עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זבל של חברה
מרגיש כאילו אתה לא מזריק כלום
אני אומר את זה על סמך מישהו שאני מכיר שלקח את הפרופ שלהם לא השמצה לשווא אין לי בעיה עם חברות אני נותן פשוט מידע , מי שרוצה שייקח מה שבא לו ..יש פה טייגרים אורגנליים עם קוד תקף, אל תשמיצו סתם.
החומרים של טייגר תמיד כאבו אבל מצד שני גם תמיד עבדו כמו שצריך.
אני אומר את זה על סמך מישהו שאני מכיר שלקח את הפרופ שלהם לא השמצה לשווא אין לי בעיה עם חברות אני נותן פשוט מידע , מי שרוצה שייקח מה שבא לו ..
הבנתי אבל כאבים ברמה של אי יכולת לזוז וחום כמו בנובה זה מה שחבר שלי הרגיש ולקח נובה פעם , אני לא יודע אם טייגר אורגינל מגיע לרמה כזאת של תופעות לוואילא הבנת. אני לא אומר שאין פה זיופים שלהם.
התשובה הנכונה תהיה: שמי שקונה טאיגר שיבדוק שזה עם קוד תקף באתר שלהם - אז זה אורגינל.
האורגינל עובד ודאי. כואב זה בטוח.
לא עדיף כבר לקנות חברות נורמליות במקום להתעסק בחרא הזההבנתי אבל כאבים ברמה של אי יכולת לזוז וחום כמו בנובה זה מה שחבר שלי הרגיש ולקח נובה פעם , אני לא יודע אם טייגר אורגינל מגיע לרמה כזאת של תופעות לוואי
אין מה להתלהב מכל העניין של הקודים זה סתם טריק שיווקי
בתכלס מספיק לראות קוד אחד אמיתי ולשים אותו על בקבוקים מזוייפים שיחשבו שהם אמיתיים
על כל מקרה כמעט כל החברות שמיוצרות בארץ זה פח זבל של נוכלות משלמים אומנם מחיר נמוך אבל המינון בפנים לא שווה את המחיר
אולי בקרוב מישהו יקח את הכפפה ויעשה פה חברה נורמלית סוף סוף
אני לא הבנתי איך הגעת למסקנה שאני משתמש עם חומרים עם תופעות לוואי , אני כן משתמש בUG אבל בלי תופעות לוואי כגון כאבים חום וכו ׳לא עדיף כבר לקנות חברות נורמליות במקום להתעסק בחרא הזה
מספיק סטרואידים זה דבר מסוכן אז להגיע לרמות של שפעת זה כבר אמור להדליק נורה אדומה לאנשים עם קצת שכל
בלי קשר משתמש לא משתמש זה היה מכוון לכל המשתמשים פה בישראל ואולי גם לאלו שבחו"לאני לא הבנתי איך הגעת למסקנה שאני משתמש עם חומרים עם תופעות לוואי , אני כן משתמש בUG אבל בלי תופעות לוואי כגון כאבים חום וכו ׳
😱אולי בקרוב מישהו יקח את הכפפה ויעשה פה חברה נורמלית סוף סוף
תאאה מה הבנתי :איזה פוסטים נדושים אלה...הבעייה של המוזרקים בישראל שהם נוטים להשמיץ חברות ולחיות בהשערה אם יש חומר פעיל בפנים או אם זה מיוצר בארץ אז זה מזוהם,מהול,אנדרדוז,זיוף או כל דבר אחר...אם אני ירוקן אמפולות של טסט רפואי לויאלים של 10 ml גם על זה בסוף ילכלכו...מי שמחפש כל פעם אטרקציות חדשות עם חברות עצה שלי שלא יזריק... חוסר ודאות בבני אדם(דאגה) מקצרת תחיים
כאילו שאנחנו המצאנו את הגלגל , נו באמת ...איזה פוסטים נדושים אלה...הבעייה של המוזרקים בישראל שהם נוטים להשמיץ חברות ולחיות בהשערה אם יש חומר פעיל בפנים או אם זה מיוצר בארץ אז זה מזוהם,מהול,אנדרדוז,זיוף או כל דבר אחר...אם אני ירוקן אמפולות של טסט רפואי לויאלים של 10 ml גם על זה בסוף ילכלכו...מי שמחפש כל פעם אטרקציות חדשות עם חברות עצה שלי שלא יזריק... חוסר ודאות בבני אדם(דאגה) מקצרת תחיים
מאיפה אתה יודע אם אלה שהתלוננו הקפידו על תזונה ואימונים???? אולי הם גם עושים סייקלים בלי הפסקה והרצפטורים שלהם לא רגישים כבר לחומרים???? אולי התדירות זריקות שלהם לא סדירה והם מפספסים איזה שבוע...יש כמה סיבות שחומרים פחות משפיעים אבל קל להגיד ״החומר פייק״ ״החומר מזוייף״ וזה גם מה שגורם להם לנסות כל רגע עם דודלי חברה חדשה שגם היא לא תעבוד ומיד אח״כ מעלים פוסט ספקני לגבי אותה חברה וזה חוזר חלילה....לידיעתך ולידיעת כולם לא כל מי שלוקח חומרים הוא ספורטאי תחרותי רוב האנשים שמזריקים בארץ הם עושים את זה כתחביב וחלקם מתייחסים לסייקלים שלהם כתחביב אז זאת התוצאה הכאילו שאנחנו המצאנו את הגלגל , נו באמת ...
מספיק שמגיעים לפה עשרות אנשים שמתלוננים שאין חומר פעיל בויאל זה לא אומר שמשעמם ומחפשים אטרקציות
הדאגה כאן שמחפשים לעשות עליך כסף... אה סליחה לא עליך אתה משתמש באטלס? או טייגר ישראלי ? או דילר שלהם? ...
התגובה מעלי לliorkim היא גם לשאלה שלךתאאה מה הבנתי :
שווב. מה אתה מנסה להגיד!?
- מוזרקים בישראל נוטים להשמיץ מאחר ואינם מדוכנעים במידת החומר הפעיל במוצר.
- מי שעובר מחברה ugו לחברה ug בשביל האטרקציה - שלא יזריק... חוסר ודאת הרדור בכך מקצר חיים.