הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הכירו את Ryan Terry

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
ראיין טרי הוא בעל הפיזיק בין המרשימים שראיתי לאחרונה.

קישור מלא לראיון שלו באנגלית:

http://www.simplyshredded.com/ryan-terry.html

image.jpg

פעם ראשונה שאני רואה אותו, אסטטיקה מטורפת, הכי מרשימה שראיתי עד עכשיו, השאלה היא כמה הפוטושופ מדגיש את זה? אתה יכול להעלות תמונה שלו casual כזה בלי עיצוב ופילטרים?

• פותח/ת השרשור
פעם ראשונה שאני רואה אותו, אסטטיקה מטורפת, הכי מרשימה שראיתי עד עכשיו, השאלה היא כמה הפוטושופ מדגיש את זה? אתה יכול להעלות תמונה שלו casual כזה בלי עיצוב ופילטרים?

Google it Bro.

ראיתי השבוע סרטונים שלו,הוא זכה במר פיסיק באירופה נראלי..
בהחלט מרשים

הוא טבעי? הוא טבעי?... 😣

תשתתף באתגר האוראו/חלב...
שלל תגובות אמיתיות מהפייסבוק על האתגר(**השמות שמורים במערכת 😃 ):
"
ד' מאיזור המרכז:"מה הטעם לשתות חלב ואוראו? זה מלוכלכך ברמות
תעשו על חזה עוף עם אורז." -WTF<??!

י' מאיזור לא יודע:"וואלה המנהלים של הקבוצה נדפקו באמא שלי זה טמטום לעשות דבר כזה" -אוקיי..

והאהוב עליי,מ' מאיזור המרכז/שפלה רשם:"רגע זה לא אמור להיות דף של כושר ופתוח הגוף?" - אוריאו עם חלב זה ה-כושר!

נערך לאחרונה:
מה מרשים בו כל כך? הוא לא שונה במאומה מרוב ריצ'ס ושאר דוגמני המגזינים. אני בכלל לא מבין מה הקטע לומר שאתה טבעי בזמן שאתה כל השנה באחוז שומן חד ספרתי. למה לגרום לאנשים שלא מבינים כלום בפיתוח גוף תסביכים? אפשר לחשוב כמה הם מרוויחים על הזבל הזה. פשוט תעשיה מפגרת.

נערך לאחרונה:
מה מרשים בו כל כך? הוא לא שונה במהומה מרוב ריצ'ס ושאר דוגמני המגזינים. אני בכלל לא מבין מה הקטע לומר שאתה טבעי בזמן שאתה כל השנה באחוז שומן חד ספרתי. למה לגרום לאנשים שלא מבינים כלום בפיתוח גוף תסביכים? אפשר לחשוב כמה הם מרוויחים על הזבל הזה. פשוט תעשיה מפגרת.
איבדתי אותך אחרי ה 3 מילים הראשונות

• פותח/ת השרשור
הראשון שיפוצץ לי את האשכול, אני אפוצץ אותו.

מסה מרשימה ביותר...
אוף טופיק אייל אתה יכול לפתוח אשכול על מפתחי גוף שלטעמך הם על המקסימום שאפשר להשיג כטבעי? ,מעניין אותי מאוד.כך את זה כפרוייקט 😉

• פותח/ת השרשור
מסה מרשימה ביותר...
אוף טופיק אייל אתה יכול לפתוח אשכול על מפתחי גוף שלטעמך הם על המקסימום שאפשר להשיג כטבעי? ,מעניין אותי מאוד.כך את זה כפרוייקט 😉

אני מאוד מודה לך על כך שאתה מנדב אותי.
אך המשימה שלך קשה עד מאוד, רוב המפורסמים נקרא לזה כך (פיטנס) טוענים שהם טבעיים בכ100%, מי אני בכלל שאשפוט אותם ואחליט אם הם לקחו ומה?

מקווה שעניתי לך על השאלה.

• אהבתי
Reactions: Tom
אני מאוד מודה לך על כך שאתה מנדב אותי.
אך המשימה שלך קשה עד מאוד, רוב המפורסמים נקרא לזה כך (פיטנס) טוענים שהם טבעיים בכ100%, מי אני בכלל שאשפוט אותם ואחליט אם הם לקחו ומה?

מקווה שעניתי לך על השאלה.
ענית,תודה.
מקווה שתמשיך לפרסם כתבות כאלו.

ריאן טרי שייך לדור החדש של הפיטנס, הדור הזה שם דגש על אסתטיקה יותר מגודל, כמו שניתן לראות הוא מאוד אסתטי.
למי ששאל האם הוא טבעי, זה רק ריאן יודע, האם ניתן להשיג כזה גוף בצורה טבעית?! התשובה היא כן.

• פותח/ת השרשור
ריאן טרי שייך לדור החדש של הפיטנס, הדור הזה שם דגש על אסתטיקה יותר מגודל, כמו שניתן לראות הוא מאוד אסתטי.
למי ששאל האם הוא טבעי, זה רק ריאן יודע, האם ניתן להשיג כזה גוף בצורה טבעית?! התשובה היא כן.

התשובה היא חד משמעי לא, יש פה שימוש בשורפי שומן ומזרזי חילוף חומרים למיניהם ומשתנים מהקטן ועד לגדול באשר הם.

eyal אתה עושה עבודת קודש עם הסיקורים המרתקים המשך כך !!!! ....נותן לך רעיון לעוד שניים: סטיב קוק וגיימס אליס 😃

Back
למעלה תחתית