הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאסה בקרוספט?

• פותח/ת השרשור Dimon
  • פורסם בתאריך
כן יותר נוח לו ובפסח הוא מתכנן לעבור לWL.

גם בSS אפשר לשמור על א.ש (עד14 ככה)
הנה דוגמא לילד אצלנו שהתחיל SS , שוקל 75 קילו , עדיין ריבועים והגיע ל130 סקוואט מאז הוא עשה ריסט וכבר נתן 130 ל3X5 אבל זה לפני הריסט
(סט שלישי או שני שלו)

זה שהוא מצליח לעשות את זה לא אומר שאני יכול לעשות את זה
אני מנסה לעשות את זה כרגע עם פלוס קלורי טיפה מעל הניטרלי אבל בסופו של דבר אני אצטרך להוסיף קלוריות

זה שהוא מצליח לעשות את זה לא אומר שאני יכול לעשות את זה
אני מנסה לעשות את זה כרגע עם פלוס קלורי טיפה מעל הניטרלי אבל בסופו של דבר אני אצטרך להוסיף קלוריות

אני גם שהייתי בSS לא עליתי יותר מידי משקל גוף.

אבל ברור שאתה צריך להוסיף קלוריות כי אתה מתחזק משמע אתה גדל בשריר\צפיפות עצם וכו' משמע אתה יותר כבד והגוף יותר חזק דורש יותר תחזוק זה לא אומר שצריך להגיע למצב שהוא אוגר יותר מידי שומן וזה לא אומר שצריך לאכול זבל.

הוא עושה SS עם HB?
גם אני ״מאמן״ מישהו שעלה מ-70 ל-108 קילו בסקוואט HB (חמישיות אקרוס) ב-4 שבועות בערך בלי לאכול לפי תפריט בכלל ובלי להקפיד על חלבון בכלל רק להגיע לאימון 3 פעמים בשבוע (אימון בשלישי אימון קל וכל סוף אימון פימפום קל)

בתחילת ss צריך לאכול נייטראלי כי רק לומדים טכניקה וכשמתחילים להתקשות להשתמש בהעלאת קלוריות עוד ועוד ועוד וכשעשית 3 ריסטים ועושה סקוואט קל באמצע שבוע והפלוס קלורי בסביבות ה750-1000 קל׳ ועדיין לא מתקדם לנטוש ולעבור לתוכנית עם התקדמו שבועית...
ככה לא תאגור משקל ״מיותר״ וסביר להניח שלא תעבור את ה-18 אחוזי שומן...

מי שעשה הכי הרבה טעויות למד הכי הרבה מהם 😃 Ss זה לא תורה מסיני
סה״כ תשמור על העקרונות (התקדמות לינארית , טכניקה טובה, תרגילים מורכבים ) והכל בסדר

אני גם שהייתי בSS לא עליתי יותר מידי משקל גוף.

אבל ברור שאתה צריך להוסיף קלוריות כי אתה מתחזק משמע אתה גדל בשריר\צפיפות עצם וכו' משמע אתה יותר כבד והגוף יותר חזק דורש יותר תחזוק זה לא אומר שצריך להגיע למצב שהוא אוגר יותר מידי שומן וזה לא אומר שצריך לאכול זבל.
לא אוכל זבל, מתחילת SS עליתי משו כמו שלוש קילו - קילו בחודש לכל היותר
ועוד היו שבועות שירדתי במשקל
אני כניראה אצטרך להוסיף קלוריות שבוע הבא כי האימונים כבר נהיים קשים

לפי דעתי תאכל נטרלי עד שתתקע ותוסיף לפלוס קטן אני העלתי את הסקוואט שלי מ60 ל100 ועליתי רק מ64 ל65 בגיל 16 ושמרתי על ריבועים

לפי דעתי תאכל נטרלי עד שתתקע ותוסיף לפלוס קטן אני העלתי את הסקוואט שלי מ60 ל100 ועליתי רק מ64 ל65 בגיל 16 ושמרתי על ריבועים

בתחילתו של תהליך כזה, אין ליחס את העליה במשקלי עבודה לעלייה במסת שריר, אלא לשיפור טכניקה ומערכת העצבים

אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו, לאנשים שהם באיזור האחוז שומן הזה, אפשר לעלות במסת השריר+לרדת באחוזי שומן. תעשה קצת שיעורי בית.
יש לך קישור למחקר או איזה הוחכה למה שרשמת פה? אני מנסה לחזור אחורה ולראות באיזה אחוז שומן הוא אני לא מצליח.. בכלל אופן לפי מה שכתבת הוא צריך להיות בערך ב 25-30 אחוז?

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית