הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה חגורת RDX

Or_chen

משתמש פעיל
379
78
נק' מוניטין:
305
379
78
Private gym
שם המוצר: http://www.ebay.co.uk/itm/RDX-Weigh...ip-/380480531036?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160
מחיר: 140 שח

מקום מגורים:
חולון
נייד: כן בחולון אין לי יותר מידי בעיה אלא אם זה באיזה חור נידח או משהו, אבל מעבר אין לי אוטו או עצבים לאוטובוסים.

משלוחים: לא

יצירת קשר: הודעות / סקייפ - oril123654

אמצעי תשלום: מזומן/ PayPal. לגבי פאיפאל אני יבדוק כי אני לא ממש בטוח איזה זה הולך והכל, אבל יש לזה סבירות אני יקרא על זה.

מידה XL כמובן אפשר לחורר . יש לי שתי חגורות, היום קיבלתי מכתב ומסתבר שזה חגורה שהייתה אמורה להגיע(שלחו אחת חדשה כי עבר הרבה זמן בלי שהגיע).
מחיר בלי רווח או משהו.. אם עוד חמש שקל לפה או לשם יעשו לכם את היום אז אפשר לדבר אבל אל תבאו בגישה של 80 שקל אני אצלך היום בערב זה לא יקרה.
זהו אם יש למישהו שאלה אז בכיף

קיבלת 2 חגורות במחיר של אחת, איך בדיוק זה מחיר ללא רווח?

• פותח/ת השרשור
קיבלת 2 חגורות במחיר של אחת, איך בדיוק זה מחיר ללא רווח?
25 לישט = 145 שקל(אתה יכול לבדוק בעצמך) וזה המחיר של החגורה. במילים אחרות אני לא מרוויח מהחגורה יותר מהמוכר. וכן יש לי רווח בצורה עקיפה כי קיבלתי שתי חגורות במחיר של אחד. אם אתה רוצה להתחשבן זה בעיה שלך אין לי כוח לזה

25 לישט = 145 שקל(אתה יכול לבדוק בעצמך) וזה המחיר של החגורה. במילים אחרות אני לא מרוויח מהחגורה יותר מהמוכר. וכן יש לי רווח בצורה עקיפה כי קיבלתי שתי חגורות במחיר של אחד. אם אתה רוצה להתחשבן זה בעיה שלך אין לי כוח לזה

איך אפשר לדעת אם היא תתאים לי?
אני מעוניין לקנות,הקטע שאני לא יודע אם זה יתאים לי.

• פותח/ת השרשור
איך אפשר לדעת אם היא תתאים לי?
אני מעוניין לקנות,הקטע שאני לא יודע אם זה יתאים לי.
תמדוד את ההיקף שלך באיזור של הטבור , גם קצת למעלה ולמטה כי המיקום של החגורה שונה מאחד לשני( לי אישית נוח יותר מעלה ממה שבדרך כלל רואים שם אני מרגיש הכי נוח מבחינת לחץ על הבטן). כמו שרשמתי המידה היא XL אז לפי החברה זה 36- 42 אינץ באיזור שאמרתי לך למדוד(אתה יכול למדוד בס"מ ולהעביר לאינץ או הפוך).אם אתה נגיד 36 ומתכנן להעלות במשקל אז כנראה שהמידה תתאים לך לטווח ארוך, אם אתה למשל מתכנן לרדת אז כנראה שלא ויהיה עדיף לך להזמין מהם ישירות מידה יותר קטנה(או שאפשר לחורר חגורה יותר גדולה, אבל זה כבר עניין שלך מה אתה מתכנן לעתיד וכו).

• פותח/ת השרשור
120 שח למעוניים אפשר לפנות גם פה ואין לי בעיה לתת אימייל.

• פותח/ת השרשור
כן, אין לי ממש מחשב או פלאפון וכן אם אתה מעוניין זה לא הכי נוח לתקשר. אבל אני יכול לקבן משהו אם אתה רציני(אני יודע איפה הפלאפון שלי וגם עכשיו שאני עונה יש לי גישה למחשב למרות ש"אסור" לי..).

• פותח/ת השרשור
למעוניינים אין לי בעיה לשלוח בתוספת של 10 שקל(משלוח )

Back
למעלה תחתית