עיצוב היירכיים

• פותח/ת השרשור Hilam
  • פורסם בתאריך

Hilam

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני עושה ספורט קרוב לשנה: פעמיים בשבוע, לפעמים גם 3, שיעורי ספינינג. רצה 40 דק. פעם בשבועיים עושה שיעור של חיטוב ועיצוב/שריפת שומנים. אך ישנה בעיה: אני לא מצליחה לרדת גרם במשקל! גם הירכיים אצלי עדיין ״מלאות״. מה אפשר לעשות בנידון?
אציין כי מבנה הגוף שלי בחלק התחתון יחסית רחב, תמיד כך היה, ואני שוקלת כרגע 61 קילו.

אני עושה ספורט קרוב לשנה: פעמיים בשבוע, לפעמים גם 3, שיעורי ספינינג. רצה 40 דק. פעם בשבועיים עושה שיעור של חיטוב ועיצוב/שריפת שומנים. אך ישנה בעיה: אני לא מצליחה לרדת גרם במשקל! גם הירכיים אצלי עדיין ״מלאות״. מה אפשר לעשות בנידון?

שמירה על תוכנית אימונים זה טוב, אבל זה בדרך כלל רק 20% מהתהליך, מה גם שהעיצוב האמיתי קורה דרך המשקולות והתזונה. והאירובי רק עוזר להגדיר את הגירעון הקלורי

אציין כי מבנה הגוף שלי בחלק התחתון יחסית רחב, תמיד כך היה, ואני שוקלת כרגע 61 קילו.
עד כמה שאני יודע זה המכשול של נשים, אצל גברים השומן נוטה להצטבר בבטן ואצל נשים בירכיים.

אני אישית ממליץ מאוד על הייעוץ בטוח שתוכלי להגיע לתוצאות מעולות

איך נראה תפריט התזונה שלך? סביר להניח שהבעיה שם.

כל הספורט שאת עושה זה מעולה. אבל שורה תחתונה עלייה/ירידה במשקל תלוי במאזן הקלורי. כמה קלוריות את מכניסה לעומת כמה שאת מוציאה...

• פותח/ת השרשור
כל הספורט שאת עושה זה מעולה. אבל שורה תחתונה עלייה/ירידה במשקל תלוי במאזן הקלורי. כמה קלוריות את מכניסה לעומת כמה שאת מוציאה...
זה ברור וידוע הערך הקלורי. אני אוכלת בצורה מסודרת לחלוטין. ככה כבר שנים!
בגלל זה קשה לי להבין את החוסר יאידה במשקל.

זה ברור וידוע הערך הקלורי. אני אוכלת בצורה מסודרת לחלוטין. ככה כבר שנים!
עוד פעם, לאכול בצורה מסודרת זה טוב ויפה, אבל זה לא באמת מעניין.
כמה את מכניסה וכמה את מוציאה? כמה חלבון, פחמימה, שומן

הכי פשוט להבין: נשים עם עודף משקל קטן ותזונה מסודרת הן באופן טבעי, אתגר הרבה יותר גדול בכל מה שקשור להרזיה. כל דבר הכי קטן וזניח בעיניך, הוא שובר שוויון.
את יכולה להקפיד על תזונה בריאה, לאכול בכמויות מדודות, אבל בבדיקה של התזונה שלך כחלק מתהליך חיטוב, תצטרכי להמיר גבינות 5% ב-3%, לותר על קורנפלקס או גרנולה וכד'. הכל בריא מאוד אבל כדי ליצור מאזן שלילי במצב שגם כך את לא אוכלת הרבה צריך לבדוק את השוליים והם צרים מאוד!

כדי לעזור לך תצטרכי לפרט בדיוק מה את אוכלת או לחלופין לבדוק בעצמך את הערך הקלורי של התפריט שלך אל מול הצריכה היומית כדי ליצור מאזן שלילי של כ-500 קלוריות ביום.

כפי שאמרתי, מאוד פשוט והכי קשה! 😣🤣

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית