הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואטפטיש

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
עדכון אחרון, חוזר לSS בראשון ומשם מחתרת + הפתעות.
היה לי בעיות עם הפלטות היום אז הוגבלתי ל50 קילו בסקוואט.

FS 3X40KG

סתם שטויות כי לא היה פלטות של 20(בגלל מוטי והדדליפט המזדיין ומישהו שעשה בנץ)

2X2 LB
2X2 HB ATG PR - פעם שנייה שלי סה"כ.

Bench 3X5X35

SUMO deadlift 60X10 70X5 EASY

יום ראשון מפסיק עם השטויות(אני מאלתר כי אני גמור לגמרי, חלש ואין לי כוח 🤒, יום ראשון נפציץ 😍) @Edward@Edward בסומו הסטאפ שלי פשוט טבעי, הוא נכנס בצורה הנכונה(לפחות לפי מה שהבנתי) דרך אגב אני ארוך רגליים בטירוף (באיזור ה100 ס"מ) ואני כמעט 1.70. אולי עדיך לוותאר על הדדליפט הקלאסי ולנסות להתחזק עם הסומו?

אם זומו מרגיש לך הרבה יותר נוח וטיבעי לך על סומו.
מה קורה עם הידיים שלך?

אם זומו מרגיש לך הרבה יותר נוח וטיבעי לך על סומו.
מה קורה עם הידיים שלך?
ידיים? גם יחסית ארוכות. אני נראה שרוך אבל אני דיי נמוך(כיאלו באופן יחסי לגוף אני נראה שרוך, אוקטומורף טבעי.)

אם הרגליים שלך ארוכות והידיים גם אז בסומו אתה תהיה במנח משיכה שנוטה לכיוון הגב כנגד מישהו עם ידיים קצרות שירד יותר עם התחת בשביל לאחוז במוט ואז בעצם יבצע יותר סקוואט עם המוט.
תיראה איך זה עובד לך , מבחינתך כל הדיון הזה על סומו\רגיל בשבילך הוא בולשיט אתה צריך פשוט לראות מה עובד בשבילך.

אם הרגליים שלך ארוכות והידיים גם אז בסומו אתה תהיה במנח משיכה שנוטה לכיוון הגב כנגד מישהו עם ידיים קצרות שירד יותר עם התחת בשביל לאחוז במוט ואז בעצם יבצע יותר סקוואט עם המוט.
תיראה איך זה עובד לך , מבחינתך כל הדיון הזה על סומו\רגיל בשבילך הוא בולשיט אתה צריך פשוט לראות מה עובד בשבילך.
סליחה, אני דווקא חושב שיש לי ידיים סטנדרטיות כי אני 1.68 ומוטת הידיים גם משהו בסגנון אולי טיפה יותר.
אני באמת מרגיש כיאלו אני עושה סקוואט והרבה יותר קל לי להרים את המוט. לדוג', עשיתי אירובי עם 60 קילו שאני לא עובד עם סומו לעומת הקונבציונלי שקה לי מאוד.

לצערי אני לא יכול להתאמן יותר מפעמיים בשבוע כוח בזמן הקרוב ככה שאני מת 😲
לא התאמנתי כבר שבוע וחצי לחץ של בית פסר ועוד 🤒 זה האימונים שיש.

23.2.2014 יום ראשון

Chin Up 2X6 מתיחל קרוספיט פוטבול בקרוב.

לכל השואלים למה, SS לא מתאימה לספורט שאני הולך להתעסק בו בקרב אבל בקיץ אם יהיה אפשר זה יהיה הזמן הטוב ביותר אלייה 😃

למה SS לא מתאימה? באוניברסיטה יש הרבה שחקני פוטבול ואם אני לא טועה כולם עשו SS (וסיימו על משקלים מטורפים)

ידיים? גם יחסית ארוכות. אני נראה שרוך אבל אני דיי נמוך(כיאלו באופן יחסי לגוף אני נראה שרוך, אוקטומורף טבעי.)

כיף לך שיש לך ידיים ארוכות
לי יש ידיים קצרות וכל דדליפט שאני עושה אני מסיים אותו מעל הביצים(מה שלפעמים מציק)

כדורסל:sarcastic:

את התוכנית אני אבצע בדיילי, זאת אומרת שתאימון של היום אני אעשה בחמישי, ככה שאני אוכל להתאים את עצמי לאימונים ולא אצטרך לאלתר בהתאם :D .

נערך לאחרונה:
חוזר להתאמן ביינתים על הטכניקה, הפסקתי להתאמן לפני איזה שבועיים. מקווה להתאמן בשישי או משהו בסגנון. עדכון אימון 1 PRE SS

משקלי זנות, עובד על הטכניקה, במיוחד בסקוואט ובדדליפט.

Squat 3X5X30KG הטכניקה טובה, הבעייה היחידה היא היידים מחליקות לי.

Bench Press 3x5X30KG קל-הטכניקה גם השתפרה

Pull Up 3X2 - לאט לאט חוזר לעצמי

Deadlift 2X5X50KG - קל מאוד, ביינתים נעשה דדליפט פעם בשבועיים.

אימון הבא סקוואט פרס וWOD לבחירתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית