הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן או אפדרין

יונתן א

משתמש מתחיל
23
9
נק' מוניטין:
9
23
9
מחפש המלצה ממישהו שניסה את שניהם ולדעתו איזה מהם עדיף כמובן למטרת חיטוב (החיטוב יתבצע עם תפריט תזונה ואימונים ללא ספק) שוקל 85 לידע כללי 1.70 אחוז שומן בסביבות 18%

מה הלחץ להתחיל בשורפי שומן
תתחיל חיטוב רגיל בכיף תגיע תיק תק ל 12-14 אחוז שומן וכשתתחיל להיתקע אני הייתי ממליץ לך להשתמש בקלן .. גם אפדרין סבבה אבל לי אישית עושה סחרוחרות כי הוא ממש מעלה את הלחץ דם ולא אוהב את הדפיקות לב האלה בריצה

מה הלחץ להתחיל בשורפי שומן
תתחיל חיטוב רגיל בכיף תגיע תיק תק ל 12-14 אחוז שומן וכשתתחיל להיתקע אני הייתי ממליץ לך להשתמש בקלן .. גם אפדרין סבבה אבל לי אישית עושה סחרוחרות כי הוא ממש מעלה את הלחץ דם ולא אוהב את הדפיקות לב האלה בריצה
אני דווקה אוהב מאוד את האפדרין בעיקר בתחילת חיטוב לדעתי מאוד מועיל גם באימונים וגם באירובי. לא עושה ריצות ,מעדיף אליפטי בדופק 130-135 ברגוע. ואת הקלן מכניס יותר לקראת הסוף באחוזי שומן יותר נמוכים.

מנסיון אישי קלן עובד חזק יותר, אבל לא הייתי מסוגל לסבול אותו בגלל התכווציות שרירים נוראיות.

אפדרין גרם לי לעצבנות וקצת רעידות אבל סה"כ הרבה יותר נעים להשתמש בו.

מניסיון קלן חזק יותר בכל התופעות לוואי למיניהם ,
אפדרין לא הייתי נוגע הוא מעלה את הלחץ דם יותר מדיי כפי שנאמר כאן ,
עדיפות לאפדרין תנסה להתחטב עם אירובי ותזונה נכונה ,
אני מתחטב יפה מאוד עם שורש המאקה אני רץ המון תזונה מתאימה והכל עובד ,
כמובן שהדרך היעילה ביותר מבחינתי ואני לא ממליץ עליה היא הזרקה של פרופ וטרן קצר לחודשיים פלוס המון אירובי עושה עבודה נפלאה .

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובות והמענה ,
בגדול קלן חזק יותר ממה שהבנתי , אבל החיסרון הוא שגם התופעות לוואי מורגשות יותר .
אני כנראה יתחיל חיטוב בלי , ולקראת הסוף יוסיף קלן , הפחד בחיטוב רגיל מבלי שורף מסייע זה הפגיעה במסת שריר חיטוב קודם הירידה במסת השריר הייתה מאד משמעותית כנראה הגירעון היה קיצוני מדי ובבת אחת אני יוריד פחמימה לאט לאט וגירעון של 200-300 קלוריות להתחלה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית