הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקאמבק הכי מדהים אי פעם(NFL)

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
ראיתי את שני המשחקים,
הראשון:כרגיל, צפוי (יחסית)-בריידי לא "מככב" העונה אז לא ציפיתי שהם יהוו איום ממשי על פייטון והכנופייה שלו.
השני:וואו! למרות שלפי ההתחלה של 49' חשבתי שהם ייקחו אבל ווילסון ולינץ' וההגנה המטורפת של סיאטל השיבו מלחמה.

עכשיו נשאר ה-משחק ה-גדול:
1510409_10152002205656263_1400246689_n.jpg

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי את כל המשחק השני. אני מקווה, לטובת סיאטל, שהם יופיעו יותר טוב ממה שהם הופיעו נגד SF.
הולך להיות סופרבול אדיר-ההגנה הפסיכית של סיאטל נגד קו ההתקפה המעובה של דנבר. הולך להיות מעניין מאוד!

משחק אחרון של העונה :<<

עם כל הכבוד לסיאטל זאת העונה של מנינג. הוא מאמן שחקן. מחליט הכל בעצמו ולא הייתה הגנה אחת שהצליחה לעצור אותו העונה ואני לא רואה איך סיאטל עושים את ככה שאלא אם כן הוא ייפצע/יתפוס יום ממש ממש רע הסופרבול של דנבר.

• פותח/ת השרשור
עם כל הכבוד לסיאטל זאת העונה של מנינג. הוא מאמן שחקן. מחליט הכל בעצמו ולא הייתה הגנה אחת שהצליחה לעצור אותו העונה ואני לא רואה איך סיאטל עושים את ככה שאלא אם כן הוא ייפצע/יתפוס יום ממש ממש רע הסופרבול של דנבר.
למרבה האירוניה..ההגנה היחידה שבאמת עצרה אותו הייתה ההגנה של הקולטס, לכן אני מאמין שאם סיאטל יבואו למשחק כמו שצריך...יש להם סיכויים ממש טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית