הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Smart tv

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
כיבלתי המלצה לקנות טלוויזיה חכמה (לד תלת מימד) של פנסוניק 50״
מישהו מכיר?
מישהו שמע ?
השאלה האם בכלל משתמשים בכל הקטע של טלוויזיה שהיא גם מחשב או שזה סתם גימיק שמתלהבים ממנו בהתחלה ואחרי זמן מה זה לא מעניין...

גימיק מיותר לחלוטין, אתה נורא תתלהב מזה ליומים וחצי ואז לא תיגע בזה.

גימיק. אבל טלוויזיה לא רעה בכלל. בכמה אתה תקנה אותה אם תקנה?

• פותח/ת השרשור
4000-3500 כולל מערכת סראונד שזה מגיע כמו פאנל מובנה כזה (ארוך וצר) שמתחבר מתחת לטלוויזיה או שניתן לפרק אותו ל2 רמקולים לצדדים...
בכל מקרה הטלוויזיה והרמקולים זה יד 2 בת כמה חודשים מהשכן שלי

• פותח/ת השרשור
עם הכסף הזה אני מריץ סייקל כל השנה רצוף....

כמה עובדות:
1. אתה תתלהב מה smart בדיוק לשעה ואז לא תדליק את זה יותר לעולם (כי זה בד״כ מאוד איטי ואין שם שום דבר יעיל)
2. אתה תצפה בסרט תלת מימד אחד ולא תצפה בסרטי תלת מימד יותר בבית לעולם (או כשיגיעו אורחים תרצה להתלהב עליהם. זה בערך מסכם את כל היתרון בזה שיש לך טלוויזית תלת מימד). ד״א כל משקף של פנסוניק עולה בארה״ב לפחות (עלה לפחות) באזור ה 80-100 דולר, ככה שאני מאמין שבישראל זה יהיה כפול.

בכל מקרה היום כל ההייפ הוא סביב טלויזיות 4K וזה יחליף את ה HD הנוכחי (1080P) ב 2014-2015, כאשר 720P כנראה יעלם מהעולם.

• פותח/ת השרשור
כמה עובדות:
1. אתה תתלהב מה smart בדיוק לשעה ואז לא תדליק את זה יותר לעולם (כי זה בד״כ מאוד איטי ואין שם שום דבר יעיל)
2. אתה תצפה בסרט תלת מימד אחד ולא תצפה בסרטי תלת מימד יותר בבית לעולם (או כשיגיעו אורחים תרצה להתלהב עליהם. זה בערך מסכם את כל היתרון בזה שיש לך טלוויזית תלת מימד). ד״א כל משקף של פנסוניק עולה בארה״ב לפחות (עלה לפחות) באזור ה 80-100 דולר, ככה שאני מאמין שבישראל זה יהיה כפול.

בכל מקרה היום כל ההייפ הוא סביב טלויזיות 4K וזה יחליף את ה HD הנוכחי (1080P) ב 2014-2015, כאשר 720P כנראה יעלם מהעולם.
קיבלתי את תגובתך...
רק שטלוויזיה 4k תעלה כמו מאזדה 3 שנת 2007
מה לגבי איכות הטלוויזיה כטלוויזיה

קיבלתי את תגובתך...
רק שטלוויזיה 4k תעלה כמו מאזדה 3 שנת 2007
מה לגבי איכות הטלוויזיה כטלוויזיה
לא יודע איזה דגם אתה קונה אז קשה לומר. יש לי פנסוניק 50 אינץ בבית ואני מרוצה (לא אני, אבל האחרים מרוצים. אני לא הדלקתי טלויזיה משנת 2006 בערך).
אם לא ראית לאחרונה את מה שהציגו ב CES 2014, יש שם טלויזיות ב sub $2000 מחברות מוכרות, ככה שבישראל זה יהיה סביר להניח באזור ה 15-20 אלף ש״ח ל 50-60 אינץ. כל שנה בטח ירד ב 15-20%.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית