הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה יבש

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
שלום חברה אני מפרסם פה סייקל של חבר אני מבקש חוות דעת לגביו
מטרה לעלות נקי עם מינימום שומן
טסט פרופ של טייגר 1.5 סיסי יום כן יום לא
פרימובולן של פעם של חברת וורמודגה אמרו לו שזה פרימו איכותי (גם חוות דעת על המוצר הזה) 1.5 סיסי יום כן יום לא
ווינסטרול בכד' (הכדורים בצבע צהוב צורת משולש לא סגור על החברה) בין 6-7 כד
עכשיו כמובן לאכול נקי 3.5 גרם חלבון
250 גרם פחמימה
הוא מתחיל את הסייקל על 15-16 א.ש משלב אירובי כל סוף אימון 30 דק'
מה דעתכם על הסיקל? התזונה? עלייה קשה מאוד? או שהוא יצליח לעלות יפה וגם די מהר? הוויני זה משבוע 1 עד שבוע 5

שלום חברה אני מפרסם פה סייקל של חבר אני מבקש חוות דעת לגביו
מטרה לעלות נקי עם מינימום שומן
טסט פרופ של טייגר 1.5 סיסי יום כן יום לא
פרימובולן של פעם של חברת וורמודגה אמרו לו שזה פרימו איכותי (גם חוות דעת על המוצר הזה) 1.5 סיסי יום כן יום לא
ווינסטרול בכד' (הכדורים בצבע צהוב צורת משולש לא סגור על החברה) בין 6-7 כד
עכשיו כמובן לאכול נקי 3.5 גרם חלבון
250 גרם פחמימה
הוא מתחיל את הסייקל על 15-16 א.ש משלב אירובי כל סוף אימון 30 דק'
מה דעתכם על הסיקל? התזונה? עלייה קשה מאוד? או שהוא יצליח לעלות יפה וגם די מהר? הוויני זה משבוע 1 עד שבוע 5
הסייקל לא רע למטרה שציינת. אם אתה רוצה לעשות אותו יותר יבש ניתן להעלות את הפרימו ל-1000מ"ג שבועי ולחתוך את הטסט בחצי, להוסיף 10מ"ג ארומסין ed. סייקל כזה ניתן להריץ גם 12 שבועות בעוד את הסייקל שציינת לא רצוי להריץ מעבר ל-9 שבועות.
ניתן להוסיף פרווירון, לא לשכוח HCG ו-PCT מתאים (לא ציינת).
וורמודג'ה בסה"כ עם ביקורות טובות, את הפרימו אני לא מכיר.
שים לב שעליית המסה נקייה או לא (או בכלל ללא עלייה) תלוי מאוד בתזונה. ראוי שתהיה מאוד נקייה אך בעודף ניכר.

• פותח/ת השרשור
הסייקל לא רע למטרה שציינת. אם אתה רוצה לעשות אותו יותר יבש ניתן להעלות את הפרימו ל-1000מ"ג שבועי ולחתוך את הטסט בחצי, להוסיף 10מ"ג ארומסין ed. סייקל כזה ניתן להריץ גם 12 שבועות בעוד את הסייקל שציינת לא רצוי להריץ מעבר ל-9 שבועות.
שים לב שעליית המסה נקייה או לא (או בכלל ללא עלייה) תלוי מאוד בתזונה. ראוי שתהיה מאוד נקייה אך בעודף ניכר.
הבנתי חבר, אקח בחשבון
אך מזה אומר בעודף ניכר? להיות במאזן קלורי חיובי גדול?

הבנתי חבר, אקח בחשבון
אך מזה אומר בעודף ניכר? להיות במאזן קלורי חיובי גדול?
אם הניטרלי שלך הוא 2500 לא תוכל לגדול בסייקל באופן משמעותי על 2600 קלוריות...

• פותח/ת השרשור
כן צודק.. סך הכל סייקל נחמד לא? השתדלתי לתת חומרים הכי טובים שמצאתי
נ.ב יש המלצה כלשהי לנסות לעלות נקי? כמות פחמימה לעומת חלבון ואו שומן?
30 דק אירובי קל אחרי אימון
דרך אגב מזה ארומסין? ולמה אתה חושב שכדי להוריד את הטסט לחצי?

מי שאמר לך שפרימובולן של וורמדג׳ הוא איכותי הוא שקרן כי זה בטוח לא פרימו , פרימו אמיתי לא תמצא באנדרגראונד רק ברפואה הוא כל כך יקר שב ug לא שווה להם לייצר אותו מקס׳ יש שם בולדנון או מסטרון במינון נמוך קח בחשבון

• פותח/ת השרשור
מי שאמר לך שפרימובולן של וורמדג׳ הוא איכותי הוא שקרן כי זה בטוח לא פרימו , פרימו אמיתי לא תמצא באנדרגראונד רק ברפואה הוא כל כך יקר שב ug לא שווה להם לייצר אותו מקס׳ יש שם בולדנון או מסטרון במינון נמוך קח בחשבון
מה?! הרסתה אותי עכשיו!!
אז מה אני מזריק?

שמתי לב, אז מה זה?
אי אפשר לדעת זה יכול להיות הרבה דברים נתחיל בזה שאני כבר לא בטוח מהמקורות פה בארץ לגבי חברות ידועות מחו״ל , חברות עם מוניטין שכבר אצלנו מרב הזיופים המוניטין יירד לגמרי . לרב וורמודג׳ שמוכרים בחו״ל גם לא מיוצר פרימו אלא או שמינון ממש נמוך של פרימו או מסטרון או בולדנון אי אפשר לדעת ...

• פותח/ת השרשור
image.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אהלן,

ערכתי לך את ההודעה ובמקומה שמתי את התמונה של החומר.

אין לשים בשנית קישורים לאתרים כאלו או אחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית