הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון AFTER BURN

• פותח/ת השרשור DannyG
  • פורסם בתאריך
לפי מה שהבנתי זה כל הפואנטה של HIIT. אתה גורם ללב שלך לפמפם כלכך חזק שאתה שורף מלא קלוריות במהלך היום אחרי ולא דווקא בפעילות עצמה.

אני כבר 8 חודשים משלב אירובי באימונים שלי ועד עכשיו לא חישבתי את זה, ולפי החישוב לRMR כללי והשריפה באירובי שלי זה יצא פחות או יותר מדויק בלי האפקט של האפטר בארן.

בכל מקרה כל העניין הזה מאוד בעייתי בגלל שהחישוב RMR שלך הוא בטוח לא מדויק, אתה לא יודע מה הקצב שריפת קלוריות של הגוף שלך (כל הנוסחאות האלה נורא כלליות) אז עוד 100-200 קלוריות לשריפה יכול להשפיע גם לרעה אם החישוב קלוריות שלך מלכתחילה לא מדויק.

• פותח/ת השרשור
אני כבר 8 חודשים משלב אירובי באימונים שלי ועד עכשיו לא חישבתי את זה, ולפי החישוב לRMR כללי והשריפה באירובי שלי זה יצא פחות או יותר מדויק בלי האפקט של האפטר בארן.

בכל מקרה כל העניין הזה מאוד בעייתי בגלל שהחישוב RMR שלך הוא בטוח לא מדויק, אתה לא יודע מה הקצב שריפת קלוריות של הגוף שלך (כל הנוסחאות האלה נורא כלליות) אז עוד 100-200 קלוריות לשריפה יכול להשפיע גם לרעה אם החישוב קלוריות שלך מלכתחילה לא מדויק.
אתה צודק ב100%
אבל השאלה היא אם באמת הגוף ממשיך לשרוף אחרי האירובי עוד קלוריות במצב מנוחה?

אתה צודק ב100%
כן, בהחלט, ורוב האפקט שמשיגים מאימון עצים בא אחרי האימון ולאו דווקא באימון עצמו. זה מה אימוני אינטרוולים מאוד מומלצים בחיטוב ושומנים עיקשים.

אתה צודק ב100%

עד לפני חודשיים שלושה הייתי רץ 50 דקות.
בזמן האחרון אני מתאמן לקראת חצי מרתון אז היו לי הרבה ריצות של 70-80 דקות.
ב50 דקות הייתי על דופק של 150-160, וכרגע בריצות הארוכות הדופק עלה ל 160-170, ככה שמבחינת העצימות, היא רק עלתה מה שאמור לחזק את האפטרברן אפקט.
בשני המקרים חישבתי את הריצות לפי אותו כלל אצבע (בלי לחשב שום אפטרברן אפקט) והתוצאות זהות.
(הוספתי לתפריט שלי כ400-500 קלוריות וזה גם ההבדל בין הריצות של ה50 דקות לריצות היותר ארוכות)

בכל מקרה אני גם אשמח לשמוע עוד חוות דעת, אבל ע"פ הניסיון שלי אני לא רואה שינוי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית