אז איך זה באמת עובד?

• פותח/ת השרשור Robson
  • פורסם בתאריך

Robson

משתמש מתחיל
47
0
בן 23 מתאמן כחודש וחצי, קצת מסתבך עם האוכל, יש לי תפריט דיי מסודר שהכנתי למסה, דיי הלכתי לאיבוד אני לא בטוח בו .. קראתי באתר שיש יעוץ אישי וקראתי ועדיין לא הבנתי איך זה עובד , כמה עולה ואיך זה בא לידי ביטוי כשזה לא פיזי ואיפה נעשה כל היעוץ..? תודה לעוזרים..

החבילה ההתחלתית היא 200 ש״ח הכוללת בניית תוכנית אימונים ותזונה מותאמים אישית + מעקב יומי לחודש. לאחר מכן ניתן לרכוש חבילות מעקב שבהן עושים שינויים בתוכנית אימונים/תזונה בהתאם להתקדמות השבועית.
אין הבדל בין הייעוץ האישי כאן בפורום לבין ייעוץ פרונטלי - חוץ מבדיקות % שומן שהן לרוב לא אידאליות גם בייעוץ פרונטלי כי משתמשים במיכשור בעל סטיות של כ-50% (אלא אם יש לאותו איש מקצוע DEXA/BOD POD בקלניקה, מה שלא סביר מאחר והמכשירים הללו עולים כמה עשרות/מאות אלפי דולרים).

אני רק ארצה להוסיף - אני אמנם רק שלושה שבועות בתוכנית הייעוץ, אך מעולם לא הרגשתי טוב ובטוח יותר כמו מהרגע שנכנסתי אל הייעוץ. לפי דעתי, אם יש לך את הכסף - אל תהסס!

נערך לאחרונה:
אני רק ארצה להוסיף - אני אמנם רק שלושה שבועות בתוכנית הייעוץ, אך לא הרגשתי טוב ובטוח יותר מהרגע שנכנסתי אל הייעוץ. לפי דעתי, אם יש לך את הכסף - אל תהסס!
קרא שוב את מה שכתבת, אני חושב שתרצה לשנות את הניסוח. (למשל: "אך מעולם לא הרגשתי טוב ובטוח יותר כמו מהרגע שנכנסתי אל הייעוץ."), אחרת המשפט האחרון נראה סותר את זה לפניו.

קרא שוב את מה שכתבת, אני חושב שתרצה לשנות את הניסוח. (למשל: "אך מעולם לא הרגשתי טוב ובטוח יותר כמו מהרגע שנכנסתי אל הייעוץ."), אחרת המשפט האחרון נראה סותר את זה לפניו.
זרקת את המאמר על החלון הזדמנויות החדש 😃?

• פותח/ת השרשור
חחחח בדיוק קראתי את זה פעמיים כדיי להבין ידעתי שיש פה קונפליקט..

זרקת את המאמר על החלון הזדמנויות החדש
@yogevnn אמר שאולי הוא יירתם למשימה, אני אחכה לשמוע אם הוא עושה עם זה משהו.

(בתקווה לא להשמע פולני מדי, קצת ירדה לי המוטיבציה אחרי שגם נתי וגם {חנן,דר} יוסף לא טרחו להודות לי על העבודה שהשקעתי במאמרים שלהם)

חחחח רעיון למם
עשיתי משהו דומה לזה בעבר
אבל לכבוד המאורע
@יהושע60
gdfs.png

הרגע הזה שאתה לא בטוח אם זה ציניות או אמיתי....
בלי לעשות עניין גדול, בסיום שרשרת ההתכתבויות עם השינויים וההערות והתוספות, נראה לי מאד טבעי שהכותב יגיד לי תודה, ולו רק בגלל הזמן שהקדשתי, מה עוד שבחלק מהמקרים העריכה לא היתה רק טכנית (אני לא מדבר כאן בהכרח על מוניטין פומבי אלא על נימוס אלמנטרי). מאחר וזאת תופעה גורפת, ככל הנראה מדובר בפער הדורות והציפיות שלי היו פשוט אנכרוניסטיות.

זהו, אני חושב שמיצינו.

Back
למעלה תחתית