האם כדאי לי יעוץ אישי

eyalmazuz

過去は戻れない
2,799
1,913
קאנטרי להבים
אני מתאמן כבר תקופה יחסית רבה
אבל הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לעלות במשקל
לא משנה מה אני עושה קשה לי לעלות
השאלה שלי אם ייעוץ אישי ומעקב צמוד יעזרו לי לעלות במשקל

• פותח/ת השרשור
בהתחלה ניסתי לבנות תפריט תזונה לבד
שיצא בערך 300-400 קלוריות מעל הRMR
אחרי תקופה לא הצלחתי חזרתי לאכול רגיל (ללא תפריט)
אחרי זה נעזרתי בSWEET BAMBA והוא עזר לי לבנות תפריט
אותו דבר כמו הראשון הייתה תקופה ולא הצלחתי
ועכשיו אחרי חודש וחצי ככה החלטתי שאני רוצה שינוי
ואני עכשיו פונה לפה לראות אם שווה לי יעוץ

הייעוץ יכול לעזור לך, אבל קח בחשבון שאין בהעלאה במסת השריר קסמים. אתה עדיין תצטרך לאכול, אם כי הקלוריות בתפריט שלך יעלו בהדרגה במידה ואתה מתקשה לאכול.

• פותח/ת השרשור
הייעוץ יכול לעזור לך, אבל קח בחשבון שאין בהעלאה במסת השריר קסמים. אתה עדיין תצטרך לאכול, אם כי הקלוריות בתפריט שלך יעלו בהדרגה במידה ואתה מתקשה לאכול.

אני בחיים לא ראיתי שום אפשרות קסם באימונים ככה שאני לוקח הכל בחשבון
יש לי את הרצון ואני מאמין שאני אצליח
בימים הקרובים אני ארכוש ייעוץ
תודה רבה

"אם כי הקלוריות בתפריט שלך יעלו בהדרגה במידה ואתה מתקשה לאכול."
מעניין אותי לדעת אם התוספת שלכם באה לידי ביטוי בהוספה של אוכל מוצק כגון לחם/גבינה/פסטה/אורז וכו' או פשוט אתם ממליצים לאותו בנאדם לאכול מאכלים עתירי שומן וגאנק פוד? אני חייב לומר שגם התפריט תזונה שלכם לתקופת המסה שכולל 5 ארוחות הוא די קשה וקשוח מאוד.
אני למשל גם התקשתי לאכול כמוהו ,במקום ה5 ארוחות שהמלצתם קיצצתי ל3 ארוחות ובמקום זה אני מכפיל את כמות השמן באוכל ודוחף הרבה במבות שוקולדים ועוגיות שעתירים בשומנים ומאפשרים לי להגיע למאזן הנכון בסוף היום(כמובן גם שאני מקפיד על 1.8-1.5 גרם חלבון על כל קילו גוף). האם זה פתרון או שבטווח הארוך אני מזיק לגוף שלי?

היום למשל ניסיתי לאכול חצי כוס אורז מלא לא מבושל עם טיפה מלח וטיפונת שמן בשביל ה"בריאות" . אחרי ביס אחד כמעט הקאתי מגועל. זרקתי את האורז הזה לפח ובמקום זה עשיתי מנה חדשה של אורז רגיל עם 2 כפות שמן וכף של מרק עוף ואכלתי את זה בהנאה רבה. שלא נדבר על השיבולת שועל האורז המלא והלחם המלא שאלוהים יודע איך אנשים מצליחים לאכול את זה.
אתה יכול לפרט איזה נזק לטווח הארוך 3 כפות של סוכר בנס קפה עושות?
הכפלת כמות שמן באוכל, לאכול במבה/עוגה/פיצה/ביסלי יכולה לעשות?
אם הדברים האלה רעים למה בכלל מוכרים אותם.?

היום למשל ניסיתי לאכול חצי כוס אורז מלא לא מבושל עם טיפה מלח וטיפונת שמן בשביל ה"בריאות" . אחרי ביס אחד כמעט הקאתי מגועל. זרקתי את האורז הזה לפח ובמקום זה עשיתי מנה חדשה של אורז רגיל עם 2 כפות שמן וכף של מרק עוף ואכלתי את זה בהנאה רבה. שלא נדבר על השיבולת שועל האורז המלא והלחם המלא שאלוהים יודע איך אנשים מצליחים לאכול את זה.
אתה יכול לפרט איזה נזק לטווח הארוך 3 כפות של סוכר בנס קפה עושות?
הכפלת כמות שמן באוכל, לאכול במבה/עוגה/פיצה/ביסלי יכולה לעשות?
אם הדברים האלה רעים למה בכלל מוכרים אותם.?
לחם מלא תאכל כמה זמן ותתרגל לטעם. אני ממליץ לך לאכול את האלה עם הגרעינים, גם מוסיף ערך תזונתי וגם טעים.
שיבולת שועל תנסה את זה:
30 גרם ש"ש אינסטנט פודינג(הפחיות העגולות) - אפשר להשתמש בשיבולת שועל רגילה אבל זה יוצא פחות טעים
120 מ"ל חלב(חשוב לא לשים יותר כי אז זה יוצא סלט פירות צף)
קצת מלח
2 כפיות סוכר - אפשר גם פחות
בננה חתוכה
מערבבים טוב שמים במיקרו לשתיים וחצי דקות ומוציאים. עדיף לחכות שתיים שלוש דקות כי כשזה רותח זה( לא משהו)

לדעתי זה יוצא ממש אחלה לאכול את זה ברגוע בלי לדחוף את זה.
בכללי לאכול זבל כל היום זה לא טוב. כמו שאומרים, הכל צריך להיות במידה. שקית במבה פעם ב לא יעשה כלום אבל לא הייתי מבסס את התפריט שלי על ג׳אנק..

Back
למעלה תחתית