הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון NAC תחרות נובמבר מלאה

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
תודה על השיתוף.

מה הגובה שלך?
ד"א שאר המתחרים מקבוצת הנוער "טבעיים"?

מה הגובה שלך?
ד"א שאר המתחרים מקבוצת הנוער "טבעיים"?

אני לא יודע מה הגובה שלו, אבל אני כן יודע להגיד לך בוודאות ששאר המתחרים ואני לא אציין שמות תבחין לבד, לא טבעיים.

איזה קריין חובבני.. עלאק שואל אותו אם הוא דובר עברית בזלזול.
אני הייתי קם ושם לו כאפה זיין על התחרות

• פותח/ת השרשור
איזה קריין חובבני.. עלאק שואל אותו אם הוא דובר עברית בזלזול.
אני הייתי קם ושם לו כאפה זיין על התחרות
הבחור לא יהודי מה אתה רוצה זו שאלה לגיטמית לגמרי בדיוק כמו ששאלו במאסטרס אם הם יודעים עברית ודיברו איתם ב3 שפות

תגיד אחי אם אני בן 22 וחצי אני גם יכול להיות בתחרות פיזיק? או שזה נוער ררק?

אני לא רואה שם מישהו לא טבעי ... אלה אם שורפי שומן גם מחשיב אותך לכזה ...

כל הכבוד אלי!

אחרי שראיתי את הסרטון הבנתי כמה אני לא מתחבר לתחום הזה.(תחרויות בודיבילדינג).

בכל מקרה מאחל לך בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד אלי!

אחרי שראיתי את הסרטון הבנתי כמה אני לא מתחבר לתחום הזה.(תחרויות בודיבילדינג).

בכל מקרה מאחל לך בהצלחה בהמשך
אופי המתחרים? אופי התחרות? או הויזואליות עצמה? מעניין לשמוע

יכול ליהיות שזה בגלל הרמה של התחרות באופן יחסי לתחרויות ברמות גבוהות(שאני רגיל לצפות בהן פה ושם) פשוט כל זמן הסרטון חשבתי לעצמי שהרעיון של התחרות מרגיש מגוכח. קשה לי להסביר אבל זה כנראה רק התפיסה שלי לגבי תחרויות ברמות האלה, כי אני לא מרגיש ככה שאני רואה איזה קטע תחרות מהאולימפיה.(כן השוואה קיצונית אבל רק משתף מה שאני חושב)

עכשיו שאני קצת יותר חושב על זה, העניין הוא פחות המתחרים אלא יותר אופי התחרות שנתן תחושה קצת זולה.(שוב זה לטעמי).
היו רגעים שהרגשתי נבוך בשביל המשתתפים.

אני לא נגד התחום של פיתוח גוף, סתם לא מתחבר לתחרות עצמה.

יכול ליהיות שזה בגלל הרמה של התחרות באופן יחסי לתחרויות ברמות גבוהות(שאני רגיל לצפות בהן פה ושם) פשוט כל זמן הסרטון חשבתי לעצמי שהרעיון של התחרות מרגיש מגוכח. קשה לי להסביר אבל זה כנראה רק התפיסה שלי לגבי תחרויות ברמות האלה, כי אני לא מרגיש ככה שאני רואה איזה קטע תחרות מהאולימפיה.(כן השוואה קיצונית אבל רק משתף מה שאני חושב)

עכשיו שאני קצת יותר חושב על זה, העניין הוא פחות המתחרים אלא יותר אופי התחרות שנתן תחושה קצת זולה.(שוב זה לטעמי).
היו רגעים שהרגשתי נבוך בשביל המשתתפים.

אני לא נגד התחום של פיתוח גוף, סתם לא מתחבר לתחרות עצמה.

אתה צודק וטועה, אין שום טעם להשווה את התחרות לפיתוח גוף הכי יוקרית בעולם לתחרות כאן.
אבל בתחרויות אחרות הרמה שונה התנעלות והכל.
עם טיפה יותר סדר ויותר איכות ויותר "השקעה" היה יכול להראות טוב, בסהכ אנשים באו במצב טוב יחסית.
וחבל שזה נהרס על כל מיני שאלות דביליות של המציג וכודמה.

Back
למעלה תחתית