עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קאמבק אדיר.מישהו ראה היום את המשחק של הקולטס נגד הצ'יפס?!
אלוהים אדירים...הלך לי הקול ולא הצלחתי להרדם עד חמש בבוקר!
מטורף לגמריי.
היה שלב שחשבתי:"הנה,הוא שוב אנדרו-אנ-לאק"במילה אחת: אנדרולאק
מישהו ראה היום את המשחק של הקולטס נגד הצ'יפס?!
אלוהים אדירים...הלך לי הקול ולא הצלחתי להרדם עד חמש בבוקר!
מטורף לגמריי.
תתחיל לשנן ותגיע ל"סופרבול" מוכן...בחיים אני לא אבין את החוקים של המשחק הזה(זה ושל בייסבול)
תתחיל לשנן ותגיע ל"סופרבול" מוכן...
הסבר עם תמונות ו-וידאו13 דקות?
קראתי בויקי ועוד אתר אחד את החוקים והכללים ואני מרגיש שאני מבין מעולה משחקים, מה כל כך מיוחד בסרטון שהוא 13 דקות?
אני הרבה אחרי השלב שחשבתי שזה רק מכות, אולי בכיתה ג' חשבתי ככה. במשחק הראשון שראיתי הבנתי שזה אחד הענפים הכי קשים, מאתגרים, יפים, מעניינים ביותר והענף אולי היחיד שדורש ממך כל כך הרבה ביצועים בכך כל הרבה יכולות אתלטיות. תראה לי עוד ענף שדורש ממך זריזות, מהירות, סיבולת, קפיצה, כוח, זריקה, תפיסה ומחשבה כמו שפוטבול דורש.הסבר עם תמונות ו-וידאו
זה יותר לאלה שמתקשים/משתעממים לקרוא בויקי או כל אתר אחר.
שמח שאתה מתחיל להבין את המשחק,כי זה הרבה יותר מסתם "מכות",זה ממש "שחמט פיצוצים"-שילוב של כוח ומוח.
חבל רק שההגנה של הקולטס פשוט..לא באה למשחק מחצית ראשונה.היה שלב שחשבתי:"הנה,הוא שוב אנדרו-אנ-לאק"
אבל הוא חזר ובגדול.
זה גם היה ההימור שלי פחות או יותר,סיהוקס/פורטיניינרס נגד דנברבתכלס?הייתי מת לראות גמר של דנבר נגד הסיהוקס, זה גם לדעתי הגמר הסביר ביותר.
תשאל את מתיו' סטפורד..דווקא במשחק הכי חשוב הוא פישלרק אלוהים יודע איך אתם לא בפלייאוף