האם אתם ממליצים לרכוש חלבון מי גבינה בייעוץ?

Edengnexus

משתמש מתחיל
119
0
שלום 😃
אני מתכוונת לרכוש ייעוץ אישי בימים הקרובים, כרגע יש לי אפשרות לרכוש את חלבון מי הגבינה וייקח בערך שבועיים - שלוש עד שיגיע לארץ.
האם אתם ממליצים לרכוש חלבון מי גבינה ל"מתחילים"?
האם גבר כדאי לי להזמין?

אני:
בת:28
משקל: 72
מעוניינת ב: הורדת משקל וחיטוב (מקווה שהשתמשתי במושגים הנכונים)

תודה מראש,
עדן מיהרתי לשאול, סליחה... מצאתי את התשובה לשאלה בפורום ... (לא יודעת איך מוחקים את ההודעה אם ניתן)

כאחד שלקח ייעוץ אישי(ועדיין עובד לפיו) אני יכול להגיד לך שאת מקבלת תפריט תזונה שלם ללא הצורך באבקה.

האבקה באה כעזר(בגלל זה היא נקראת "תוסף מזון") במקרה ואת מתקשה להגיע לערכים(חלבון, פחמימות ושומן) שרשומים לך בתפריט. אם את רואה שאין לך בעיה להגיע לערכים הללו מאוכל מוצק- דהיינו. ככה שאין שום קשר בין אם את מתחילה או מתקדמת.

• פותח/ת השרשור
לי אין פשרות לאכול מיד לאחר האימון, ייקח לי 30-40 דק, להגיע לבית וכאן אני מניחה שהחלבון יכול לעזור לי.
אם אני מסיימת את האימון בשעת מאוחרות 21:00-22:00, ושותה את אבקת החלבון, האם אני צריכה לאכול ארוחה נוספת בבית? או להוסיף מזון כלשהו שניתן לקחת איתי ולאכול מיד אחרי אימון או שחלבון (מאבקת החלבון) בלבד יספיק?
תודה 😃

לי אין פשרות לאכול מיד לאחר האימון, ייקח לי 30-40 דק, להגיע לבית וכאן אני מניחה שהחלבון יכול לעזור לי.
אין צורך למהר לאכול את החלבון בטווח זמן של 30-40 דקות לאחר האימון (מיתוס חלון ההזדמנויות).

אם אני מסיימת את האימון בשעת מאוחרות 21:00-22:00, ושותה את אבקת החלבון, האם אני צריכה לאכול ארוחה נוספת בבית? או להוסיף מזון כלשהו שניתן לקחת איתי ולאכול מיד אחרי אימון או שחלבון (מאבקת החלבון) בלבד יספיק?
עדיף שכן. משהו קל כדי שלא יכביד לפני השינה. סביר להניח שלאחר האימון את תהיי רעבה משתיית חלבון בלבד מאחר והוא מתפרק יחסית מהר בגופך. 1-2 פרוסות לחם עם ממרח (קוטג׳/גבינה לבנה) או גבינה צהובה ודומיו יעשו את הטריק (במקום או בתוספת לשייק חלבון, בהתאם לתפריט).

בגדול צריכת חלבון זה סה״כ עניין של נוחות. רוב האנשים לא צריכים אותו, אבל אם נוחות על הפרק אז כן זה פיתרון יעיל - אבל בתפריט שלך יהיה מספיק חלבון ללא צורך בתוספים.

תודה 😃
עוד משהו נחמד שתלמדי בייעוץ אישי זה להפסיק להתייחס לההנפצות האלו בסגנון של "חייב לאכול מיד אחרי אימון".
ד"א ממליץ בחום על הייעוץ.

Back
למעלה תחתית