לכל המתלבטים! המלצה אישית ממני על היעוץ!

• פותח/ת השרשור sharont
  • פורסם בתאריך

sharont

משתמש פעיל
612
16
רצוי לציין שאין לי שום אינטרס בקידום מכירות או פירסום של היעוץ בפורום.
אני כבר מעל 3 חודשים ביעוץ עם משה.
המטרה הראשונית שלי היית חיטוב וירידה של בערך מ18-19% ל10%.
יכול להגיד לכם בלב שלם שהשגתי את המטרה הזאת! אך ורק בזכות היעוץ,התמיכה,השיטה והדרך הנכונים להצלחה!
אחרי אין ספור ניסיונות כושלים להגיע למטרה ,הגעתי למסקנה שלפעמים יש אנשים שזקוקים לעזרה ותמיכה יום יומית ולשם כך נוצר היעוץ אישי.
ממליץ בחום על היעוץ אישי בפורום,לכל מי שמהסס אני ממליץ לקחת חודש ניסיון! המחיר מאד אטרקטיבי ,בטח ובטח לעומת המחירים שם בחוץ,היעוץ מאד נוח ,אפשר לגשת אליו מכל מקום ולהתעדכן ,מה גם שהוא מאד מעורר מוטיבציה להתאמן ולהתקדם כי יש מישהו ששומר עליך ואתה סומך עליו בעיניים עצומות שההצלחה בדיוק בצעד הבא שלך.

רוצה להודות באופן אישי למשה שעשה אותי מאד שמח ומרוצה עם התוצאות שלי! קיבלתי המון מחמאות על השינוי.
ושיהיה לכולנו בהצלחה בהשגת המטרות שלנו!

מצטרף!
אני אמנם לא הרבה זמן בייעוץ, אבל מהמעט זמן הספקתי לראות תוצאות מדהימות גם ויזואלית וגם מבחינת עבודה.
אני עושה פחות ממה שעשיתי עד היום ואוכל יותר (הרבה יותר!!!!) והתוצאות אפילו יותר מהירות. מקווה מאוד להמשיך ככה!
משה שינה לי את כל הגישה וכל מה שידעתי על אימונים, למרות שקראתי אין ספור מאמרים והצלחתי גם בעצמי לרדת המון א"ש ולהשיג תוצאות, מנושאים קודמים שלי אפשר להבין שלא באמת ידעתי מה אני עושה וסתם דפקתי לעצמי את החילוף חומרים. עכשיו הדרך הפכה להרבה יותר כיפית והגעתי למשקלי עבודה מאוד יפים למה שחשבתי (והיד עוד נטויה!!)המוטיבציה באוויר ואני מחכה לאימונים יותר ממה שאני מחכה לסופשים..😛
ובלי קשר גם למדתי המון דברים חדשים, ואני מקווה להמשיך ללמוד. היחס נהדר, המענה מהיר והכי חשוב - אמין ומקצועי!
והנוחות - אפשר להכנס ולהתעדכן מכל מקום והמענה מהיר ומקצועי.
בקיצור אני שומר את השבחים לעוד כמה חודשים שנפגיז באשכול "לפני ואחרי".
באמת ששווה את זה 😃

נערך לאחרונה:
אתם חושבים שהיעוץ יכול לעזור באותה רמה גם למישהו שרוצה לעלות במסה וכבר באמצע הדרך?

אתם חושבים שהיעוץ יכול לעזור באותה רמה גם למישהו שרוצה לעלות במסה וכבר באמצע הדרך?
נו מה נראה לך שהייעוץ רק למי שרוצה לחטב? אני מתכוון להמשיך גם בתקופת המסה וגם החיטוב שאחרי וגם המחזורים הנוספים שאחרי.
נכון אפשר גם לבד אבל אין כמו ייעוץ מקצועי צמוד שלא לדבר על התחושה שאתה לא לבד ובלי קשר זה גם משתלם וגם לומדים דברים.. לח"דכ אני משלם יותר ומהדף שמקבלים שמה (שקוראים לזה תוכנית) אפשר להשתמש אתה יודע למה..

אני עושה פחות ממה שעשיתי עד היום ואוכל יותר (הרבה יותר!!!!) והתוצאות אפילו יותר מהירות. מקווה מאוד להמשיך ככה!
כיף לך!
גם אצלי התוצאות הרבה יותר טובות אבל אצלי האימון קל יותר והתפריט הרבה יותר קשה...

Back
למעלה תחתית