כמה ייעוץ אישי יחדש לי?

• פותח/ת השרשור
אני כבר כמעט שנה בייעוץ וכל יום אני מוצא מה לשאול.
לשאול אפשר מלא כן אני מבין גם אני הייתי שואל נון סטופ פה בפורום אם באמת היו מתייחסים. כמו שאני הבנתי ביעוץ מתייחסים אבל בתאכלס גם לכל השאלות אחרי שענו לך על כולם בסופו של דבר יש העקרונות הבסיסיים של תזונה ואימונים פה ושם יש כל כך הרבה הבדל ? כמה זה יעזור בתוצאות

לשאול אפשר מלא כן אני מבין גם אני הייתי שואל נון סטופ פה בפורום אם באמת היו מתייחסים. כמו שאני הבנתי ביעוץ מתייחסים אבל בתאכלס גם לכל השאלות אחרי שענו לך על כולם בסופו של דבר יש העקרונות הבסיסיים של תזונה ואימונים פה ושם יש כל כך הרבה הבדל ? כמה זה יעזור בתוצאות
השאלות הן פרטניות ותלוייות במקרה שלך הספציפי. אם לכל אחד היו תשובות בנוייות מראש, הייתי מכניס את כולן לפורטל ובזה היה נגמר הסיפור.
השאלה מה אתה מחפש - אם אתה מחפש לצבור ידע רב בנושאי תזונה ואימונים לכל הנגזרות שלהם, בשביל זה יש ספרים/קורסים/תארים.
אם אתה מחפש להגיע למטרה מסויימת ואתה לא מצליח בכוחות עצמך או שאתה מחפש לייעל את התהליך הנוכחי שלך, אז כן הייעוץ האישי יכול לעזור בכך.

חחחח אין לך מושג אפילו..
חרשתי אין ספור מאמרים והצלחתי להוריד 58 ק"ג בחצי שנה. חשבתי שתכף חוטפים אותי בחד"כ והופכים אותי למאמן ראשי..
בסוף מה שהביא אותי להרשם לייעוץ זה שעשיתי כל טעות אפשרית, זיינתי לעצמי את החילוף חומרים ואנסתי את הגוף שלי ובסופו של דבר נתקעתי והיו פעמים שגם חזרתי אחורה. היום בפחות עבודה אני רואה יותר תוצאות. הרבה יותר! אם זה בירידה במשקל \ עליה במשקלי עבודה וכ'.

מומלץ בחום! בייחוד למתאמנים חדשים ולאנשים שאין להם מספיק ידע בתחום.
למרות כל הידע שיש לי,אני יכול להודות בלב שלם שצברתי המון המון ידע בתחום התזונה והאימונים בזכות היעוץ האישי.

Back
למעלה תחתית