הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ L-citrulline vs citrulline malate?

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
למישהו יש מושג מה ההבדל בין השניים? אני יודע שלמלאט מוסיפים malic acid ביחס של 1:1 שזה חומץ תפוחים אם אני לא טועה.
מה ההבדל מבחינת התוצאות?
מינונים שצריך להשתמש?
תזמון?
מטרות?
והכי חשוב, עם מה נעשו כל המחקרים שמוכיחים שהדבר הזה באמת יעזור לייצר יותר NOS פאמפ והתאוששות בין אימונים.
(ד"א נאמר שהוא יכול לשמש כויאגרה טבעית ושהוא נמצא באבטיח במינונים גדולים, כמה צריך כדי לעורר את ההשפעה הזאת שלו ובאיזה תזמון לפני יחסים:37mv:😁🤣🤣) @Moshe ?

אם המטרה שלך זה להגביר פאמפ, תקח ל-ארג׳נין עם חצי סקופ סוכר ענבים לפני האימון ואולי גם קריאטין (בהנחה שאתה לא בחיטוב).
המוצרים הנ״ל ״בסדר״, אבל הם עובדים בד״כ בשילוב עם מוצרים אחרים (כמו אלו שהזכרתי לפני כן)

Citrulline Malate זה L-Citrulline שמחובר לחומצה מאלית כדי להגביר את הספיגה שלו בגוף.
אז לשאלתך, תקח Citrulline Malate.

כבר הראו מחקרים בעבר ש- CM מוביל לפאמפ במינון של 3-5 גרם לפני אימון.

• פותח/ת השרשור
רוב המחקרים נעשו עם ל ציטרולין לא cm
במינונים של 3-5 גרם. Cm צריך במינון כפול ויותר כדי להגיע לאותה תוצאה בגלל שרק חצי מהחומר מכיל את החומר הפעיל ביחס של 1:1.
גרם של cm מכיל 500 מג ל ציטרולין ו500 מג חומצה מאלית.

רוב המחקרים נעשו עם ל ציטרולין לא cm
במינונים של 3-5 גרם. Cm צריך במינון כפול ויותר כדי להגיע לאותה תוצאה בגלל שרק חצי מהחומר מכיל את החומר הפעיל ביחס של 1:1.
גרם של cm מכיל 500 מג ל ציטרולין ו500 מג חומצה מאלית.
ב- BBF טענו שהרגישו פאמפ עם 3-5 גרם CM.

גם אני התלבטתי בנושא ואחרי קריאה במס' פורומים ברשת ראיתי שהנטייה היא להמליץ על CITRULLINE MALATE
והזמנתי אותו, תקרא ותחליט אם תחליט לרכוש L CITRULLINE שתף ברשמים

• פותח/ת השרשור
חומצה מאלית לא משפרת ספיגה ולא כלום , היא משפרת את הטעם הנורא של ל ציטרולין לבד ומוזילה לחברה המייצרת עלויות.
כמו כן החומצה המאלית עוזרת לאבקה להתמוסס טוב יותר בנוזל, הל ציטרולין כמעט ולא מתערבב וגם נותן טעם נוראי.
כדורים של ל ציטרולין זאת הבחירה שלי לפעם הבאה לכל מי שעקב אחרי הפוסט

אני דווקא לא ממליץ על ל-ארג'ינין.
ל-ציטרולין עדיף כי אתה צריך לקחת מינון קטן בחצי לעומת ציטרולין מאלט
אני לוקח 2-4 גרם לפני אימון
קח בחשבון שזה עלול לגרום לקצת הרגשת בחילה (לא כאילו אתה עומד להקיא, אבל הרגשה קצת של טעם של מיצי קיבה עולים), ואף עלול לקרות יותר כאשר לוקחים CM, בגלל החומצה שקשורה אליו (כך, ששוב, עדיך ל-ציטרולין).

לקחתי בעבר ציטרולין מאלט כנראה לא במינון מספק 1-2 ג', צריך לקבל חבילה של 200 ג' נתחיל מ8ג' ונעלה ל12 ג' נראה איך ארגיש,
במינונים כאלה זה ייגמר מהר ואחר כך ננסה ל ציטרולין בשילוב של PICNOGENOL, קראתי שהוא מגביר את האפקט של מעלי NO

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית