ימים וזהו אם אתה רואה שבמהלך שבוע ההרגשה הזאת לא עוברת ולא יורדת אז זה כניראה באמת מחלה במקרה כזה אתה צריך להקשיב לגוף ולהחליט אם אתה יכול להתאמן סבבה תמשיך את הסייקל (פחות מומלץ כי אז אתה כנראה תהייה על תרופות שמורידיות את סינטוז החלבון בגוף (איבופרופן ופנצילין ידועות בכך)
או שאתה שובר את הסייקל ויוצא ל PCT מבריא וחוזר לסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית